Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

simge canım hayırlısı olsun denemende fayda var sonradan keşke dememek için iyi yaptın inşşş rabbim emeklerini boşa çıkartmız çünkü çabanı görüyo şuandan sonra yapacak tek şey duaa bol dua

canende canım hoşgeldin sizin sorun neydi doktorun önermedimi
maddi olarak canım pgd işlemi için her merkezde değişiyo sanırım bizimki 1500dolar

canende canım hoşgeldin sizin sorun neydi doktorun önermedimi
maddi olarak canım pgd işlemi için her merkezde değişiyo sanırım bizimki 1500dolar

Hoşbuldum canım, Benim aşılamda iki kimyasal gebelik, üç tüp bebek denemem oldu sonuncusu 8 haftalıkken kalp atışları duyulmadı malesef, karyotip yaptırdık normal diyor dr'um ama eşimin genetiğinde 46XY, qh+ yazıyor aslında bu pek önemli bir şey değilmiş gibi duruyor ama bu konuda okuduğum bir araştırma konusu erkek infertilitesinde düşüklere yol açabildiğini söylüyor o yüzden PGT düşünmeye başladım.

canende canım merhaba hoş geldin.. sizde bir şey olmasa da bebekte çıkabilir.. senin pgt ile hamile kalmadan önce kendinize de bir kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim.. istanbuldaysan genetikse direkt gidip kan verip yaptırabilirsiniz.. kan testi yazın başında yanış hatırlamıyorsam 150 civarıydı kişi başı..
eğer ki sizde sorun çıkarsa )inşallah çıkmaz) o zaman tüp bebek aşamasında emriyoların genetiği incelenip sağlıklı olanlar yerleştiriliyor..
bir de eğer sürekli açıklanamayan şekilde tüp bebek denemeleri başarısız olanlara anne baba taşıyıcı değilse bile pgt yapılıyor..
pgt ücretlerini ben de araştırdım biraz, yeditepe ile görüştüğümde emriyo başına 150 dolar aldıklarını ancak 7 embriyodan fazlasına bakılıyorsa standart 1000 dolar aldıkalrını söylediler.. bu şu ana kadar aldığım en düşük fiyattı..
bugün de bana genarttan cevap geldi,pgt yi duruma göre 1200-1400 dolar arasında yaptıklarını söylemişler.. ancak genartta bu işi yapan volkan hoca pgtnin türkiyede hatta dünyada sayılı kişilerinden biriymiş.. tıbbi genetik profesörü kendisi..
pgt devletin karşıladığı bir tedavi değil.. hoş türkiyede serbest bırakılabilmesine bile şükretmeliyiz avrupada pek çok ülkede yasaklanmış bir yöntem (etik açıdan)
yalnız bir de şu varki sizde bir taşıyıcılık varsa ve genetik merkezde probunuz (yani tanı yapılacak örnek gibi birşey) yoksa yurt dışından getirtiyorsunuz, bir ay bekliyrosunuz ve ekstradan 750 dolar ödüyorsunuz
canım umarım yardımcı olabilmişimdir, sana da geçmiş olsun, Allah hayırlı evlatLAR versin :)

denemeye karar verdik......... bizim açısından sadece maddi olarak sorun olacağını söyledi doktorumuz....... ama ben yinede devam etmek istedim çünkü herşeyde vardır bir hayır........ olmazsa da zaman kaybı olacak......... en az 4 ay ara vermiş olucam........... hayırlısı artık ne yapalım düşünmek istemiyorum............. kendiliğinden olurda diyemiyorum çünkü o zamanda sağlıksız olma ihtimali olur......... en iyisi ben allaha sığınıyorum......... onun takdiri neyse o olsun

Rabbim yüzüne baksın canım, bol bol dua et.. inşallah herşey güzel olacak
bir de zaten tedavi gördüğün için ücreti ödemedin mi? o kadar ücret ödeyip o ilaçları vucuduna yükleyip tüm yan etkilerine katlanıp da yarım bırakmaman daha iyi simgecim
senin için dua ediyorum, aklımdasın hep.. eşime de sürekli burda sizlerden bahsediyorum o da merakla bekliyor zümmin hastalanmış diyorum üzülüyor, simgede az yumurta toplanmış diyorum o da hayırlısı olsun diyor..
canım dediğim gibi içini ferah tut, Rabbime emanet ol

saolun kızlar dualarınızı eksik etmeyin.............. allah hepinizden razı olsun............. ben takdiri allaha bırakıyorum.............. .çünkü bu saatten sonra elimden gelecek ve yapabileceğim hiçbirşey yok sadece dua etmek................hayırlısı olsun

