Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Simgecim Allah yardımcın olsun. Dualarımız seninle.
3 Ayetel Kürsi, 7 Yunus duası, 10 Salatı Tefriciye okudum senin için. Hadi hayırlısı....

pgt06 canım nasılsın
diğer topiki okuyunca inan çok korktum acaba bizimkide öylemidir diye ama yukarda okuduklarım kadır değil sanırm bizim durum rabbim beterinden saklasın
canım herşeye rağmen iyi olmaya çalışıyorum.. yarın kontrole gitcem.. hiç düzeni bozulmayan adetim herhalşde bu ay sıkıntılardan ötürü bozuldu.. geçen ay üç gün erken olmuştu şimdi de bekliyorum dün hafif bir lekenelnme oldu öğlen, bu saat oldu hala bir damla kanama yok.. korkuyorum yine mol gebelik nüks yapar diye... Allah korusun..
sen de iyi ol canım, tamam arkadaş çok zorluk yaşamış ama dün bir makale daha buldum görmüşsündür, eşinde robertsiyan (ki bu resiprokaldaden daha zor) translokasyon olan normal bir kadının kızı olmuştu pgt ile.. ve o örnekteki anomali tam olarak benim eşimde olan anomaliydi.. o kadar mutlu oldum ki okuyunca, bir kızı olmuş 39 haftalık.. Rabbim hayırlısı ile bize de nasip eder inşallah
bu arada simgecim kalbim seninle, inşallah güzel haberlerini alacağız..

insallah güzel haberlele dönersin simgecim...Rabbim yardimcin olsun...eger seni merkeze cagirdilarsa demekki cok güzel haberlerle döneceksin...insallah

selam kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum allah razı olsun sizin dualarınız sayesinde belkide böyle oldu............ iyiki son anda vazgeçmedik................allah hayırlısını nasip etsin inşallah 7 embriyodan 3 tanesi sağlıklı çıktı ve 3 de transfer edildi.................... raporu da verdiler madde madde açıklamışlar................. çok ilginç belki ilk tüp bebek denemesinde yapılsaydı sonuç böyle olmazdı................. ama herşeyde bir hayır vardır................... inşallah sonuç iyi olur ve darısı da sizlere olur.................. şimdi yatıyorum ve dinleniyorum 10 gün sonra test yapılacak............... sizi bilgilendirmek için kalktım.............. allaha emanet olun

Son düzenleme:
ya cok sevindim....Allahim ne güzel haber bu...masallah canim.....3 tane saglikli var....hadi hayirlisi...annelerine tutunsunlar insallah...Rabbim yüzünü güldürsün canim...10günü heyecanla beklicem...

Allahım işte büyüklüğün ortada.. simgecim canım sen içini hep ferah tut.. bak zümminin içine doğan olurmuş bir de iki kız :))
canım dualarım seninle.. Rabbim çifter çifter versin inşallah, emeklerini boşa çıkarmasın canım :KK66:)

mrb kızlar uzun bir süre giremedim nasılsınız. simgecim çok sevindim canım Allahım ınşallah sana sıkı sıkı tutunurlar. darısı başımıza ınşallah.

çok sevindim Simge senin adına. ne güzel bak iyi ki vazgeçmemişsin tedaviden. sonu da güzel olur inşallah. darısı başımıza. sen de dua et canım bizim için...

saolun kızlar inşallah sizlerin 2 katı fazla olur............... sonuçta iyi olursa daha mutlu olucam.............. sizin için hep dua ediyorum zaten................ allahım ben bir taneye razıyım diğer ikisini arkadaşlarımın hakkı olarak nasip et dedim.................. çünkü yaşadıklarımız aynı şeyler aynı üzüntüleri paylaşıyoruz............... allah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

simgecim çok sevindim rabbim sağlıkla hayırlısıyla sıkı sıkı tutunup kucağına almayı nasip etsin inş.güzel haberlerinin devamının gelmesi dileği ile sevgiler canım....

