Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

günaydın kızlar herkes nasıl? hituci değerin çok güzel artmış hiç korkma artık Allahın izniyle. nurcan ınşallah seninde güzel haberlerini alırız canım. kızlar benim yaşım 30 artık ve daha çok korkmaya başladım. 30 yaşından itibaren daha zorlaşıyor diye biliyorum. bazen sabrım ve gücümün bittiğini hissediyorum. eşimden çıkarıyorum sinirimi stresimi hiç huzurumuz kalmadı. sabah sabah dolmuşum kusura bakmayın kızlar. Allah yardımcımız olsun.

canım taha suresinin ilk sayfasını okuyacaksın.o duaları ilk yazdığımda ilk sayfası yazmayı unutmusum ertesi gün yazmıştım.umarım herkes okur.çok çok oku dua et canım rabbim kabul eder inşaallah.ben tefriciyeye devam ediyorum hergün yasin okuyorum rabbim evladımızı sağlıkla bize bağışlasın diye.darısı sizlerin başına inşaallah.hep dua ediyorum sizin içinde Allaha emanet olun sevgilerr...

güneşcim canım sinirini sitresini eşinden çıkarma canım kendini onun yerine koy.çok üzülür.evliliğinizi ve kendinizi yıpratmaktan başka bi işe yaramaz.kendini kötü hissettiğinde gel buraya yaz canım elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.RAbbim yar ve yardımcımız olsun aeo sevgiler caımmm

hutici cnm 41 kere maşallah rabbim sağlkla ve hayırlısı ie kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...

Allah hepinizden razı olsun.rabbim gönlünüzdekini hayırlısıyla nasip etsin inşaallah.dualarını eksik etmeyin.Allaha emanet olun sevgiler...

günaydın canım aynı duyguları kısa bir süre önce bende yaşadım canım....... bu yıl 27 yaşına giriyorum evliliğimizin de 5.yılı......... ama inan bana bunun hiçbir faydası yok....... stres anne olmayı daha çok engelliyor....... erkekler bizi anlamıyor biz daha duygusal yaklaşıyoruz olylara........ ayrıca 30 yaş değil 35 yaşında sonra biraz daha zorlaşıyormuş..... hem kesin diye birşey söz konusu zaten olamaz........ allah büyük o ne dilerse o olur....... sen ona sığın ve dua et........ eşinlede boşuna kötü olma....... bence onu ara ve onu çok sevdiğini söyle....... böyle günlerde sizin sizden başka kimseniz yok inan bana....... hiçbirşey eşinin yerini alamaz....... inşallah yakında sende tadarsın annelik duygusunu bizlerde tabi

haklısın canım biliyorum oda çok üzülüyor sonra çok pişman oluyorum onu çok seviyorum en büyük destekçim o canım sesini bile çıkarmıyor hergün katlanıyor bana. haksızlık yapıyorum. sadece Allahıma sığınıyorum dua ediyorum hepimiz için bizimde yüzümüz gülecek bir gün.

canim günes...cok kötü biliyormusun...bu durumu ben yasiyorum...ben esimin yüzüne bakamiyorum...dünyasi degisti...ama o bu zamana kadar hic bi defa olsun neden nicin senle oldu evlendim neden bunlar basima geldi...agzindan bu zamana kadar öyle laf cikmadi...Rabbime o kadar sükür ediyorumki...öyle bi ese sahip oldugum icin....Allah ondan razi olsun...biz cok kötü günler gecirdik..kizim yogun bakimdayken...hep destek oldu...ben ona hic destek olamadim....annelik duygulari bastirdi...oysa o kadar ihtiyaci vardiki bana...
simdi ikinci bebegimiz yolda...ve Rabbime sükürler olsun yüzümüz güliyor...neseliyiz cünkü bebisimiz saglikli diyor doktor...o bize umut oldu o bizim eve bi ayri nese getircek..
Allah sevenleri ayirmasin...Allah bundan baska zor imtihan vermesin...Rabbim sizlerin tedavisinide hayirli etsin

Amin canım.gerçekten çok zor yaşadıkların.İnşallah Allah yüzünüzden gülümsemeyi eksik etmez.neşeniz mutluluğunuz daim olsun. eşimde kendini çok suçluyor bunu çok hissettirmiyor bana ama biliyorum. ben üzüldükçe kahroluyor kendini sorumlu tutuyor.ama onu suçlamıyorum o böyle hissediyor sanırım ama asla. onun elinde değil sonuçta.hayırlısı Allahtan. bebiş büyüyor ne güzel sağlıcakla kucağına alırsın İnşallah canım.

saol canim insallah sizlerde hayirl hayirli saglikli bi sekilde bebislerinize kavusursunuz...hic umutsuz olma...Allahim insallah güzel günler gösterir...

nurcanim...insallah bi sürü yumurta toplamislardir...dualarim seninle...Allah yardimcin olsun
hituci...bebisimizi insallah en yakin zamanda görürsün canim...hadi sirayla hepinizin hamile haberini aliriz insallah...

slm kızlar hutici hayırlı olsun canım inş. bizde arkandan teker teker gelir hamileyim deriz pek bu topige giremesemde hep dualarımdasınız hep aklımdasınız

günaydın herkese......... kızlar 26 aralık aşure günü....... aşure gününden önce ve sonra oruç tutmak çok iyiymiş....... ben tutmayı düşünüyorum ayrıca aşurede yapıp dağıtıcam.......... size de hatırlatmak istedim böyle günleri iyi değerlendirmek lazım

rica ederim canım dua etmek her zaman iyi ama işte önemli günlerde daha etkili olur bence.........muharrem ayı allahü tealanın ayıymış zaten

selam canlarim...benim 3 ayim kaldi...insallah bu 3 ay icinde hepinizden teker teker güzel haberler alirim...
cuma günü doktora gittim ilk defa babamizla...
minik burnu ayni kizima benziyor
760gr ve 29 cm olmus dedi
RABBIME sükürler olsun cok saglikli hic merak etme dedi..
iyiki pgt yaptirdim ve Rabbim nasip etti....
bu durumda olanlar hic pes etmeyin...ve herzaman dua edin
Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…