-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.761
var iyi değil yinecanım haber var mı embriyolarından
söyleyebileceğim bişey yok maalesef. üzülme desem de boş üzülüyor insan. senin durumun da benimkiyle aynıydı. ben de bi boşluğa doğru gidiyorum ama belki sağlıklıyı bu sefer bulurum diyerek.var iyi değil yine
Yumurta baskilayicindan bahset ltfn doktoruna uzun protookolvar iyi değil yine
Ben uzun da denedim olmuyorYumurta baskilayicindan bahset ltfn doktoruna uzun protookol
Uzun denedin ama yumurta baskilayici kulandin mii .Ben uzun da denedim olmuyor
Uzun denedin ama yumurta baskilayici kulandin mii .
Ben avrupanin en iyi doktorundayim. Hic bir protokolde 1 saglikli cikmiyordu. Uzun protokol yumurta baskilayiciyla. 2 saglikli cikti.Ben uzun da denedim olmuyor
uzun protokolde kaç yumurtanız toplanmıştı.Ben avrupanin en iyi doktorundayim. Hic bir protokolde 1 saglikli cikmiyordu. Uzun protokol yumurta baskilayiciyla. 2 saglikli cikti.
Sizin durumunuz benle aynimi bilmiyorum o yuzden lutfen en azindan benden bahsedip soleyin.. belki sizede yarar.
Once burun sipreyine basladim ( yumurta baskilayici)
2 hafta kulanim sonunda ignelerime basladim ve burun sipreyinide birakmadim.
Yani toplam 1 ay burun sipreyi. 2 haftafa igneler.
Ben cok cektim o yuzden belki birinin isine yarar
Yanilmiyorsam 17.uzun protokolde kaç yumurtanız toplanmıştı.
Benim doktorum da uzun protokole başvuruyor çoğu zaman. Özellikle polikistik over olduğumdan. 4 aydır gününde gelen adet bu ay tedaviye başlayacağım ya gelmiyor hala. sulu ultrason cekılmıstı muhtemelen o etkiledi. sabırsızlanıyorum ne olursa olsun diyorum artık. hayırlısı.Yanilmiyorsam 17.
9 tane biyopsi yapildi 2 tane iyi geldi.
Uzun protokolde en buyuk etken yumurtalari baskilamak
Duzeltmek icin vitamin veriyorlar. Esiminki kotu degildi ama en iyinin altindaydi. Hergun hurma yedi hap icti. Doktor sasirdi harika sperm cikti diye.Arkadaşlar merhaba önümüzdeki ilk adetle şişli memorialde tedaviye başlicam 11 22 translokasyonum var fakat bugün eşimin sperm testi sonuçları çok kötü geldi. Daha önce bi kaç kez yaptırmıştık hepsi birbirine yakın değerlerdi morfoloji ve hız normalken morfoloji 4ten 1 e düşmüş hız %2 . Embriyolara zaten ngs yapılıcak bende translokasyon olduğu için ama şimdi eşiminde değerleri düşük geldi. Bu tesaviyi etkilermi sağlıklı bulma ihtimalimiz daha da mı düştü? Varmı benim durumumda olup hamile kalabilençok üzgünüm resmen çöktüm morfolojinin düşükmolması dna hasarı mı demek kafamda bir sürü soru neden her şey Üst üste geliyor
Bu ay başlayamicaz o zaman bi süre sperm değerlerinin düzelmesini beklicez öyle miDuzeltmek icin vitamin veriyorlar. Esiminki kotu degildi ama en iyinin altindaydi. Hergun hurma yedi hap icti. Doktor sasirdi harika sperm cikti diye.
Ilac ta keisn versinler bence
Bence olsam oyle yapardim. tabi doktor degilim. Doktoruna sor canimBu ay başlayamicaz o zaman bi süre sperm değerlerinin düzelmesini beklicez öyle mi
Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinYani benim eşimin değerleri de kötüydü ileri hız ve morfoloji 0 dı.Çok vitaminler kürler uyguladık pek bir şey değişmedi boşa zaman ve para kaybı.En son kasımda yaptık ki önceki aylarda ne vitamin ne bir şey saldım ve sıkıldım.İlk defa 5. Güne embriyolarım kaldı ve pgt yapıldı 20 günde sonuç geldi.Şimdi transfer oldum bugün test günümdü.şimdilik pozitif şükürler olsun.
Canım ya 4 yıldır bu yolda uğraşıyorum çok yorucu ve stresli ki bitmedi kalp atışını duyacak mıyım falan hep stres.Allahımım mübarek gözler hürmetine sana da isteyen uğraşan herkese de nasip etsin inşallah.Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinBizlere de dua edin ❤❤
Benim eşimin de morfolojisi 0 . 5. Güne giden embriyolarımız oluyor . Şimdilik bir gebelik haberim yok ama umut olsun diye yazdımYokmu başka benimle aynı durumu yaşayan nasıl bi yol izlediniz
teşekkür ederim inşallah tez zamanda gebelik haberini de verirsinizBenim eşimin de morfolojisi 0 . 5. Güne giden embriyolarımız oluyor . Şimdilik bir gebelik haberim yok ama umut olsun diye yazdım ☺
Çok çok amin . Bence bu işin matematikle ya da başka şeylerle hiç alakası yok. Nasip olunca oluyor . Onun için umut etmekten hiç vazgeçmeyin . Doktorunuza danışın o ne derse öyle hareket edin yoksa boşuna beklemeyin .[
teşekkür ederim inşallah tez zamanda gebelik haberini de verirsiniz ❤