sslm kızlar
simge inanılmaz sevindim canım benim hadi inşş üçüde sana sıkıca tutunur arkadaşım 10 gün sonra bize güzel haberler verki bizlerde dahada heveslenelim

inşallah canım................ pgd yöntemiyle başarılı gebelik elde edenler diye bir liste yaparız inşallah............. allah büyük o ol derse herşey olur..................... biz elimizden geleni yaptık gerisi ona kalmış artık

canim benim...sen hamile kalabiliyorsun...bildigim kadariyla...korkun olmasin....ben eminim iki tane kizin olcak...ne bilim...öyle hissediyorum...Rabbim yardimcin olsun...

dün gece televizyonda 10 tane aile gösterdi..tüp bebek tedavisi yapan....hem agladim hem sevindim....sonra bütün gece rüyamda tüp bebekle ugrastim...

esime dedim...eger hayirlisiyla bu bebis dünyaya gelirse...seneye 10. ayda bidaha pgt denicem...bakti sasirdi...bi dogsunda bebis dedi...bakalim...

problarin süresi 2 senede bitiyormus...bizim embriyolug seneye 12. ayda tarihinin bittigini söyledi....bitmeden bi defa daha yapim dedim...bakalim...

Rabbim ne eylerse güzel eyler...

simge dualarim seninle
sirayla insallah hep güzel haberler aliriz...hepinizden

canım benim inşallah dediğin gibi 2 kızım olsun................. zaten ben 3 çocuk istiyorum her ne kadar eşim dalga geçsede çok çocuk seviyorum................ imkan varken neden olmasın.......... biz 2 kardeşiz ama anneme hep kızıyorum neden bir ablam yok yada kız kardeşim................. oda haklı olduğumu söylüyor ama annem 3 çocuğunu kaybetmiş hepside erkekmiş.............. tek kız benim, olsaydıda erkek olurdu yine diyor............ bu nedenle kalabalık ailelere özenirim hep

gerçi şu anki yaşadığımız toplum öyle çirkin ki dünyaya getireceğimiz yada getirmeyi istediğimiz çocuklarımızı acaba neler bekliyor............. bugünlerde çok karamsarım üzgünüm ülkeme çok aşırı bağlı olduğum için acaba gelecekte nasıl olacak merak ediyorum............. kızlar dualarınızda her zaman ülkemizin refahı, başarısı ve ekonomisi v.b. içinde dua edin.............. hem kendimiz hemde çocuklarımız için

senin suanda düsünmen gerek seyler bunlar degil canim...bugünlerde sen umutlu olman gerek bugünlerde sen sen sakrak olman gerek....hele bi hamile ol..hele bi dogsunlar...hele bi okul cagina gelsinler ondan sonra bunlari düsün....
ben kizimla ugrastigim icin cok üzgün oliyorum bazen...onun icin aileme yasakladim...bana kötü haber olursa yada akrabada kavga olursa..söylemesinler...haberlere zaten bakmiyorum artik...napim insanin daha cok morali bozuluyor...onun icin benim gibi yap...kaydirigubbakcemile2
ben 4 tane cocuk istiyorum...Allah izin verirse....nasip kismet...hep 2 oglum 2 kizim olsun isterdim...insallah esiminde destegiyle olur bunlar...Allah yardimcin olsun canim benim..9 günümüz kaldi...sabirla ve duala bekliyoruz insallah

inşallah bir sorun olmaz canım................ bebeğini görürsün cinsiyeti belli olacakmı bu kontrolde.............. hadi bakalım hayırlısı darısı bizlerin başına

herkese sevgiler.. bugün çok mutlu uyandım güne, kaç gündür adetim gecikti.. başladı olamadı şişkinlik falan vardı, korktum hayatımda ilk kez düzenim bozuldu diye, Allah vermesin yoksa kist falan mı var diye.. değilmiş... Rabbime hamdolsun...
sonra bir de baktım foruma arkadaşlarımın tedavileri güzel güzel gidiyor iyice moralim düzeldi :))
simgecim Allah nazarlardan saklasın canım... inşallah o güzel duyguyu sonuna kadar yaşar ve kucağına EN AZ İKİ BICIR alırsın.. (Amin) :emir_bebek: :emir_bebek:
ben bu duyguyu -biri 7 diğeri dokuz haftalığa kadar dayansa ve sakat oldukları için düşmüş olsalar da- yaişadım ve dünyada bir kadının yaşayacağı en güzel duygu olduğunu düşünüyorum... Rabbim tüm tüp bebek tedavisi görenler başta olmak üzere bebek hasretiyle yananlara yardım etsin.. hayırlısıyla evlatlar nasip etsin (Amin)
zümmincim canım inşallah sen de kucağına hayırlısıyla alırsın bebeğini,, kızının artık abisi mi olur ablası mı hiç farketmez, çocuklarınla veee daha daha doğacak çocuklarınla uzun ve sağlıklı bir hayat sürersin inşaallah

