Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kardelen canım olefininde dediği gibi yanlışlık var sanki.bu durumda aşılamanın mantığı yok.benim eşimde 1-5 ve 4-9 kromozomlarda resiprokal translokasyon var. normal yollarla iki kere hamile kaldım ama kaybettim bizim için çözüm yolu pgt. tekrar ayrıntılı görüş merkezinle derim ben.
nargile ınşallah bebeğin sağlıklıdır. gittinmi doktora.
Allaha emanet olun. seviler...

kızlar doktor bana aynı yere yapmamı ıstıyor ama sımdı oraya yapsam gene aynısınımı cıkarırlar dıye suphe var ıcımde eger cıkmazsa boyle bı sey yaparlarmı sızce

kızlar bu pgtnınde bolumlerı varmıs bılıyormuydunuz

pgt nin bölümleri olduğunu bilmiyordum ben.nasıl bölümlere ayrılıyormuş canım bilgin varsa sende bizi bilgilendir.karyotip konusunda güvenilir başka bir labaratuvara yada merkeze gitmeni öneririm.aynı yere gidersen aynı sonucun çıkma ihtimali yüksek.
eğer testte bi yanlışlık yaptılarsa bidaha oraya uyrama bile.sağlıcakla kal canım sevgiler...

canım sız nerde yaptırdınız acaba bende tam bılmıyorum doktora yaptırmak ıstemedıgımı oylede boylede pgt yaptırcam dedım o da bana boyle bı sey varsa ona gore yapıyoruz yoksa o hastalıkla ılgılı hıc bakmıyoruz dedı sımdı doktoru gene arıyıpda o duzeyde laboratuar hangısı dıye sormadım o anda sımdıde aramak ıstemıyorum

canım ben ankarada yaptırdım genlab labaratuvarında.adını duymuşsundur belki muhterem bahçenin yeri.
ama sana biraz uzak kalıyo galiba.bide fiyatı 108tl tek kişi için.

hituci canım merhaba görüşemiyoruz ne zamandır inşallah iyisindir..
canım biz istanbulda genetikste yaptırdık.. ama genlab istanbulda da var... avrupa yakasında oturuyorsan genetikse git, anadolu yakasındaysan göztepede genlaba git...
hakkımızda hayırlısı kızlar, herkese sevgiler
not: internetim kısıtlı olduğundan fazla giremiyorum işte

iyiyim canım rabbime şükürler olsun.inşaallah bebeğimde iyidir dua edin nolur.cumartesi kontrolum var.kızlar ya tedavi sitresli bi süreç sakın hamile kalınca rahatlicam diye düşünmeyin hiç öyle olmuyo.sürekli bi kaybetme korkusu oluyo insanın içinde.RAbbim inşaaallah sizlere de yaşatırda görürsünüz.ama siz stres yapmadan kavuşun inşaallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğinize.sağlıcakla kalın.sevgiler... a.s.

merhaba arkadaşlar, pgt06 merhaba nasılsın?

bende pgt il mikro yaptırdım arkadaşlar, 2 tanesinde problem çıktı, ben Ankara'da genartta yaptırdım, tek pgt labaratuarı olan merkez diye biliyorum Ankara için, çok zor bir süreç gerçekten allah hepimizin yardımcısı olsun...

inşaallah hayırlısıyla sağlıkla tutunur marallcım.test günü nezaman.güzel hayırlı haberlerini almak dileği ile...

selam arkadaslar hepinize...insallah iyisinizdir...bizde hamd olsun iyiz.....tedaviler nasil geciyor....insallah olumlu sonuclar alirsiniz....aklim hep sizde.....

canım ben oraya gıttım orda suphelendıler daha ılerı teknolojı ıcın benı premed laboratuara gonderıldım orda translakasyon cıktı ben bı de cerrah pasaya gıttım ordada bı sey cıkmadı sımdı bu ozel dıye ıllahı burasımı dogru devlete gıdenler ne olcak yanlıs sonucmu alıyorlar doktorlar bu ozelı kabul ettı ben kromozon hastasımıyım degılmıyım anlamadım

valla senin gibi böyle birşeyle karşılaşan yoktur herhalde canım...........sende translokasyon çıkıp çıkmadığını nasıl anlayamıyorlar............ ya vardır ya yoktur............ bu nasıl birşey ya........ ben bir test yaptırdım genetikste oda zaten belli oldu sonuç........... allah kolaylık versin zor iş ama bence o zman bir başka özel bir merkezde bir daha yaptır.......... benim bir test sonucum devlet hastanesinde yanlış çıkmıştı dikkat et yani

maralcım canım ben de tedaviye şubatta başlayacağım... ama herşey sürekli sil baştan oluyor... bazen kendi kendime denemeyi bile düşünüyorum sonra zümminin durumu ve yaşadığım o mol gebelik geliyor vazgeçi,yorum...
inşallah senin micron olumlu sonuçlanır da kurtulursun artık bu dertten ve hayatına bakarsın canım...

