Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Ben de de aynısı var. Esinde olduğu için translokasyon şansınız daha yüksek.
Umut olur umarım güzel haberim var sadece 3tanecik embriyo genetiğe gidebilmişti şansımı sıfır görüyordum ama 1tane transfer edilebilinecek embriyo bulunmuşşş. Ümidi hiç kesmemek gerekiyor. 6.gün düşük kalite embriyo ama inşallajhhh sımsıkı tutunur minnağım. Transfer için adeti bekliyorum. Dualarınızı bekliyorum. Rabbim hepimize en hayırlı en sağlıklı en hızlı şekilde annelliği tattırsın

Canım benim ne güzel hayırlısı olsun inşallah kucağına almak nasip olsun

Tüm dualarımız seninle
İnşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırsın ve kucağına bebeğini alırsın

Pgt kaç TL canım. Embriyo başı

Kızlar translokasyon felan ne demek. Benim 3 kimyasal düşük normal hamilelik, 1 tüpbebek 7. Hafta düşük var. İlk defa kürtaj yaptılar rahim içine kanama olmuşum 1 küvet dolusu pıhtı çıkmış kürtajda. Cok agladım üzüldüm eşimde üzüldü. Bizim imtihanımızı Allahım kolaylaştırsın. Çekmeyen bilmez. Ben şimdi ne yapsam kan testi ile bakılan genetikler temiz ama embriyolarda neye bakılmalı. Translokasyon dediğiniz nerden bakılıyor. Yardımcı olur musunuz.

Bide kürtaj sonrası kaç gün kanamanız oldu arkadaşlar. Kürtajı ben içeri kanama oldugu için oldum. Şimdi kürtaj sonrası cok kan gelmiyor korkuyorum yine içeri mi kan akıyor pıhtı olur yine içerde diye korkum var. Ölüyordum az daha mide bulantısı kusma ateş. Kürtaj olunca biraz rahatladım ama.. Kürtaj sonrası cok kanama beklemeli miyim. Akmıyo hiç kan bende

Merhaba...gecmis olsun oncelikle benim de 3 tane 6-7haftalik dusugum var ve hic bir sebep bulanamafi kan pihtilasnasi rahim filmi esimle kromozomlarimiz temiz....yasim 31 ve amh testi istedim once 0.60 daha sonra da 0.93 cikti ... doktorlar rezerv azligi sebebiyle kalitesiz yumurtalarimin kaldigini ve bunun da dusuge sebep olabilecegini soylediler....tup bebege basladik esimden ilk defa spermiyogram istedi ve morfoloji %1 ileri hareket %2 cikti ve arastirmalarim sonucu morfolojinin boyle kotu olmasi da erken dusuge veya kimyasal gebelige sebep olabiliyormus...simdi doktorumuzun izleyecegi yol 2 aylik vitamin takviyesi hem bana hem esime daha sonra esimin spermine mikrocip uygulanacak ve gerekirse mikroenjeksiyon yapacagim dedi....eger embriyolar olusursa pgt ye gonderecek ve pgt fiyatlari tek embriyo icin 250-350 dolar arasi fiyat veriyor doktorlar....nasip olur da saglikli pgt den donen embriyo olusursa rahim hazirligi yapacak iste prolaktin progestereon e2 fsh gbi degerleri transfer oncesi duzene sokmaya calisacak ve transferle beraber de kortizon ve intrapilid serum uygulayacakmis....proserumuz uzun ama en azinda 1 kere stres yasayacagim sunu da yapsam olurmuydu demeyecegim....tibin tum.imkanlarini gerekli gereksiz istedim hakkimzida hayirlisi olsun ve en onemlisi pozitif kalabilmek bu surecte cunku cok yipratici.....ben 3 dusugumde de kuretaj oldum 3 nde de genelde ilk hafta sadece akinti seklinde kanamam oldu sonra bitti ve kuretajdan sonra 24-32 gunlerimde de normal regli oldum...Allahim kolayliklar versin insallah herkese

Maşallah canım sen bu sefer butun herseyi yaptıracaksın. İstanbulda mısın bunları sen mi önerdin doktora doktor mu önerdi. Ben ilk defa kürtaj oldum rahim içine pıhtı dolmuş Bi kase.. Kürtajla temizlenince tekrar kan gelir dediler o kanlar da dışarı cıkamaz da yine içerde birikip kürtaj gerekir diye cok korktum dün agladım.. Çünkü kürtajdan sonra dışarı 2 ped dolusu kan geldi başka gelmiyor bugun 5.günü kürtajın inşalah içeri giden kan yoktur

Cnm pgt tam hatırlamıyorum 3 yumurtaya 5 kusur vermiştik Aralık ayinda benim pgtli düşük oldu neden oldu bilemiyorum daha doktora gitmedim ara verdim işte birde düşükten sonra benim de reglik az oldu ama ilk adetim çok kanamali oldu cnm

Hayir izmirde kaan bozkurt hastasiyim...doktorumdan kendim talep ettim...pgt ye yerek yok dedi bence ama beb israrla istedim..yumurtam yezmezse de havuz yapariz dedim.....bence korkmayin 2 ped ve 5. Gun bisey degil 10 gunden fazla uzun sure kanamaniz yogun olursa tamam doktorunuza gidin ama suan anlatyiginiz gbiyse korkulacak bisey yok bence.rahat olun lutfen...Allahim bize guc ve sabir versin

Pgt kaç TL canım. Embriyo başı
Translokasyon kromozomların yer değiştirmesi veya birbiri üzerine tutunması belli başlı kromozamlarda oluyor kişi sağlıklı ancak sadece çocuk sahibi olmada sorun yaratıyor. Düşüklerden sonra yaptırdığımız genetik testte belli oldu. Pgt de embriyo başı memorilada 295$ İstanbul tüp bebek merkezinde 400$ yani değişken

Kan testiyle mi anlaşılıyor canım bu translokasyon. Ben genetik test kanla yaptırmıştım sanki normal cıktı bide homozigot mutasyon cıktı

Başka bişey de yaptırmak lazım mı öğrenmek için o yuzden soruyorum

Onu bilmiyorum homozigot mutasyon yazıo sadece sanırım sonuc yanımda değil de. Ben oyle genel anlamda sanmıştım demek Bir geni mi oluyor onun
Tabi hücrelerimizde binlerce gen var düşüğe sebep olacak pıhtılaşma ile ilgili hangi genler ise o genlere bakılıyor raporunuzda yazıyordur. Hangi gen olduğu önemli bazılarını çok umursamıyorlar bazıları için de ek başk genlere bakılması gerekiyor. Pıhtılaşma ile ilgili bir başlık var oradan biraz okuyabilirsiniz

Benim ve eşimin genetik testimizde sorun yok. Şimdi de embriyomuz pgt ye gitti. Bizde sorun yokken embriyoda sorun çıkma durumu olabiliyor mu? Bu konuda bilgisi olan kişiler cevaplarsa çok sevinirim. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…