Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah bağışlasın. Memorial da hangi doktor’a gittiniz eşimde 13.kromozomda translokasyon varmış NGS yöntemini önerdiler memoria başlayacağız doktor tavsiyen var mı

Merhaba maşallah hayırlısı olsun. Eşimde 13 ve 14te translokasyon var fish ve NGS yöntemleri var seçenek olarak. Memorial direkt ngs diyor İstanbul tüp bebek merkezi fısh yeterli diyor çok kararsız kaldık ngs baya maliyetli . Ne dersin ngs mi yaptıralım

Merhaba hangi doktora gittiniz memorial dan memnun kaldınız mı

Hangi şehirde yaşıyorsunuz hangi merkeze gittiniz

Allah bağışlasın. Memorial da hangi doktor’a gittiniz eşimde 13.kromozomda translokasyon varmış NGS yöntemini önerdiler memoria başlayacağız doktor tavsiyen var mı
Benim merak ettigim pgt yontemini sgk karşılıyor mu? Normal gebelikle dunyaya gelen Genetik engelli bi oglum var ve oglum icin saglikli bir kardeşi olsun istiyorum.Tup bebek masrafının yaninda genetik test ucreti ne kadar ve dewlet ödüyor mu? Hangi sehirde hangi hasraneler bu testi uygulayabiliyor.

Ben avrupada yaptirdim canim. Turkiyeyi bilmiyorum.
Ama yaptiranlar pgtnin cok pahali oldugundan bahsediyordu. Arastir cnm

Karşılamıyor maalesef devlette pgt yapılmıyor henüz yani tekrar araştır derim ama Zeynep kandildeki genetik doktorum özele yönlendirmek zorunda kaldı bizi. Özellerde de fiyatlar benzer. Tüp bebek tedavi ücreti (8-10bin arası değişiyor) + embriyo başına (300-400 dolar arası) + ilaç ücretleri (3-4bin civarı)

Arkadaşlar merhaba geçen gün Zeynep kamilde doktora gittiğimde doktor hanım genetik tarama yöntemini devletin karşılaşmamasına onların da tepkili olduklarını bu durumun desteklenmesi gerektiğini söyledi kesinlikle haklı hepimiz özellere tonlarca para yatırıyoruz. Üstelikte engelli çocuk doğma ihtimaline karşı devletin tedbir alması gerekli. Bimer cimer bu kurumlara yazı yaz dedi belki ilk çocuğuna yetişmez ama ikincisi için işe yarar dedi bence ne kadar çok kişi yazarsa o kadar çok farkındalık olur

Evet ngs nin maliyeti yüksek ama bence ngs tercih etmelisin. Msjını şimdi gördüm kusuruma bakma. Ama fish yöntemi vakit kaybı olabilir. Ngs düşün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…