Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm kızlar nasılsınız bu gün? ben bir şey öğrenmek istiyorum. genetik problem için tüp bebek raporu olmadığına göre normal tüp bebek raporu alıyoruz. rapor için kaç kere tekrarlanmış sperm testi istiyorlar? bu test ne kadar aralıklarla yapılmalı? bizde bu sorun yok. ama bunu raporda istiyorlar. sonuçlar normal çıkınca bu rapor almayı etkiliyormu?

siz rapor alırken bu testi daha öncedenmi hazırladınız? şimdiden hazırlamak istiyorum olabiliyorsa. rahim filmide çektiricem iki kere kürtaj oldum çektirmem gerekir heralde.

canım 3 adet sperm testi istiyorlar ama nekadar aralıkla olması gerekir bilgim yok.biz önceden yatırmıştık ama spermde sorun olmaması raporu etkilemez sadece prosedür öyle.rahim filmini hangi mekeze gideceksen oraya sor çektirmem gerekirmi diye.anatolyada benden istemediler.dr ultrasonla seni muayene ettikten sonra karar veriyo rahim filminin gerekliliğine.Allah yar ve yardımcın olsun canım sevgiler...

teşekkür ederim canım cevabın için daha önce aksarayda mı yaptırmıştınız öyle ise kime nereye yaptırdınız? hamileliğin nasıl gidiyor canım Allaha emanet ol.

evet canım aksarayda yaptırmıştık,akıncı labaratuvarında.ozaman problemin genetik olduğunu bilmiyorduk ve ilaçla sperm sayısını artırmaya çalışıyorduk.bu sayede 3 adet sperm analizi oldu elimizde.hamilelik iyi gidiyo canım çok şükür.inşaallah bebekte iyidir.dualarınızı eksik etmeyin.Allah emanet ol.başka kafana takılan bişey olursa seve seve yardımcı olmaya çalışırım.öptüm

maşallah canım bebiş iyidir Allahın izniyle kucağınada almayı nasip etsin. hazır olsunda vakit kaybetmeyim diyorum. sağol canım kendine ve bebişe iyi bak öptüm.

canım raporun birde geçerlilik süresi var........... onu öğrenirsen iyi olur............ zaten genetik bozukluğu gösteren raporda da yazıyor bizimkinde tüp bebek yapılması gerektiğini pgt yöntemiyle, sağlıklı gebelik ihtimalinin normal şartlarda %15 olduğu yazıyor........... yani sperm de sorun olmaması etkilemez.......... sen genetik sorunundan dolayı yaptırıyorsun zaten

canlarim...Allah razi olsun....
insallah hepinizin tedavisi hayirli ugurlu gecer....
hituci...sende artik bi cetvel yapsan...:)

zümmincim bir ara yapayım dedim ama beceremedim galiba:)) bende vazgeçtim:)
sen nasılsın bu arada.bebişlerin iyimi?Allaha emanet olun sevgiler...

Rabbime sükürler olsun iyiler canim...bbüyük kizim üsüttü...iyilesti diye sevinirken bidaha cikiyor....bu öksürük derdi...bebegi yarin görmege gitcegiz...bakalim ne kadar büyüdü....ben sana yardimci olim biara yapariz cetvel....
sende kendine iyi bak...bebegide...

geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.yarın güzel, hayırlı haberlerle gel inşaallah.sağlıcakla kal.

canlarim....bugün bebegimi görmeye gittim...38 cm olmus...1300 gr suanda...doktor cok saglikli giden bi gebeligin var dedi...10 hafta sonra dogum olabilir dedi...hakkimizda hayirlisi...Rabbim bu güzel günleri sizlerede göstersin...umudunuzu kaybetmeyin...Allah hepinize hayirli tedaviler nasip etsin

canım ne güzel maşallah. ınşallah canım Allah bizede nasip eder. kızınada geçmiş olsun Allah şifalar versin. Allaha emanet ol.

zümmin canım geçmiş olsun kızına.. hayırlı doğumlar şimdiden

simgecim sen istanbul adadolu yakasındaydın değil mi? rahim filmini nerde çektirdin.. ben de doktor söylese de söylemese de çektirecem, çünkü bu rapor işi için büyük ihtimal gerekecek... doktora tedavi için gitmeden çektirmek istiyorum... baba nereyi önerirsin... bir de ne kadar ücret alıyorlar canım

herkese sevgiler

zümmincim çok sevindim cnaım bebeğinin iyi olmasına.rabbim doğumda da sonrasındada yar ve yardımcın olsun.

zümmiciğim çok güzel bir haber bu......... ne güzel maaşallah allah epimize nasip etsin......... hayırlı doğumlar olur inşallah

pgt canım ben rahim filmini devlet hastanesinde çektirdim.......... benim doktorum aynı zamanda orda olduğu için..........1 ay önceden randevu aldım......... istersen öyle yap ama sana tavsiyem arkadaşım ümraniyede erdem hastanesinde çektirdi.........fiyat olarak en uygun orasıydı.......... zaten istediğin zamana randevu da veriyorlar.........ve çokta memnun kaldı......... istersen bir ara görüş

Allah hepinizden razi olsun canlarim...Rabbim sizlerede bu güzel haberleri duymanizi nasip etsin....cok güzel bi duygu....

merhaba benimde embriyolarım çözündüğ ve pgt ye gitti 12 den 3 tanesi sağlıklı dendi 1 gün daha beletilip 5.günde transfer yapıldı dularınızı eksik etmeyin ne olur bizde transkolasyon yok ama 3 gebelik kaybım var bundan sebep pgt yapıldı rabbim bu yolda hapimizin yardımcısı olsun inşallah...

nurtii allah yardımcın olsun inşallh hyırl haberleralırsn.

zümmin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
hepinize selamlar

ALLAH yardimcin olsun nurtiii...insallah hamile haberlerini alirsin.....olefin cok saol canim benim

X