canende canım merhaba hoş geldin.. sizde bir şey olmasa da bebekte çıkabilir.. senin pgt ile hamile kalmadan önce kendinize de bir kan testi yaptırmanızı tavsiye ederim.. istanbuldaysan genetikse direkt gidip kan verip yaptırabilirsiniz.. kan testi yazın başında yanış hatırlamıyorsam 150 civarıydı kişi başı..
eğer ki sizde sorun çıkarsa )inşallah çıkmaz) o zaman tüp bebek aşamasında emriyoların genetiği incelenip sağlıklı olanlar yerleştiriliyor..
bir de eğer sürekli açıklanamayan şekilde tüp bebek denemeleri başarısız olanlara anne baba taşıyıcı değilse bile pgt yapılıyor..
pgt ücretlerini ben de araştırdım biraz, yeditepe ile görüştüğümde emriyo başına 150 dolar aldıklarını ancak 7 embriyodan fazlasına bakılıyorsa standart 1000 dolar aldıkalrını söylediler.. bu şu ana kadar aldığım en düşük fiyattı..
bugün de bana genarttan cevap geldi,pgt yi duruma göre 1200-1400 dolar arasında yaptıklarını söylemişler.. ancak genartta bu işi yapan volkan hoca pgtnin türkiyede hatta dünyada sayılı kişilerinden biriymiş.. tıbbi genetik profesörü kendisi..
pgt devletin karşıladığı bir tedavi değil.. hoş türkiyede serbest bırakılabilmesine bile şükretmeliyiz avrupada pek çok ülkede yasaklanmış bir yöntem (etik açıdan)
yalnız bir de şu varki sizde bir taşıyıcılık varsa ve genetik merkezde probunuz (yani tanı yapılacak örnek gibi birşey) yoksa yurt dışından getirtiyorsunuz, bir ay bekliyrosunuz ve ekstradan 750 dolar ödüyorsunuz
canım umarım yardımcı olabilmişimdir, sana da geçmiş olsun, Allah hayırlı evlatLAR versin :)
Sağolasın şekerim , epeyce aydınlandım, ama anlamadığım bir şey var kan testi dediğin nasıl bir şey yazımda da bahsettiğim gibi ben ve eşim karyotipleme periferik kan testi yaptırdık zaten, senin bahsetttiğin nedir?

canım önemli değil.. kan testi dediğimiz zaten o karyotip analizi.. bizimki kanda yapıldı ve genel olarak böyle yapılıyor biliyorum.. biz eşimle genetikse gittik, her ikimizden de bir tüp kan aldılar, 15-20 gün sonra da her ikimizin kromozom dizilişi, herhangi bir sayısal ya da yapısal kromozom bozukluğu olup olmadığına dair rapor aldık.. sizin aldığınız da buysa ve sizde taşıyıcılık yoksa pgt şart değil.. ama her defasında düşük oluyorsa ya da tüp bebek başarısız sonuçlanıyorsa doktorunla konuşup yapıp yapmamaya karar verebilirsin canım
sevgiler

dün gece çatlatma iğnesini yaptım........... hayırlısıyla yarın opu yapılacak.......... sayı olarak az olacak ama inşallah kaliteli olur.......... dularınızı eksik etmeyin............ bu akşam cuma akşamı............ bende oruç tutuyorum allah kabul etsin

günaydın kızlar nasılsınız?simgecim sen nasılsın?yeni okudum yumurta sayınla ilgili olan yazını.sayıyı kafana takma bence Allah dilerse sayılar istatistikler önemsiz canım.benim tedavilerimden bahsedeyim sana.ilk tedavimde 14 yumurta toplandı.11 tanesi işleme girdi.3. günün sonuna 3 embriyom kalmıştı.ikincide buna benzer şekilde oldu.3. ise 9 yumurtam vardı çok üzülmüştüm.pgt için 3. güne 5 tane ebmriyom kalmıştı.çok şaşırmıştım.sende üzülme.rabbim isterse 1 yumurta ilede olur.tedaviyi bırakmaman bencede isabet olmuş.birsonraki tedavide kaç yumurta olacağını kimse bilemez.daha çokda olabilir daha az da.Allah emanet ol canım sevgiler...

saol canım çok iyi geldi vallahi...... doğru söylüyorsun herşey allahın takdiri........... o isterse herşey olur..... yarın belli olacak artık

simge canım hadi hayırlıısı çatlatma iğneni olmuşsun inşş hepsi çok kaiteli çıkar rabbim yüzünü güldürür dua edeceğiz tabi sana allahım yardımcın olsun inşşş

evet canım hayırlısı inşallah sabah 11:00 de opu işlemi yapılacakmış........... akşama bilgi veririm size............ dualarınızı eksik etmeyin

simge demek aynı saatte işleme gireceğiz bende yarın histereskopi olacam bir iki güne giremem inşş gelince güzel haberlerini alırım

merhaba herkese...

uzun zamandır sizleri ziyaret edemiyorum umarım herşey yolundadır... tedavileriniz olumlu sonuçlanır inşallahh.. dularım ve kalbim sizlerle...

canim insallah hayirlisi olur senin icin....Rabbim yardimcin olsun....Allah ne muradi nvarsa versin....

simgecim dualarım seninle.. inşallah hayırlısıyla hepsi döllenir ve hepsi gider pgt ye... Rabbim bu defa yüzünü güldürsün canım bize de umut olasın
sevgiler

inşallah canım inşallah........... umudumu yitirmiyorum zaten..............eşim moralimi bozan herşeyden uzak tutuyor zaten beni........... konuyu açamıyorum bile............ burda sizinle yazışıyorum bende işte

X