- 1 Ağustos 2018
- 2.708
- 4.738
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.801
Amin allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. İsteyen herkese nasip etsin.doğru diyorsunuz allah tan umut kesilmiyor.ama süreç çok zor yıpratıcı.hep bir eksiklik.rabbim ınsallah hepimizi yavrularımıza kavuşturur.
canım cok sevındım. transferin yapıldı mıBenim 5. Denemede bulundu . Sen kaç kere denedin ? Durmadan deneyeceğiz başka çaremiz yok
Olmadı dahacanım cok sevındım. transferin yapıldı mı
sonucum geldi. yine 5 embriyomda da yüksek anomali görüldü. imha edilecekler.7. opumda 2. pgt işlemi yaptırıyorum. 9 embriyomda 3. gün en az 7ye bölünmüş. çoğunluk 8 e bölünmüş. 5 ine biyopsi yapıldı. Sonuc bekliyorum. inşallah sağlıklıyı buluruz. bu tedavimde cok yoruldum ama. şiddetli ağrılar yaşadım. emeğimin karşılığını almak istiyorum artık
Biliyorum bu söyleyeceklerim çok anlamsız gelecek ama denemeye devam etmekten başka çare yok . Bizde de -biliyorsunuz konuşmuştuk sizinle -çok zor bulundu ama bulundu . Benim de diğer denemelerimin hepsinde yüksek anomali vardı . Kendinizi yıpratmayın lütfen . Bir süre ara verdikten sonra yeniden deneyin . Rabbim nasip eder inşallah .sonucum geldi. yine 5 embriyomda da yüksek anomali görüldü. imha edilecekler.
aynen aynı durumla karşılaşmıştık dimi. 10binde 1 görülen durumu biz yaşıyoruz şuanda. gücümüz yeterse devam ederiz ama eşim şuan bitti artık diyor. ben ise bilmiyorum. bu opudan sonra çok rahatsızlandım çünkü hala da rahatsızım. biyolojik olarak yıpranıyorum sanırım. 16 ve 18 de anomali görülmesinden dolayı da cok sıkıntılı bir durummuş. inşallah sen beklediğin yavruyu biranonce alırsın kucağına canım.Biliyorum bu söyleyeceklerim çok anlamsız gelecek ama denemeye devam etmekten başka çare yok . Bizde de -biliyorsunuz konuşmuştuk sizinle -çok zor bulundu ama bulundu . Benim de diğer denemelerimin hepsinde yüksek anomali vardı . Kendinizi yıpratmayın lütfen . Bir süre ara verdikten sonra yeniden deneyin . Rabbim nasip eder inşallah .
Aslı hanım bu şekilde tedavinin faydasını gördünüzmüistanbul tip bebek merkezine gidiyorum. rezerv az diye iğne kullandırtmıyor doktor. yumurtaların kalitesini bozarmış fazla yumurta da olmaz dedi. o yüzden sadece klomen kullaniyorum
Tüp bebek Tedavinizi nerede yaptırdınız acaba hangi ildesinizIlk basta 0,3 amh benim De Cok moralimi bozmustu. Doktorum sakin ol onemli olan sayi degil kalite, az yumurta olursa havuz yapariz her seyin bir caresi var demisti. Moral motivasyon Cok onemli. Sen temiz beslenmeye calis guzel seyler dusun. Gerisini De doktoruna birak. Her gun dua ediyorum Allah her isteyeni saglikli bir bebek sahibi yapsin diye. Allah dermansiz dert vermesin.
Ben bebeğimi kaybettim 37. Haftada kalbi durdu. Şimdi her şey başa sardı. Tekrar tedaviye başlamıştım ancak pandemi nedeniyle ara verdim.Tüp bebek Tedavinizi nerede yaptırdınız acaba hangi ildesiniz
Ankara da Novaart taÇok üzüldüm Allah sabır versin .İnşallah sağlıklı yavrularınız olsun. tedavinizinerde yaptırmıştınız acaba
Allah sabır versin size .. pgt Li embriyonun mu kalbi durduBen bebeğimi kaybettim 37. Haftada kalbi durdu. Şimdi her şey başa sardı. Tekrar tedaviye başlamıştım ancak pandemi nedeniyle ara verdim.
Teşekkürler. Evet ngs li embriyo idi.Allah sabır versin size .. pgt Li embriyonun mu kalbi durdu
Merhaba kimse yazmamış ben yazayım dedimMerhaba kizlar son tedaviminde negatif sonuclanmasinin ardindan daha yeni kendime geldim diyebilirim4 kez tup bebek denedim hepside pgtli 4 tedavim toplaminda 3 tane saglikli bulundu hatta 2.de cift embriyo transferi oldum ama ne yazikki yine olmadi benim anlamadigim rahimde sorun yok embriyolar genetige gitti ve cift embriyo neden tutmazki 3 dusuk yaptim (normal yolla gebelikler)ve gecen ay supriz bi gebelik olustu malesef yine dusuk yasadim kendiliğinden olan gebeliklerde azda olsa bi hamilelik sureci yasiyorum yani tutunma oluyoda tup bebekte saglikli embriyoyu vucut kabul etmiyo boyle bisy basina gelen varmi kizlar nasil bi yol izlediniz kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim
Inanin bende hemen olur diye dusunmustum ama oyle olmadigini cok.aci sekilde ogrenmis oldum doktorlar ngsye yonelmiyo pgt yapilmadan once 3 kez kan verdik ve sonuc hep ayni ciktigi icin kesin goruyorlar galiba sorunun o kromozmda olduguna ,bi yerde okumustum bazi vucutlar saglikli emriyoyu kabul etmez vucut onu zararli goru rve disari atar diye belkide boyle biseydir anlayamadim bendeMerhaba kimse yazmamış ben yazayım dedim ☺Öncelikle geçmiş olsun.. Peki neden size sürekli aynı işlem yapılıyor pgt artı ngs yaptırdınız mı hiç belki sizde olan kromozomda sorun yok başka bi kromozom da sorun olduğu için tutunma olmuyordur belki
Bende çok düşündüm tüpbebek de sağlıklıyı bulunca hemen tutunma olacak diye düşünüyordum ama öyle olmuyor malesef bazılarının hemen oluyor bazıları da uğraşıyor da uğraşıyor bi açıklaması yok sanırım
Sanirim pgt de tam bi cozum olmuyo neden kurtaj oldunuz acabaArkadaşlar merhaba bende araniza katildim cok uzgunum dun kurtaj oldum 9 haftalik pgtli embriyo idi .