Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

yok canim bende belirti felan olmadi...sivilce bile cikti...kocaman iki tane...dedim kesin kes olmadi 8. gün annemle test aldik...silik cikti o zaman rahatladim...yani belirti arama canim...herseyin hayirlisi...Rabbim güldürsün yüzünü

herkeste belirti farklı oluyo ama yinede insan merak etmekten kendini alamıyo.bende test alması için yalvarıyom eşime ama almıyo:) yeni dişinizde hayırlı olsun bu arada sevgiler canım

saol canim...kafa disi cikti...yavas yavas kasik mamasina da basladik...böyle giderse insallah yakinda mide borusundan kurtluruz ve kendi kendine yemek yemege baslar...cok güzel olur en sevincli anne ben olurum...
az kaldi canim...biraz sabir....herseyde bi hayr vardir....insallah onun öyle demesindede bi hayr var...esin dogru söyliyor....insallah canim insallah güzel olur sonucun

rabbim yar ve yardımcın olsun canım.evlatlarını sana bağışlasın inşaallah hayırlısıyla ve sağlıkla.
bu arada cennetkokulumu sormuştun onun 11.gün kan değeri 10 çıktı.sonrada kanaması oldu.olmadı yine yani.iki tane embriyo transfer edilmişti olmadığı için çok üzüldük.hayırlısı böyleymiş diyebiliyoruz sadece.
canım sana embriyolar kaçıncı gün transfer edilmişti?4. günmü?5. günmü?

üzüldüm canim...hemde cok...Rabbim bidakinde insallah nasip eder...insan iste üzüliyor...maddi manevi hersey alt üst oliyor...
bende 3 tane transfer ettiler...5. gün. transfer ettiler...
herkesinki nasip kismet canim..biz bilemeyiz...Rabbim bilir en iyisini...hep öyle diyelim...sen üzme simdi kendini....

hituci canım kendini sakın strese sokma............ sen bana söylüyordun ama bak sen aynı şeyleri yapıyorsun.......... kesinlikle düşünme inan bana insan daha çok stres oluyor............sonucu bile etkiler düşünmemeye çalış başka şeylerle meşgul ol............ bir kere sakın internete girme bir süre çünkü inan bana hep belirtiler yok test günü diye düşünerek şartlıyorsun kendini.......... bol kitap oku hem sakinleştirir hemde vakit geçirmeni sağlar

simgecim teşekkür ederim tavsiyelerin için.elimde değil test günü yaklaştıkça stres artıyo.bu benim 4. tedavim.artık hayırlsıyla sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum.olmazsa ne yaparım bidaha deneyebilirmiyim bilmiyorum.transferden sonraki günlerde ümit daha çoktu.şimdi ise negatif olma ihtimali yiyip bitiriyo beni.hakkımızda hayırlısı olsun yinede.düşünmemeye çalışırım
.sen nasılsın?merkezi değiştiriyorsun galiba.hayırlısı olsun cnaım aeolun sevgiler....

merhaba arkadaşlar. uzun süredir giremiyordum internete. umarım herkes iyidir. ben 3. tedaviyi geride bıraktım. yine olmadı, maalesef kimyasal gebelik. artık çok yoruldum. ciddi bir problem olduğunu düşünüyorum. inşallah yanılıyorumdur. hakkımızda hayırlısı bakalım...

merhaba arkadaşlar. uzun süredir giremiyordum internete. umarım herkes iyidir. ben 3. tedaviyi geride bıraktım. yine olmadı, maalesef kimyasal gebelik. artık çok yoruldum. ciddi bir problem olduğunu düşünüyorum. inşallah yanılıyorumdur. hakkımızda hayırlısı bakalım...

canım çok geçmiş olsun üzüldüm gerçekten.pgt yapılmışmıydı.nerede yaptırdın.nasıl yaptırdın?görüşmek üzere aeo

sağol canım. pgt yaptırmadım çünkü 5 embriyom vardı. açıkçası sağlıklı çıkmaz falan diye korktum. 4 tane transfer edildi. 3'ü 1. kaliteydi ama olmadı maalesef. ankara maya 'da yaptırdım tedaviyi.
umarım sen bebeğine kavuşursun...

simgecim teşekkür ederim tavsiyelerin için.elimde değil test günü yaklaştıkça stres artıyo.bu benim 4. tedavim.artık hayırlsıyla sağlıkla bebeğime kavuşmak istiyorum.olmazsa ne yaparım bidaha deneyebilirmiyim bilmiyorum.transferden sonraki günlerde ümit daha çoktu.şimdi ise negatif olma ihtimali yiyip bitiriyo beni.hakkımızda hayırlısı olsun yinede.düşünmemeye çalışırım
.sen nasılsın?merkezi değiştiriyorsun galiba.hayırlısı olsun cnaım aeolun sevgiler....

