Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

selam kızlar yazılanları okuyorumda bizi bizden başkası anlamıyo yaşayan anlıyo yani sizler, karşındakiler bazen okadar anlayışsız oluyoki senin okadar canını yakıyoki neyapacagımı şaşırıyorum tanımadıgım kimseler bile benim tüp bebek yaptırdıgımı biliyo sagolsun kendini bilmezz 1-2kişi aileden söyledi millet aa çokta gençsin niye tüp yapıyosunki vs.vs. dogumdan sonra(ölü dogum) sende kilolar kaldı 1kilom bile kalmamıştı oysa 2ayda gelin hamilemi töbe yarabbim ne hamilesi kırkım yeni çıkmış o üzüntüyle onu mu düşünücem bu 3.aydada aa üzüntüden kilo vermiş canım üzülme tekrar olur bukadar takma niye acele ediyosun anlatamıyorum kendimi kilo vermek istediğimi 4kiloyuda kendim diyet yaparak verdigimi tabi bunlar komikleri bide canını yakanlarıda var hamile haberleri saklanır,başkasının çocugunu seversin aa kendi çocugu yokya çok istiyo ondan yapıyo olur sevmezsin yine laf bide benim içimi çok yakan ben bebegimi görmemiştim doktorum görme aklında hep ogörüntü kalır demişti kayınvaldemin her gelen kişiye şöyle güzeldi böyleydi diye anlatması vs.vs. benim kendi sıkıntım yetmez gibi milletin abuk sabuk laflarını çekmem bazılarınında sanki ben değil onlar tedavi oluyormuş gibi ay okadar sıkıntı tekrarmı yaşanacak demeleri ben kendimde acınıcak bişey bulmuyorum şükrediyorum bile allahım yaşayıpta ölmedi diye tedavisi oldugu için tüp bebek pgt oldugu için kıslar kusura bakmayın rahatladım ama uzun oldu çok dolmuştum:kedi:

hepimiz aynı durumdayız evet... ve çok şükür ki birbirimiz bu vesileyle bulduk... gerçekten yakınımızda kimse yok anlayan...
kızlar hepinize sevgiler.. inşallah geçecek hepsi... ben bir adım attım, kesin olarak anatolyada yaptırmaya karar verdim.. Allah izin verirse bu ayın sonunda tahlillerimizi yaptırıp ankaraya gidiyoruz ve muayene oluyoruz.. şubat adetimle de tedaviye başlıyoruz....
hepinizin her duasında kendisi ile birlikte aynı durumda olanları da andığını biliyorum zaten... bunu bilmek çok güzel... birini birebir tanımadığı halde onun iyiliğini istemek ne güzel... ama en yakınımızda sandığımız kişiler bile bazen bizim düştüğümüzü, daha da kötü duruma geldiğimizi görmek isteyebiliyor...
onlara inat dimdik ayakta olalım, birbirimize destek olalım ve bu zorlukları aşalım..
Allahım hepimizin kucağını hayırlı evlatlarla doldurur inşallah
hepinizi öpüyorum canlarım

canım madem anatolyada yaptırmaya karar verdin.rahim filmi çektirmeden önce drlarla bi görüşmeni öneririm.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.sevgiler canım

arkadaşlar yarın genetik testine gidicez sadece bendenmi kan alıcaklar bunun için??????????

arkadaşlar yarın genetik testine gidicez sadece bendenmi kan alıcaklar bunun için??????????

canım hem senden hem eşinden bir tüp kan alacaklar..

canım madem anatolyada yaptırmaya karar verdin.rahim filmi çektirmeden önce drlarla bi görüşmeni öneririm.hakkında hayırlısı olsun inşaallah.sevgiler canım

hituci canım aradım hastaneyi.. üç sperm analizi mutlaka istiyoruz dediler.. test sonuçlarını belgelerini hazırlıycam.. sonra zeten doktor görüp muayene edecek dediler... tedaviyi planlayacaklar.. rahim filmi şart mı değil mi doktor karar veriyormuş
kısmetse ocakta testleri tamamlayıp şubatın ilk haftası gideceğiz doktora

sen de iyisin inşallah canım, hamilelik nasıl gidiyor?

canım hamilelik iyi gidiyo Rabbime şükürler olsun.geçen kalp atışlarını duyduk.hıçkıra hıçhıra ağladım.rabbim isteyen herkese yaşatsın hayırlısıyla sağlıkla.dualarınızı eksik etmeyin nolur.ben hepiniz için dua ediyorum.Allaha emanet olun sevgiler...

hutici kalp atışını duymuşsun çok sevindim allahım tamamına erdirsin gözyaşların hep sevinçten olsun canım

selam kızlar ben bugün rahim filmi çektiriyorum nasip olursa............ eğer temiz çıkarsa bu ayın sonunda enver kurt ile görüştükten sonra şifa hastanesinde tedaviye başlıyorum........... inanın sağlam bir moralle başlamak istiyorum tedaviye............ bu yazılanların hepsini eminim hepimiz yaşıyoruz.......... çünkü yaşadıklarımız aynı şeyler, sorunlarımız aynı, bizi tabiki bizden başkası anlayamaz.......... (nasrettin hoca misali) ama herşeye rağmen şükredelim ki çaresiz ve umutsuz değiliz........ allah korusun ya tedavi dahi edilemeyecek bir sorunumuz olsaydı o zaman ne yapardık......... o yüzden moralimizi bozmuyoruz inşallah bakın zümmine- hituci ye ne güzel anne olacaklar maaşallah........ onlar bizim umudumuz......... inşallah darısı bizlerede olur........... yeterki sabredelim ve umudumuzu kesmeyelim........... inanın tek çaremiz bu........ çünkü ne kadar kendimizi üzersek ve stres yaparsak tedavimiz o kadar zorlaşır............. bunları yazarak bende öyle olmayı diliyorum

hituci canım çok güzel.. inşallah çok rahat bir hamilelik geçirirsin ve hiç bir sorun yaşamadan bebeğini alırsın kucağına...

simgecim inşallah filminde bir sorun çıkmaz.. böylece için rahat bir şekilde tedaviye başlarsın...

