Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bu defa bebeğine kavuşursun canım.bol bol dinlen.güzel haberlerini almak dileği ile...a.s.

Allah razı olsun cnmlarım rabbim inşallah hepimize kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah
simgecim sen eNver beyle görüşecektin son durum ne ?

kızlar ben karyotıp analızı yaptırmıstım bende resıplokal translakasyon cıktı sonra baska yere yaptırdım ordada bı sey cıkmadı ben sımdı hangısıne ınancam heryerde sonuc aynı cıkması lazım degılmı

mrb kızlar. nurtii ınşallah pozitif sonuç alır bebeğine kavuşursun canım. Allah hepimize nasip etsin.
karamel aynı çıkması lazımdır heralde. görüştünmü doktorla bir yere sordunmu. benim eşimde resıplokal translakasyon testi iki kere tekrarladılar aynı yerde tabi sonuç aynı.

karamel canım umarım bisorun yoktur.drlarına danış ve varsa başka labaratuvarda da yaptır.sevgiler...

Arkadaşlar ben neyapıcamı bilmiyorum.Eşimin kruger analizlerine göre sayı ve morfoloji problemi var.Mikro olması lazım demişlerdi.Aşılama denedik olmadı.Eşim iki kere varikosel ameliyatı oldu. arkasından 8 ay sonra ben hamile kaldım fakat bebeğimin kalp atışları durdu tabi kürtajla aldılar.Aradan 11 ay geçti bebek olmadı.Bu gün bizde tüp bebek için merkeze gittik ve semen analizi verdik.Yarın alıcaz ama ben preimplantasyon genetik tanı denilen analizi yaptırmalımıyım bilmiyorum nasıl anlıycam?Yaptırsam tüp bebeğe kalkışmadan daha iyi olmazmı?O zaman farklı bir tedavimi uygulanıcak.Allah Korusun ama hani tekrar kürtaj olmak istemiyorum.Ne yapmalıyım?

elektik canım benim nacizane fikrim böyle bir gebelik kaybın varsa özellikle bu kayıp 12. haftadan önce gerçekleştiyse tüp bebek tedavini pgt li yaptırmanı öneririm.ayrıca bir tedavi uygulamıyolar canım sadece trasferden önce embriyolara genetik tanı yapılıyo ve sağlıklı olanlar trasfer ediliyo.biraz maddi olarak etkiliyo tedaviyi okadar.bu arada tedaviden önce eşinde yada sende kromozom translokasyonu varmı ona baktır.basit bir kan testiyle yapıyorlar.umarım herşey gönlünce olur.sağlıcakla kal canım sevgiler...

Teşekkür ederim hituci,bilgileri paylaşmak çok iyi ya.Allah Razı olsun hepinizden .

Son düzenleme:
kızlar doktor aradı bende resıprokal cıkaran yere gene gıt yaptır dedı ama ben oraya gene gıdıp yaptırmak ıstemıyorum baska bı yerde dahamı yapsam cunku bu onemlı benım 2 dondurulmus var onlara pct yapsammı yapmasammı dıye dusunmuyorum bende boyle cıktı dıye pct yapcaktım ama sımdı cıksada cıkmasada yapcam pct lakın bu dondurulmusları ne yapcam sız nerelerde yaptırdınız ben premet laboratuarında yaptırdım ozel otekısınıde cerrah pasada yaptım sımdı ne yapsam gene yaptırıyımmı yoksa zaten temız cıkıp yaptırmayımmı

slm kizlar
yardimizniza ihtiyacim var. benim esimde 13 ve 14 kromozomlarda robertson translokasyon vardi. bugu ndoktorla gorusmus yuzde elli cocugunuz sakat dogabilir demis
ama asilama yapacaklarini soylemis...
bu durumda asilama yaptiran varmi aramizda benede bilgi verirmisiniz....

bu durumda aşılama yapılması çok yanlış olur bence.tıp teknoloji çok gelişti tüp bebekle sağlıklı embriyo transfer ediliyo artık.benim eşimde de aynı sorun var.4 defa tüp bebek denedik 4.de rabbime şükürler olsun hamileyim.embriyolara pgt yapıldı.sanada tavsiye ederim sağlıcakla kal sevglier...

selam, sanırm bir yalışlık var. Bizim gibi translokasyon sorunu yaşayanlar bırak aşılama yapmayı sadece tüp bebek bile yetmiyor. Mutlaka pgt öneriliyor. Biz sorunu bilmeden 3 defa aşılama yapıldı 3. de hamile kaldım. bebeğim 12 haftalıkken kromozom anomalisi olduğu sağlıksız bebek olduğu söylendi. ve gebelik sonladırldı. Çok kötü günler yaşadık. sonradan sebebi öğrendik ve tüp+pgt yapıldı ve yine sağlıklı embriyo bulunamadı. Yani kısaca aşılama büyük risk almak demektir. Bu arada genetik profesörü bana doğal yolla hamilelik en iyisi olur eğer olursa tabi dedi. Sonuçta bu iş birazda şans işi. Her ay bizdede %50 sağlıklı gebelik ihtimali var ama olmuyo işte. Bu arada annemde de bendeki translokasyonun aynısı varmış. ama 2 sağlıklı çocuğu var ve hiç düşüğü yok,Allah hepimizin yardımcısı olsun selamlar

kızlar sız ne yapardınız

günaydın kızlar. karamel ınşallah bir sorun yoktur ama bence tekrar yaptır. ben gazi hastanesinde yaptırmıştım. Allah yardımcımız olsun.

Allah razı olsun cnmlarım rabbim inşallah hepimize kucağımıza alacağımız evlat hamielliği nasip etsin inşallah
simgecim sen eNver beyle görüşecektin son durum ne ?

canım ben gitmedim görüşmeye..........çünkü benim rahim filmimde polip çıktı ve histereskopi yapılacak.......... şubatın ilk haftasında yapılacak........ sonra da eğer sorun olmazsa şubat sonunda 3.tedavime başlıcam enver kurtla görüştükten sonra tabi.......... çünkü fiyat konusunda da anlaşmak lazım

Eşimde 2 ve 6 kromozomlarda translokasyon vardı.3 düşüğüm oldu doktorum PGT önerdi ama biz tedaviye başlamadan tekrar hamile kaldım.Şuan hamileyim ve birazdan doktora gidicem kalp atışları için tekrar kalp atışı bulunamazsa bu meleğimede veda edicem.Tekrar aynı şeyleri yaşamaya gücüm yok diyordum ama Rabbim sabrını verecektir.Şuan dua etmekten başka yapacak bişeyim yok boshayallersmile

umarım bir mucize olur ve bebeğin sağlıklıdır cnaım.güzel haberlerini bekliyoruz.sağlıcakla kal...

bana niye oyle diyolar peki ya
kafayi yiycem valla iyice sacmaladilar cok sagolun kizlar verdiginiz bilgiler icin
bolmiyom daha once tupbebek yapcaklarini soylemislerdi simdi asilama diyolar ne derlerse yapicaz bakalim allah ne gosterir.zaten 3senedir hic haile bile kalmadim benki asilama ile kalsam bosuna daha fazla canimi yakiyolar icimde yangin bana yetmiyo ya bide onlar yakiyo allah hepimizin yar ve yardimcisi olsun verende o alanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…