- 31 Temmuz 2009
- 157
- 1
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
hituci canım sen taha suresini okumamızı yazmışsın......... ama o dua çok uzun değilmi nasıl yetişecek 21 kere okunacakmış ya........ acaba belli bir sayfasına kadarmı?........ ben o kadar çok şey yapıyorumki bir listeye koysam vaktimin çoğu sayılarla dualarla geçiyor......... işyerinde otururken bile elimde matik var........ herneyse onu da yapıcam ama şaşırdım yanlış yapmak istemiyorum açıklarsan sevinirim canım
günaydın kızlar herkes nasıl? hituci değerin çok güzel artmış hiç korkma artık Allahın izniyle. nurcan İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım. kızlar benim yaşım 30 artık ve daha çok korkmaya başladım. 30 yaşından itibaren daha zorlaşıyor diye biliyorum. bazen sabrım ve gücümün bittiğini hissediyorum. eşimden çıkarıyorum sinirimi stresimi hiç huzurumuz kalmadı. sabah sabah dolmuşum kusura bakmayın kızlar. Allah yardımcımız olsun.
hutici cnm 41 kere maşallah rabbim sağlkla ve hayırlısı ie kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...
günaydın kızlar herkes nasıl? hituci değerin çok güzel artmış hiç korkma artık Allahın izniyle. nurcan İnşallah seninde güzel haberlerini alırız canım. kızlar benim yaşım 30 artık ve daha çok korkmaya başladım. 30 yaşından itibaren daha zorlaşıyor diye biliyorum. bazen sabrım ve gücümün bittiğini hissediyorum. eşimden çıkarıyorum sinirimi stresimi hiç huzurumuz kalmadı. sabah sabah dolmuşum kusura bakmayın kızlar. Allah yardımcımız olsun.
canim günes...cok kötü biliyormusun...bu durumu ben yasiyorum...ben esimin yüzüne bakamiyorum...dünyasi degisti...ama o bu zamana kadar hic bi defa olsun neden nicin senle oldu evlendim neden bunlar basima geldi...agzindan bu zamana kadar öyle laf cikmadi...Rabbime o kadar sükür ediyorumki...öyle bi ese sahip oldugum icin....Allah ondan razi olsun...biz cok kötü günler gecirdik..kizim yogun bakimdayken...hep destek oldu...ben ona hic destek olamadim....annelik duygulari bastirdi...oysa o kadar ihtiyaci vardiki bana...
simdi ikinci bebegimiz yolda...ve Rabbime sükürler olsun yüzümüz güliyor...neseliyiz cünkü bebisimiz saglikli diyor doktor...o bize umut oldu o bizim eve bi ayri nese getircek..
Allah sevenleri ayirmasin...Allah bundan baska zor imtihan vermesin...Rabbim sizlerin tedavisinide hayirli etsin