canım şöyle düşün sen stres yapsanda yapmasanda zaten tutacağı varsa tutar ama yapmadığın zaman daha çok rahat edersin............bende yaptım senin gibi hatta belki daha fazla ama inşallah hayırlısıyla pozitif sonuçlanır...........canım karamsar olma benimde 2 aşılama 2 tüp bebek geçmişim var........ gerçi aşılamalar boşuna yapılmış o ayrı ama bir dahaki 5.olacak.......... bence olana kadar devam etmelisin

canım geçmiş olsun çok üzüldüm........demekki kısmet değilmiş..........olsun canını sıkma 4.olur inşallah burda neler okuyoruz sakın ümidini kaybetme.........tekrar başlamadan önce bütün tetkikleri en baştan yaptır

moralim cok bozuk...bebegim iyi hamd olsun ama esim....kizimiz olmadan önce cok geziyorduk, simdi kizim dünyaya geldiginden beri hep stress yasadi...isten atilar is aradi..cok kötü günler gecirdik....hep kendimi sucliyorum onun hayatini maf ettim diye..2 hafta izini var...bizim yüzümüzden biyere gidemiyor...cani istiyor...anliyorum ama birakamiyor....insan kendisini gercekten cok suclu hissediyor...napim bilmiyorum...cocugumu götüremiyorum...aniden hastalanir diye korkiyorum.....kizimi cok seviyorum...esimide...bebegimide
Allah kimseyi bu duruma sokmasin....

Sağol Simgecim. Hayırlısı böyleymiş demek ki, elden bişey gelmiyor. Dua etmekten başka.
Zümmin senin de tüm sıkıntıların son bulur, feraha çıkarsın inşallah....

zümmincim benim yüzümden oluyo diye düşünme sakın.böyle olması senin suçun değil.Rabbim böyle uygun gördü demekki.kromozom bozukluğu sende değilde eşinde olabilirdi.benim eşimde değil bende olabilirdi.eşine destek olursan daha kolay atlatırsınız inşaallah canım.eşinde bunun farkındaki seni bırakmıyor bak buna sevinmelisin.seni ve kızını çok seviyo belliki.sende üzme kendini mutluluk sadece dışarda değil.cem yılmaz ne demiş "mutluluk içimizde" :) sağlıcakla ve sevgiyle kal canım

Son düzenleme:
cok saolun arkadaslar....hituci..daglar...canlarim..herkes ayri ayri imtihan ediliyor...biliyorum..buda bana daha dogrusu bize Rabbimin imtihani...Rabbime sükürler olsun bu zamana kadar senin yüzünden bunlar basima geldi demedi...Rabbime ne kadar hamd etsem azdir...ben elimden geldigi kadar ona destek olmaya calisiyorum...insallah oliyorumdur ama yinde üzüliyorum napim...seneye Rabbim izin verirse dogumdan 5-6 ay sonra bidaha pgt tedavisi yapmak istiyorum...sirf onun icin...onu sevdigimden onun etrafi cocuklarla dolsun cok seviyor cocuklari...hele kizima asik..eve gelene kadar 5-6 defa arar.bidaha Rabbim insallah bidaha nasip eder....bi nevi esim cektigi SIKINTILARI unutsun...Allah tan dilegim bu durumda cocuk sahibi olmak isteyen herkese Rabbim cok cok cok yardimci olsun...bizlerin yüzlerini güldürsün....negativ sonuc alinca üzüliyorum arkadaslar icin...
daglarr, ama herzaman bundada vardir bi hayr diye düsünüp cabamizi devam göstermeliyiz....masallah yani 5 tane embryodan 4ü saglikli ciktiysa senin sansin büyük...düsün bende 11 embryodan 3 tane cikti...sen bidaha tedavi olmadan önce bütün baska islemleri yap...simge gibi...en yakin zamanda bidaha besmeleyi cekip baslarsin...
Allah hepinizin yardimcisi olsun

Zümmincim ben pgt yaptırmadım. 5 embriyom vardı. korktum açıkçası sağlıklı çıkmaz diye. ama biz eşimle kromozom analizi de yaptırmadık. yani kromozomlarda sorun var mı yok mu bilmiyoruz. ama bir sonraki tedaviden önce mutlaka kromozom analizi yaptıracam ve rahim filmi çektirecem.

ha anladim daglarr....siz yinede bi baktirin kromozomlara...ne olur ne olmaz...bidahiki tüp bebek tedavisi yapmadan önce herseyi detayli olarak baktirin ondan sonra..tüp bebek tedavisine baslarsiniz..Allah izin verirse güzel sonuclar alirsiniz

kızlaaaarrrr sonucu aldım.48 çıktı.galiba hamileyimm.hala inanamıyorum.rabbime binlerce şükürler olsun.
zümmin canım senin ilk değer kaç çıkmıştı?dua edin nolur herşey yolunda gitsin Allahın izniyle.perşembe tekrar kontrol var.Allaha emanet olun sevgiler...

X