Rabbim kimseyi sıkmasın hepinizin yardımcısı olsun

bugün kizimin sakat arabasi geldi....adam evden cikinca bendeki aglamayi düsünemesiniz...cok zoruma gitti...cok zor...daha minik kizim nelerle imtihan ediliyor...cok agladim canlarim...cok zor...düzeldim derken disardaki cocuklarin kosmalari beni daha cok maf etti...Rabbim insallah kolaylik verir ve bu zor imtihani hayirlisiyla gecmemizi nasip eder...minik kizim yine güldürdü beni...gülerek uyandi....onun bi gülmesi beni ne kadar mutlu etti...cok zor canlarim...cok zor...Allahim yardimci olsun

Genetik testi için gittik sadece benden kan aldılar arkadaşlar 19 mart a gün verdiler kromozom analiz yapılacak hem eşime hem bana...

canım benim çok zor gerçekten yaşadıkların. Allahım sana sabır kolaylık dayanma gücü versin. Allahtan gelene razı oluyoruz elimizden bir şey gelmiyor işte duadan başka. Bu zorlu sınavı geçiceksin Allahın izniyle. üzülme bebişide üzme canım. Allahım kızınında seninde yardımcın olsun.

selam kızlar moralim çok bozuk............. rahim filmini çektirdim fazla ağrılı olmadı ama maalesef ilaç verilince zig-zag şeklinde olmuş ilacın yayılması........... tüpler açık ama o kısımda polip olabilirmiş yada hiçbirşeyde olmayabilirmiş........... bunu anlamak içinde histereskopi yapılacakmış............ doktorum ocaktaki adetten sonra gel yapalım dedi.......... şimdi sorun olabilirmiş rahim duvarı kalınlaştığı için adetten sonra yapılması gerekiyormuş.......... bizim tedavi şubata kaldı yani

zümminciğim canım sana ne desek biliyorum anlamsız gelecek........... ama canım bak ne güzel ikinci bebeğin sağlıklı olacak inşallah........... allah kızına da sağlık versin........... buda bir sınanma şekli unutma sakın.......... sabır sabır

simgecim bozma moralini ınşallah bir şey çıkmaz. bir sorun varsa bile önlemi alınır. Hayırlısı olsun canım. ben hiç çektirmedim rahim filmi aslında çektirmem lazım. kaçıncı gün gidiliyor film için.

Hituçi oralardaysan özelden yazamadım burdan sorayım dedim yada bilgisi olan diğer arkadaşlar anatolia da tüp bebek ve pgt ortalama ne kadara mal oluyor. Rapor falan çıkarmadım. Hepsini biz ödeyeceğiz. Hepinizi öptüm herşeye rağmen mücadeleye devam. Çok fazla foruma katılamasamda(iş yoğunluğu) hepinizi takip edip dua ediyorumolumunekankayizsmile

simgecim sıkma nolur o güzel canını.tüp bebekte tüplere ihtiyac yok canım.inşaallah polip te yoktur.
olefin cnaım anatolyada ilk denemense 4250tl (ilk tedavide bizde kuruş inmediler siz pazarlık yapın bence)tüp bebek için alırlar.50 tl ye sperm analizi,embriyolara biyopsi için hepsine 600 tl, pgt içinse genlaba embiryo başına 100 euro ödüyorsun ilaçlar hariç.daha sonraki denemelerde fiyat yavaş yavaş düşüyo.ben bütün denemeleri orda yaptırdım.4. denememi biyopsi dahil 3000 tlye yaptırmıştım.pgt ve ilaçlar hariç tabi.başka kafana takılan bişey olursa yaz cnım sağlıcakla kal sevgiler...

çoookkk teşekkür ederim. bakalım hayırlısı inşallah aksilik olmaz da okul kapanınca başlarız. olumunekankayizsmile

inşallah bilemiyorum herşeyde vardır bir hayır diyorum.............zaten ben oralı olmasam rahim filmi çekileceğide yoktu............ belki son tüp bebek denemesinin negatif olması da bundan olabilir........... tedavi öncesi iyi olur diye düşünüyorum inşallah tabi

güneş canım bildiğim kadarıyla adetten sonraki 10 gün içinde çektirmen gerekiyor..........ama tabi ilişki olmayacak......... hamile kalma olasılığın varsa erteliyorlar............ bugün bir çift vardı bilmiyorlarmış ilişkinin yasak olduğunu iptal ettiler yapmadılar........... bence tedavi öncesi şart herkesin yaptırmasını tavsiye ederim............ kan testi ile hormonlara falanda baktırıcam sonra

hakkında hayırlısı olsun canım güzel güzel haberler ver inşaallah sende bize.sağlıcakla kal.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…