kızlar merhaba.. kaç gündür site hata veriyor.. bir türlü giremiyorum, girsem mesaj yazamıyorum…
hituci canım Allah tamamına erdirsin… çok müthiş bir haber bu… 4. Denemende sonunda Rabbim sana hamileliği nasip etti.. hayırlısıyla o bebişini korusun sana ve eşine anne babalık duygusunu tattırsın ve hayırlı bir evlat olsun canım.. kendi başıma gelmiş kadar sevindim.. bu durumdaki herkes umudumuz.. hepimize umut olsun canım
zümmincim geçmiş olsun kızına... eşinin ve senin yaşadığın şeyler gerçekten zor imtihanlar.. Rabbim sıkmasın inşallah bundan sonra
Nurcan canım senin tedavin de hayırlı olsun… inşallah bu defa her şey yolunda gider ve hayırlısıyla yavruna kavuşursun..
Simgecim bizim tanıdık yok maalesef.. bize en yakın hastane Kartal Semiha Şakir hastanesi.. Oradan randevu alıp eşimle bir gün gideceğiz... üç yıl dolmadan da şu şu testleri yapabilirsiniz derlerse o testleri yaptırıp hazır bekleyeceğiz ve tam üç yıl olunca da gidip raporu alacağız ve kısmet olursa hemen o ay ya da bir sonraki ay tedaviye başlayacağız..
Kısmet artık herşey
annemle konuştum.. Kimseye (evin dışındaki) söylerden gelmeyeceğim Ankaraya dedim... Tabi o da pişman kendi kız kardeşine ve gelinine söylediği için... Sonra İstanbul da bana en yakın ve herkesin önerdiği umut
tüp bebek merkezine ulaştım... telefonda görevli çok ilgili davrandı.. ama sadece SSK’lıların raporu geçiyormuş.. görevli emekli sandığı ile anlaşmamız yok ama paket programımız var dedi.. 5 bin TL tedavi ve ilaç artı 1250 dolar da PGT ücreti dedi...
Ama bu koşullarda ben tek anlaşmalı yer olan GENARTta yaptırmak durumundayım... hem ücret için hem de anneme tedavide daha çok ihtiyacım olacak.. Eşim zaten nöbetli çalışıyor... ben gece doktora gitmek zorunda kalırsam ya da iğneler eşimin nöbette olduğu zamana denk gelirse tek başıma nasıl giderim.. Ama Ankara da hem ablam hem annem var... Onlarla daha rahat hallolacak gibi...
offf ne biliyim işte, düşün düşün kendimi yemek de istemiyorum ama artık bir şeyler düşünmeden sanki hayatımda hiç böyle bir şey yokmuş gibi yaşamak istiyorum... bu yaşadıklarımı unutmak istiyorum...
Allah hepimize hayırlı evlatlar versin, sabır değil şükür aşamasındayız aslında çok şükür ki tedavi olabilecek durumumuz var.. Allah tedavi göremeyecek durumda olanlara da helal nasipler versin...
Allaha emanet olun kızlar