Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

7. opumda 2. pgt işlemi yaptırıyorum. 9 embriyomda 3. gün en az 7ye bölünmüş. çoğunluk 8 e bölünmüş. 5 ine biyopsi yapıldı. Sonuc bekliyorum. inşallah sağlıklıyı buluruz. bu tedavimde cok yoruldum ama. şiddetli ağrılar yaşadım. emeğimin karşılığını almak istiyorum artık

sonucum geldi. yine 5 embriyomda da yüksek anomali görüldü. imha edilecekler.

sonucum geldi. yine 5 embriyomda da yüksek anomali görüldü. imha edilecekler.
Biliyorum bu söyleyeceklerim çok anlamsız gelecek ama denemeye devam etmekten başka çare yok . Bizde de -biliyorsunuz konuşmuştuk sizinle -çok zor bulundu ama bulundu . Benim de diğer denemelerimin hepsinde yüksek anomali vardı . Kendinizi yıpratmayın lütfen . Bir süre ara verdikten sonra yeniden deneyin . Rabbim nasip eder inşallah .

aynen aynı durumla karşılaşmıştık dimi. 10binde 1 görülen durumu biz yaşıyoruz şuanda. gücümüz yeterse devam ederiz ama eşim şuan bitti artık diyor. ben ise bilmiyorum. bu opudan sonra çok rahatsızlandım çünkü hala da rahatsızım. biyolojik olarak yıpranıyorum sanırım. 16 ve 18 de anomali görülmesinden dolayı da cok sıkıntılı bir durummuş. inşallah sen beklediğin yavruyu biranonce alırsın kucağına canım.

Tüp bebek Tedavinizi nerede yaptırdınız acaba hangi ildesiniz

Çok üzüldüm Allah sabır versin .İnşallah sağlıklı yavrularınız olsun. tedavinizinerde yaptırmıştınız acaba

bende ankaradayım translokasyon hastasıyım rezervimde az bazen 5. güne giden emriyom bile kalmıyor. Hep yuksek doz ilaç kullandım hiç fark etmedi yumurta sayısı sizin yazdığınızı görünce ümitlendim az dozla belki daha kaliteli olur 5. güne en azu-ından 1 2 emriyo gider diye Doktorun ismini öğrenebilirmiyim mahsuru yoksa

Merhaba kizlar son tedaviminde negatif sonuclanmasinin ardindan daha yeni kendime geldim diyebilirim4 kez tup bebek denedim hepside pgtli 4 tedavim toplaminda 3 tane saglikli bulundu hatta 2.de cift embriyo transferi oldum ama ne yazikki yine olmadi benim anlamadigim rahimde sorun yok embriyolar genetige gitti ve cift embriyo neden tutmazki 3 dusuk yaptim (normal yolla gebelikler)ve gecen ay supriz bi gebelik olustu malesef yine dusuk yasadim kendiliğinden olan gebeliklerde azda olsa bi hamilelik sureci yasiyorum yani tutunma oluyoda tup bebekte saglikli embriyoyu vucut kabul etmiyo boyle bisy basina gelen varmi kizlar nasil bi yol izlediniz kafam allak bullak ne yapacagimi sasirdim

Merhaba kimse yazmamış ben yazayım dedim Öncelikle geçmiş olsun.. Peki neden size sürekli aynı işlem yapılıyor pgt artı ngs yaptırdınız mı hiç belki sizde olan kromozomda sorun yok başka bi kromozom da sorun olduğu için tutunma olmuyordur belki
Bende çok düşündüm tüpbebek de sağlıklıyı bulunca hemen tutunma olacak diye düşünüyordum ama öyle olmuyor malesef bazılarının hemen oluyor bazıları da uğraşıyor da uğraşıyor bi açıklaması yok sanırım

Inanin bende hemen olur diye dusunmustum ama oyle olmadigini cok.aci sekilde ogrenmis oldum doktorlar ngsye yonelmiyo pgt yapilmadan once 3 kez kan verdik ve sonuc hep ayni ciktigi icin kesin goruyorlar galiba sorunun o kromozmda olduguna ,bi yerde okumustum bazi vucutlar saglikli emriyoyu kabul etmez vucut onu zararli goru rve disari atar diye belkide boyle biseydir anlayamadim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…