- 7 Mayıs 2020
- 207
- 127
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.861
Merhaba arkadaşlarim.
Bende translokasyon var. 4 doğa gebeliğin 2si erken haftada düşük, ikisi dengesiz translokasyon kayıp idi. İki tedavi oldum ilkinde 9 embriyodan 3 sağlıklı genetikten geldi, hepsi negatif sonuc. En son geçen sene Memorial Şişli'ye gittim. Tedavi oldum. 8embriyida 2 sağlıklı embriyo geldi. İlki çok umutluyken negatif yine. İkinci de çok umutlu değildik, daha düşük kalite Bir embriyo idi ama sonunda Rabbim yüzümüze güldü. Şimdi içeride uyuyor çok şükür. Buraya sırasıni bekleyen sizler için yazdım umut olsun diye. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmaz. Hamilelik boyunca inanamadim hep tedirgindim, doğum anında bile doktora defalarca sormusum, hastanede hep sordum bu gerçek mi benim mi diye. Sağlıklı mi diye. Gerçekti çok şükür. İnanın, umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Ve Şişli Memorial'e çok güveniyorum ben ayrıca belirtmek isterim. Şiddetle tavsiye ederim. Vicdanını kaybetmeyen insanlar var orada çalışan hala bu inanılmaz paraların, ticaretin döndüğü sektörd
Allah bağışlasın. Memorial da hangi doktor’a gittiniz eşimde 13.kromozomda translokasyon varmış NGS yöntemini önerdiler memoria başlayacağız doktor tavsiyen var mıMerhaba arkadaşlarim.
Bende translokasyon var. 4 doğa gebeliğin 2si erken haftada düşük, ikisi dengesiz translokasyon kayıp idi. İki tedavi oldum ilkinde 9 embriyodan 3 sağlıklı genetikten geldi, hepsi negatif sonuc. En son geçen sene Memorial Şişli'ye gittim. Tedavi oldum. 8embriyida 2 sağlıklı embriyo geldi. İlki çok umutluyken negatif yine. İkinci de çok umutlu değildik, daha düşük kalite Bir embriyo idi ama sonunda Rabbim yüzümüze güldü. Şimdi içeride uyuyor çok şükür. Buraya sırasıni bekleyen sizler için yazdım umut olsun diye. Allah hiçbirimizin boynunu bükük bırakmaz. Hamilelik boyunca inanamadim hep tedirgindim, doğum anında bile doktora defalarca sormusum, hastanede hep sordum bu gerçek mi benim mi diye. Sağlıklı mi diye. Gerçekti çok şükür. İnanın, umudunuzu kaybetmeyin lütfen. Ve Şişli Memorial'e çok güveniyorum ben ayrıca belirtmek isterim. Şiddetle tavsiye ederim. Vicdanını kaybetmeyen insanlar var orada çalışan hala bu inanılmaz paraların, ticaretin döndüğü sektörde
Merhaba maşallah hayırlısı olsun. Eşimde 13 ve 14te translokasyon var fish ve NGS yöntemleri var seçenek olarak. Memorial direkt ngs diyor İstanbul tüp bebek merkezi fısh yeterli diyor çok kararsız kaldık ngs baya maliyetli . Ne dersin ngs mi yaptıralımAmin canm çok teşekkür ederim.. Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. 3.denemede oldu ama ilk deneme ve ikinci denemede fish yöntemi uygulandı. İlki negatif ikinci pozitif sonuçlandı ancak değerim katlamadı ve düşükle sonuçlandı. Myom vardı alındı ve 3.tedavi ngs yöntemi ile oldu çok şükür bu defa pozitif sonuçlandı ve devam etti. Darısı sizlere olsun inşallah. Olur ama inanıyorum ben olmasa benim de olmazdı.
Merhaba hangi doktora gittiniz memorial dan memnun kaldınız mıBazen oluyor benim de aynı durum başıma geldi normal embriyo bulunana kadar deneyeceğiz istersen Memorial Şişli ücretsiz muyane ediyor bahçeci de bir görüş derim maalesef pgt ücretleri dolar bazlı ve çok pahalı bir tedavimde 500 dolar istediler ikincide 295 dolar ödedim embriyo başı
4 denemenizden de NGS mi yapıldı maliyeti ne oldu sizeBenimde 4.denemem benimde 2 saglikli
Bugun 5.gunum 5gun sonra ogrenecegim sonucu insallah suan icin icimde en ufak bi olumsuzluk yok rabbim bu yolda isteyen her kuluna saglikli hayirli evlat nasip etsin icinde bizlerede Amin insallahsonucu ogrenince haber ederim insallah
Hangi şehirde yaşıyorsunuz hangi merkeze gittinizKizlar. Ben 3 tup bebekte saglikli bulamadim.