çok öpüyorum, sevgiler

karamel canım biz de genetikste yaptırdık, ileri bir merkez ne demek bilmiyorum gerçekten.. genetikste çıkan sonuç bağlayıcı ve nereye gitsem raporu görünce tamtm diyorlar ve doğrudan tüp bebek öneriyorlar...
biz kaybettiğimiz bebeğe de genetikste test yaptırmıştık, bebekte hem eşimdeki sorun hem de başka sorunlar da çıkmıştı...
canım ben senin bu durumunu duyunca şok oldum gerçekten... nasıl farklı çıkar sonuç, tam bir skandal gerçekten...

bence sen bu yaptırdığın yerler haricinde bir yerde yeniden test yaptır...

ama insan ne der ki, şimdi kendimizdn bile şüphe eder olduk...

Allah Allah bakalım daha neler duyacağız...

kızlar bu arada hepinize sevgiler, artık emekli sandığına tabi olanlar da sgk kapsamında, raporumuzla sgk ile anlaşmalı heryerde tedavi olabiliriz...... ve de artık sevk almaya gerek olmadan tahlil kontrol muayene vs ne varsa gidebilecek ilacımızı da bir iki eczaneden değil türkiyenin heryerindeki eczanelerden sadece farkını ödeyerek alabilecğiz...

memurlar için güzel bir gelişme bugün yürülükte, herkese hayırlı olsun tekrar

hepimize hayırlı tedaviler ve çifter çifter bebekler diliyorum

canım genetıkste anlayamadılar suphelendıler daha ılerı bı alete baktırın dedıler o alet yokmus genetıkste benı baska laboratuara yolladılar bu tahlıl ıcınde baya para harcadım yanı ama sonuc yok doktorlar bana bu hastalık varmıs gıbı yapcaklar ama ben sımdı ne oldugumu merak edıyorum o duzeyde merkezde nerde var bılmıyorum dr soramıyorum o kadar konustumkı bı de yaptırdıgım laboratuarda onun hocasıymıs zaten baska yerde yaptırdıgımada memnun olmadılar bı sey demedıler ama yuzlerınden bellı laboratuar bızımkı kesın dogru dıyor cerrah pasya gonderın dedıler bu 2 raporu gıtsem orasıda bızım dogru derler zaten cok kalabalık orası ben gıdemem daha oralarada of ya bende bıraktım bu ısı premed gıbı ozel laboratuar bulursam bı de orda yaptırcam bence sızlerde baktırın kotu cıktı dıye yaptırmamazlık yapmayın bakın bana ne oldugum bellı degıl ama hanı belkı sızlerdede yanlıs cıkmıs olabılır kızlar

pgt canım sızde ne sorun du translakasyonmuydu hangısı acaba ben resıplokalmısınm dogruysa ınsallah en kısa zaman da cocugunu kucagına alırsın almana mı gıdıyosun gıdıyorsan kıme acaba

günaydın kızlar
karamel canım bizde eşimde 13-14 robertsonian translokasyon çıktı... biz bu testi tekrarlayan düşükler nedeniyle yaptırdık... istatistiklerde tekrarlayan düşüklerin yarısı genetik nedenden olur diye okumuştuk, biz de gidip kendimiz kan verdik ve bu sonuç çıktı...
canım bzi test yaptırmak isteyince genetiksi bana eski doktorum önermişti... genetiksin genlabdan daha güvenilir olduğunu söylemişti.. ama bu işler hata götürmeyecek işlerdir... böyle bir hata nedir anlayamıyorum... biz de pozitif bilim okuduk, eşim biyoloji ben kimya okudum... pozitif bilimlerde bir şey ya vardır ya yoktur... yani bu kadar zor olmayan, probları belli bir test yapıyorlar ve hatalı sonuç mu çıkıyor... bunlar böyle sallama işler yapamazlar ya... bunun bir takibi bir standardı olur... ve de eğer hatalıysa ve sende böyle bir sorun yoksa sana bu teşhisi koyan merkez hangisiyse hakkında suç duyurusunda bulunmanı ve tazminat davası açmanı öneririm.. yaşadığın o kadar süreç boyuncaki stres sıkıntı ve üzüntüden ve yanlış yönlendirilmekten ötürü...
her iki testini al, sonuçlarını bir arada başka bir merkeze gösterip yenile canım..
bu arada sen neden genetik test yaptırdın, düşük mü yapıyordun yoksa tüp bebk öncesi doktorun mu yaptırmanı önerdi
sinirden zor yazıyorum şuan, bu nasıl bir iştir ya... inanmak istemiyorum bu yaşananlara... kabus gibi

ben 3 kere tup yaptım olmadı tutmadı sımdı dondurulmuslar var ama ben onları kullanmadan pgt yapmayı dusunuyorum bu tahlılıde ben ıstedım gene yapmıcaklardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…