sslm kızlar
simge inanılmaz sevindim canım benim hadi inşş üçüde sana sıkıca tutunur arkadaşım 10 gün sonra bize güzel haberler verki bizlerde dahada heveslenelim

nurcan canım merhaba.. kaç gündür aklım sende bu arada, forumda eski sayfaları okurken sizde eşinde 13-14 robertsonian olduğunu öğrendim.. yanlış okumadım değil mi canım? eğer öyleyse tomrisin yazdıklarıyla moral bozmaya hiç gerek yok, senle benim eşim aynı durumda, dolayısıyla senle ben de aynı durumdayız.. sen daha önce pgt ile başarılı transfer yaşamışsın, başka nedenden düşmüş.. demek oluyor ki bu işin erkeği bayanı yok, ve de sağlıklı embriyo bulunabiliyor..
sen bana umut oldun kardeşim.. sanırım tedaviye de benden önce başlayacaksın fertijinde.. bizi hep haberdar et olur mu? tüm kalbim ve dualarım sizlerle ve özellikle de aynı durumda olduğumuz için senle..
biz burada başarı hikayelerimizi inşallah herkese duyurur ve insanların umutlarını yitirmemelerine de vesile oluruz..
sevgiler canım, herşeyin gönlünce olması dileğiyle zemuszemus

günaydın kızlar nasılsınız simgecim nasılsın karamsarlağa yer yok şu anda hiç bir şey moralini bozmasın bunları düşünme şu an.
pgt06 canım sen tedaviye genarttamı başlayacaksın benimde pgt orada yapılacak.bu duyguyu bende iki kere yaşadım çok güzeldi.ama acıları bugün gibi içimde.çok zor evlat hasreti çekmek.doktor bana düşük bir oran verdi umudumu biraz kıran o. tabi hepsi bahane Allahım ol derse olmayacak bir şey yok. Allah hiç birimizin emeklerini boşa çıkarmasın.

nurcan canım merhaba.. kaç gündür aklım sende bu arada, forumda eski sayfaları okurken sizde eşinde 13-14 robertsonian olduğunu öğrendim.. yanlış okumadım değil mi canım? eğer öyleyse tomrisin yazdıklarıyla moral bozmaya hiç gerek yok, senle benim eşim aynı durumda, dolayısıyla senle ben de aynı durumdayız.. sen daha önce pgt ile başarılı transfer yaşamışsın, başka nedenden düşmüş.. demek oluyor ki bu işin erkeği bayanı yok, ve de sağlıklı embriyo bulunabiliyor..
sen bana umut oldun kardeşim.. sanırım tedaviye de benden önce başlayacaksın fertijinde.. bizi hep haberdar et olur mu? tüm kalbim ve dualarım sizlerle ve özellikle de aynı durumda olduğumuz için senle..
biz burada başarı hikayelerimizi inşallah herkese duyurur ve insanların umutlarını yitirmemelerine de vesile oluruz..
sevgiler canım, herşeyin gönlünce olması dileğiyle zemuszemus

canım benim merhaba benim eşimde resiprokal translokasyon var canım sizinkinden farklı sanırm ama dediğin doğru benim pgd ile yapılmış gebeliğim var düşük sebebi translokasyon değil bakalım canım evt kasımın ilk haftası tedaviye başlıyorum nasipse evimde olmayacağım için size yazamam canım ben istanbulda tedavi göreceğim ve orda kalacağım ancak fırsat bulursan yazabilirim yada hamile kalırsam yazarım bakalım canım hayırlısı inşşş rabbim ol deyince olacak inşş

X