Toplam 3 tedavide 15 embiriyo hepsi sagliksiz geldi.
4ncu tedavide doktor "uzun protokol" uyguladi.
Yumurta baskilayici ilac verdi.
Ilk 2 hafta boyunca yumurta baskilayici uyguladim: burnuma siprey sıktim.
Sonra normal ignelerime basladim oda 2 hafta surdu tabi o arada yumutta baskilayici sipreyide birakmadim onada devam ettim. 9 embiriyodan 2si sagliki geldi sukur.
Lutfen doktorunuza sorun uzun protokolu. Belki sizede yarar
Avrupadayim cnm benHangi şehirde yaşıyorsunuz hangi merkeze gittiniz
west sendromu olabilir denmişti, yanlış hatırlamıyorsam tam tanı konulmadı. 2. Bebeğim doğal yol ile sağlıklı oldu çok şükür. Darısı bekleyen tüm annelere insallahBenim bebeğim de West sendromu lütfen nasıl şu an yavrunuz
Benim merak ettigim pgt yontemini sgk karşılıyor mu? Normal gebelikle dunyaya gelen Genetik engelli bi oglum var ve oglum icin saglikli bir kardeşi olsun istiyorum.Tup bebek masrafının yaninda genetik test ucreti ne kadar ve dewlet ödüyor mu? Hangi sehirde hangi hasraneler bu testi uygulayabiliyor.Allah bağışlasın. Memorial da hangi doktor’a gittiniz eşimde 13.kromozomda translokasyon varmış NGS yöntemini önerdiler memoria başlayacağız doktor tavsiyen var mı
Ben avrupada yaptirdim canim. Turkiyeyi bilmiyorum.Benim merak ettigim pgt yontemini sgk karşılıyor mu? Normal gebelikle dunyaya gelen Genetik engelli bi oglum var ve oglum icin saglikli bir kardeşi olsun istiyorum.Tup bebek masrafının yaninda genetik test ucreti ne kadar ve dewlet ödüyor mu? Hangi sehirde hangi hasraneler bu testi uygulayabiliyor.
Karşılamıyor maalesef devlette pgt yapılmıyor henüz yani tekrar araştır derim ama Zeynep kandildeki genetik doktorum özele yönlendirmek zorunda kaldı bizi. Özellerde de fiyatlar benzer. Tüp bebek tedavi ücreti (8-10bin arası değişiyor) + embriyo başına (300-400 dolar arası) + ilaç ücretleri (3-4bin civarı)Benim merak ettigim pgt yontemini sgk karşılıyor mu? Normal gebelikle dunyaya gelen Genetik engelli bi oglum var ve oglum icin saglikli bir kardeşi olsun istiyorum.Tup bebek masrafının yaninda genetik test ucreti ne kadar ve dewlet ödüyor mu? Hangi sehirde hangi hasraneler bu testi uygulayabiliyor.
Evet ngs nin maliyeti yüksek ama bence ngs tercih etmelisin. Msjını şimdi gördüm kusuruma bakma. Ama fish yöntemi vakit kaybı olabilir. Ngs düşün..Merhaba maşallah hayırlısı olsun. Eşimde 13 ve 14te translokasyon var fish ve NGS yöntemleri var seçenek olarak. Memorial direkt ngs diyor İstanbul tüp bebek merkezi fısh yeterli diyor çok kararsız kaldık ngs baya maliyetli . Ne dersin ngs mi yaptıralım
Teşekkür ederim evet ben de Şişli memorialda ngs ye karar verdim adetimi bekliyorum ilk kez başlayacağım inşEvet ngs nin maliyeti yüksek ama bence ngs tercih etmelisin. Msjını şimdi gördüm kusuruma bakma. Ama fish yöntemi vakit kaybı olabilir. Ngs düşün..
Hayırlı uğurlu olsun.. İnşallah çok güzel haberlerle sonuçlanacak inanıyorum..Teşekkür ederim evet ben de Şişli memorialda ngs ye karar verdim adetimi bekliyorum ilk kez başlayacağım inş
3 tedaviden toplam 15 yoladim gelmedi nasip iste
Bende orayı düşünüyorum. Hangi translokasyon var sizdeTeşekkür ederim evet ben de Şişli memorialda ngs ye karar verdim adetimi bekliyorum ilk kez başlayacağım inş
Eşimde 13-14 RobertsanionBende orayı düşünüyorum. Hangi translokasyon var sizde