Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

fertijinde yaptirdik...biliyorum cok pahalli ama bende anlamadim...öyle verdik hayirlisi böylemis diyorum...bide rapor felan öyle bisey alamiyoruz biz...yurt disindan oldugumuz icin

canım bizimde rapor hakkımız bitti zaten......... ama olsun sonu güzel oldu bak ne güzel sağlıklı bir bebek dünyaya getireceksin inşallah.......... ben aslında doktorla konuşacaktım ama eşim fazla anlayışlıdır biraz........ doktorla fiyat konuşmak etik olmazmış........ o sadece işini yaparmış falan filan böyle birşey olabilirmi? bu konularda tek başıma mücadele ediyorum randevuyu ben ayarlıyorum doktoru ben buluyorum.........ona sadece bana eşlik etmek kalıyor.......... şimdi yine ben düşünüyorum o rahat bir şekilde iyi tamam tekrar gittiğimizde doktorla konuşuruz diyor........ ona 20 milyar deseler neden böyle diye sormaz

vah....bende anlasmayi babami götürmüstüm...esim o sira burdaydi...ben transferden 1 ay önce türkiyeye gelmistim...doktor bey demesinmi...zor cok zor tek calisan icin...bide hasta cocugunuz var...anlayisliydi doktor...yinede Rabbime sükürler olsun ilk denemede oldu...esim derdi..olsunda ne kadar isterlerse istesinler...
Allah izin verirse ikinci tüp bebegi denemsinide orda yapcam...insallah o zamanda böyle mutlu ayrilirim ordan

kızlar slm beni merak etmişsiniz saolun şimdi net açma fırsatım oldu eltimin bebeği var açtırmıyor

dün akşam çatlatma iğnemi vurdum göbekten yaptım yarın sabah saat 10 da hastanede olacağız bakalım hakkımızda hayırlısı inşş bende zümmin gibi ferti jinden yüzüm gülerek ayrılırım ama benim için hamilelik kadar devam etmeside çok önemli çünkü diğer bebeğimi kaybettiğim için bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşşşşş

korkularım varr neler beni bekliyor bakalım

zümmin dün seni söyledim fevzi beye tabi tanımadılar çünkü ismini bilmiyordum ben çıkmadan yazarsan yarın söylicem onlarda merak etti kimdi acaba diye

bu ise herkes korkuyla basliyor canim....ama insallah sonu güzel olur merak etme...Rabbim insallah yüzünü güldürür...kac tane yumurtan var? biliyormusun?

ha bide canim...kizim olcagini söyle...doktor tahmin olarak öyle dedi....ben aramistim fevzi beye ama yoktu ulasamadim

nurcancığım çok sevindim canım ne güzel demek sona doğru yaklaşıyorsun.......... inşallah bir sürü ve sağlıklı yumurtan olur.......... ne güzel yaa........ sende hituci gibi pozitif sonuç alırsın inşallah da bu topic uğur getirir hepimize.......... canım doktorundan memnun musun? birde ordaki fiyarları söylersen sevinirim zümmin biraz pahalı yaptırmş ama belki değişmiştir

zümmin canım tamm söylerim yarın demek bir kızın daha olacak maşallah canım rabbim kucağına sağlıkla aldığın günleride görürsün canım tam sayı belli değil yarın belli olacak eğer girebilirsem yazarın size

simge canım bizim ikinci denememiz aynı merkezde sanırım 1500 euro hastaneye veriyoruz pgd içinse 2500 dolar veriyoruz iğneler harıç iğnelerimde 1000tl yi geçti aman inşş olumlu olsun napalım giden para olsun canım çok ilgilililer bir düşün istersen görüşmeye git en azından ücret almıyorlar görüşmeye kafana yatarsa git derim ben

hituci naber canım nasıl gidiyor hamilelik........ neden kapsama alanı dışında görünüyordun sen

nurcana dua edelim inşallah bir sürü kaliteli yumurtası olur

iyiyim simgecim canım benim.hamişlik iyi gidiyo hamdolsun.dün doktora gittim ama üstten görülmedi.kan değeri 3150 olmuş.ultrasonda göremedim ama kan değerini görünce görmüş kadar sevindim.rabbim herkese en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşaallah.canım mail adresim kapanmış kk danda adresime ulaşamayınca kapatmışlar.mailimi aktif ettim açtılar.
nurcan ve tüm doslarım için sürekli dua adiyorum canım.sizde benim için dua edin nolur.Allaha emanet olun sevgiler...

hutici cnm 41 kere maşallah rabbim sağlkla ve hayırlısı ie kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallah rabbime emanet olun...

hituci canım sen taha suresini okumamızı yazmışsın......... ama o dua çok uzun değilmi nasıl yetişecek 21 kere okunacakmış ya........ acaba belli bir sayfasına kadarmı?........ ben o kadar çok şey yapıyorumki bir listeye koysam vaktimin çoğu sayılarla dualarla geçiyor......... işyerinde otururken bile elimde matik var........ herneyse onu da yapıcam ama şaşırdım yanlış yapmak istemiyorum açıklarsan sevinirim canım

X