Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canımsın ya ne güzel haberler bunlar.rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin inşaallah.arkadaşlar benim ve bebeğim için dualarınızı eksik etmeyin nolur.çok korkuyorum bi aksilik olacak diye.rabbim herkesin bebeğini hayırlısıyla sağlıkla anne babasına ailesine bağışlasın.keseyi gördüm rabbime şükürler olsun.haftaya cuma kalp atışları için gitcez.inşaallah bebeğim iyidir.
bu arada nurcan nerelerde?inşaallah tranferi olmuştur yatıyordurda ondan girmiyordur.
simgecim seninde muharrem ayın mubarek olsun rabbim tüm ibadetlerini kabul etsin inşaallah.Allaha emanet olun dostlar.sevgiler...

günaydın. ikinizede maşallah. ne güzel herşey yolunda. Allah kucağınıza almayıda nasip etsin. dualarım hepimize.hituci hiç korkma boşa kendine stres yapıyorsun. canım ne güzel keseleri görmüşsün. kalp atışlarını görünce daha rahat olursun eminim. bebişide kendinide strese sokma.bu güzel duygunun tadını çıkar. başladımı belirtiler? Allahım ınşallah bizede nasip eder.

teşekkür ederim güneşim belirtiler başlıyo galiba yavaş yavaş.2 gündür bulantım var.bebeğim iyi olsun razıyız bunlara.rabbim en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder inşaallah hayırlısıyla sağlıkla.Allaha emanet olun sevgiler...

iyiyim canım sen nasılsın? işte iş güç yuvarlanıp duruyoruz........heyecanla tedavinin gelmesini bekliyorum......hamile olanlar olunca umudumuzda artıyor

sağol canım bende iyiyim. evet canım darısı başımıza ınşallah.zor ama çok şükürki imkansız değil. bal çörek otu karışımı yapacakmısın yine bende yapmayı düşünüyorum yumurtaların çok olması önemli.

adetin 2.günü başlanıyor ya canım............olunca yapıcam inşallah..........bal çörek otu hem artırıyor hemde kaliteli olmasını sağlıyor.........aslında düşününce rabbim herşeyin çaresini vermiş bizlere ama önemli olan onu bulabilmek........ allah kimseye dermansız dert vermesin

hituci bizlere bol bol dua et lütfen..........özellikle bu günlerde.......... canım mide bulantısı olması iyi çünkü gebeliğin normal ilerlemesi demekmiş........ tabi cinsiyetde belirleniyor.......... midesi çok bulananların kızı, bulanmayanlarında oğlu oluyormuş genelde

selam kızlar ne güzel haberler var topikte zümmin manş. kızına hutici canım keseyi görmüşsün hadi cumada kalp atışını duyunca ogüzel sesi tüm korkuların geçer kötü şeyler düşünme sakınklava: güzel hamişler bizlerede dua edin

hituci canım nerelerdesin kalp atışlarını duydun mu bebeğinin inşallah hiçbir sorun olmaz........ hayırlısıyla dünyaya gelir......... ne güzel ya bizde burdan her aşamasını takip ederiz.........darısı bu sitedeki herkesin başına inşallah

Amin canim ...

Mubarek Cuma günü hürmetine Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin en kisa zamanda ...

Ben sizlere birsey sormak istiyorum ..

Esimle benim kromozom analizlerimiz gayet normal cikti ..

Yani ikimizde de herhangi bir problem yok ..

Ama ben iki kez düsük yaptim ..

Anne -baba saglikli olsalar dahi bebeklerde kromozom bozuklugu olma olasiligi cok mu ?

PGT yaptirmam sart mi sizce ?? :uhm:

Üstelik ben Almanya `da yasiyorum ve burda PGT yasak ..

Türkiye `de hangi merkezler PGT konusunda daha uzman ??

selam silam....
bende isvicrede yasiyorum burdada pgt yasak oldugu icin türkiyede yaptirdim....
evet anne babada kormozom bozuklugu olmasa bile cocukta bi hastalik cikabiliyor...burda bi ailede gördüm bunu...her ikisi saglikli tek ilk cocuklari öyle özürlü dogdu..ikincisi normal dogdu..
Allah yardimcin olsun iyi bi arastirma yap istersen...sana belki belcikayi tavsiye ederler...türkiyede tüp bebek konusu daha cok ilerlede suanda...sana tavsiyem türkiyede bi merkezde yaptirman

Tesekkürler canim ..

Aslinda ben Türkiye `de olmasini cok istiyorum ama ..

Hem maddi yönden , hemde izin alma yönünden biraz zorluk yasiyoruzz ...

PGT ye esim fazla güvenmiyor ..

Ebriyolarla fazla oynanmanin daha zararli olabilecegini düsünüyor ..

Burdaki doktorumuz öyle demisti .. Onun da aklinda yer etmis olmali ..

Simdi 8 tane donmus embriyom var ..

Onlari kullandiktan sonra yine hamilelik gerceklesmesse Türkiye `ye gitmeyi düsünüyorum ..

Hayirlisiyla insallah gerek kalmaz ..

Bu arada esimle biz kuzeniz .. Insallah Rabbim saglikli evlatlar nasip eder cümlemizee ..

hayirlisi artik canim
bende pgt yaptiridm...ve Rabbime sükürler olsun saglikli giden bi hamileligim var...burda iki arkadas daha var dogum yapmis olan ve onlarinda bebekleri Allaha sükürler olsun saglikli...o yönden akliniza takilmasin...iyiki bu yöntem varmiski saglikli bi hamilelik elde edebiliyorlar...Allah yardimciniz olsun...Almanyada da tek bi embryo yada en fazla iki embryo transfer ettiklerini biliyorum...hamile kalma sansi onun icin azaliyor gibi geliyor...gerci Allah yazdiktan sonra...hersey olur...
hakkimizda hayirlisi...Rabbim insallah gerek kalmadan verir

Bazi merkezler de evet ..

