- 25 Ekim 2008
- 850
- 0
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
hepimiz aynı durumdayız evet... ve çok şükür ki birbirimiz bu vesileyle bulduk... gerçekten yakınımızda kimse yok anlayan...
kızlar hepinize sevgiler.. inşallah geçecek hepsi... ben bir adım attım, kesin olarak anatolyada yaptırmaya karar verdim.. Allah izin verirse bu ayın sonunda tahlillerimizi yaptırıp ankaraya gidiyoruz ve muayene oluyoruz.. şubat adetimle de tedaviye başlıyoruz....
hepinizin her duasında kendisi ile birlikte aynı durumda olanları da andığını biliyorum zaten... bunu bilmek çok güzel... birini birebir tanımadığı halde onun iyiliğini istemek ne güzel... ama en yakınımızda sandığımız kişiler bile bazen bizim düştüğümüzü, daha da kötü duruma geldiğimizi görmek isteyebiliyor...
onlara inat dimdik ayakta olalım, birbirimize destek olalım ve bu zorlukları aşalım..
Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldurur inşallah
hepinizi öpüyorum canlarım
arkadaşlar yarın genetik testine gidicez sadece bendenmi kan alıcaklar bunun için??????????
canım madem anatolyada yaptırmaya karar verdin.rahim filmi çektirmeden önce drlarla bi görüşmeni öneririm.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.sevgiler canım
hutici kalp atışını duymuşsun çok sevindimcanım hamilelik iyi gidiyo Rabbime şükürler olsun.geçen kalp atışlarını duyduk.hıçkıra hıçhıra ağladım.rabbim isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla sağlıkla.dualarınızı eksik etmeyin nolur.ben hepiniz için dua ediyorum.Allaha emanet olun sevgiler...
bugün kizimin sakat arabasi geldi....adam evden cikinca bendeki aglamayi düsünemesiniz...cok zoruma gitti...cok zor...daha minik kizim nelerle imtihan ediliyor...cok agladim canlarim...cok zor...düzeldim derken disardaki cocuklarin kosmalari beni daha cok maf etti...Rabbim insallah kolaylik verir ve bu zor imtihani hayirlisiyla gecmemizi nasip eder...minik kizim yine güldürdü beni...gülerek uyandi....onun bi gülmesi beni ne kadar mutlu etti...cok zor canlarim...cok zor...Allahim yardimci olsun