Sadece 1 veya 2 embriyo transfer ediliyor ..

Benim gittigim merkezde 3 e izin veriliyor ..

Yalniz bana doktor hanim : " Yasiniz cok genc 3 embriyo önermiyoruz " demisti ...

Biz israrla istemistik ..

Malesef evvelsi gün negatif sonuc aldim ..

Birde transferden sonra hemen kalkabilirsin demeleri acaba tutunmada kötü rol oynuyor mu bilemiyorum .. :uhm:

canım allah kolaylık versin hepimize......... inan genetik sorunlar hızla artmaya başladı nedeni ise bence teknoloji ve yediğimiz gıdalar......... doğuştan gelen bir sorun olmasa dahi anne karnında bebeklerin sağlığı olumsuz yönde etkilenebiliyor.......... allah bize bu günleri yaşatanlardan hesap sorsun inşallah......... bu nedenle akrabalık derecenizi bilemiyorum tabi ama etkisi olabilir......... teyze ve amca çocuklarında sorun yaşanabiliyor bazen.......... eğer olmazsa dondurulmuşlarla hiç düşünme gel türkiyeye.......... istanbulda ve ankarada bu konunun uzmanı birçok merkez var......... karar verdiğin anda fikir vermek daha kolay olur.......... ama inşallah gerek kalmaz

Saol canim yaa ...

Dedigin gibi artik dogal besiler kalmadi..

Ictigimiz su , aldigimiz hava bile katkili nerdeyse ..

Esimle biz teyze cocuklariyiz .. Korkularim var ama ..

Insallah Rabbim saglikli evlat nasip eder hepimizee ..

canım bizde de var ailede yani teyze çocukları evli olan..........ama genetik bir problem yok......... herşey allahın takdiri sen bol bol dua et inşallah hiçbir sorun olmaz.......... hiç kan bağı olmayıpta sağlıksız çocuk dünyaya getiren insanlar var......... dediğim gibi olmazsa türkiyeye gelirsin........ benim anlamadığım neden yurtdışında yasak bu tedavi iyiki burda öyle birşey yok yoksa ne yapardık

Canim zaten sagliksiz bir embriyonun kendini yok edecegi düsünüldügü icin embriyolara müdahale etmeyi yasakliyorlar ..

Yani ben de anlamis degilim ..

Belkide yapmayi bilmiyorlarr ..kafamçokkarıştı

Türk doktorlarinin daha bilgili oldugunu düsünüyorum ..

Tabiki onlarda mesleklerini suistimal etmezlerse ..

silam çok üzüldüm adına seni takip ediyordum. iyiki pgt diye bir tedavi yöntemi var. genetik doktoru bana normal yolla belki 50 kere hamile kalman gerekir sağlıklı bebeği bulman için dedi. pgt olmasaydı ne kadar imkansızdı benim için. benimde anne ve babam teyze çocukları. bende genetik bir problem yok. ama işte eşimde var ki anne ve babası akraba değil. hiç belli olmuyor.

merhaba kızlar...
hituci canım keseyi görmüşsün hayırlı olsun.. Allah tamamına erdirsin canım

nurcan için de herşey yolundadır inşallah

sılam pgt yi yurt dışında katolik inancından ötürü yasaklıyorlarmış.. hatta papa tüp bebeğe bile karşı olduğunu açıklamış.. kullanılmayan ya da sakat embriyolara yaşama şansı verilmediği için...
canım türkiyede bu yöntem sıkca uygulandığı için daha iyi bir fikir burda yaptırman..
ama kızlar böyle desem de forumda öyle bir şey duydum ki ağzım açık kaldı... genart başlığında bir arkadaş yazmış
bakın ne diyor:
mrb pgt06,ben 4 kez istanbulda pgt tedavisi ile birlikte tüp bebek tedavisi gördüm ve başarısız sonuçlandı.Ve son olarak Genartta tedavi gördük sağlıklı bir bebek sahibi olmak için.Genartta ilk denemede olumlu sonuç aldık ve hamile kaldım.Embriyolar pgt taramasından geçtiği için içimiz çok rahattı,ancak 3 ay önce ikizlerimi dünyaya getirdim ve bebeklerden birinin taramasını yaptığımız hastalığı taşıdığı ortaya çıktı ve dünya başıma yıkıldı.Şu an çaresi olmayan bir kan hastalığına sahip bir bebeğim var.Ve doğduğundan beri hastanelerde geziyor.Normalde çocuğum olan biri olarak,Genartta tedavi görüp böyle olumsuz bir sonuç almak insanı ayrıca yıkıyor.Genart yetkilileri böyle ihtimallerin olabileceğini ve üzgün olduklarını söylediler sadece.İhtimal %8 miş.Normal yolla bile çocuk yapsaydık sağlıklı çocuk sahibi olma şansımız % 50 idi.Bunları düşündükçe kahroluyorum.Lütfen sizde iyi araştırıp karar verin.Umarım sağlıklı evlatlarınız olur...

kızlar ya böyle bir şey olabilir mi? o zaman tedaviye ne gerek var, ben deneme yanılma yoluyla hamile kalıyım.. zaten hamile kalmakta bir sorunum yok.. tedavide böyle bir risk varsa biz boşa mı kürek çekiyoruz.. vücudumuzu o ilaçlarla bozacağımıza, paramızı böyle saçacağımıza kendimiz doğal yollardan mı denesek?
işte yine başladığım yere döndüm bu mesajla..
Rabbim hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…