Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻 Bizlere de dua edin 😍❤❤
Bu arada ben ne kadar iyi örnek olurum bilmiyorum ama benim bu 5. Denemem ilk kez sağlıklı 1 tanecik embriyom pgt yi geçti . Çok yorulduğum üzüldüğüm zamanlar oldu ama bu bile çok büyük umut oldu bana

Bu arada ben ne kadar iyi örnek olurum bilmiyorum ama benim bu 5. Denemem ilk kez sağlıklı 1 tanecik embriyom pgt yi geçti . Çok yorulduğum üzüldüğüm zamanlar oldu ama bu bile çok büyük umut oldu bana
Haklısınız nasipten öteye gitmiyor hiçbir şey. İnşallah emeğinizi boşa çıkarmasın rabbim 🤲🏻 Kimsenin çıkmasın maddi manevi zor bi süreç

Ben avrupanin en iyi doktorundayim. Hic bir protokolde 1 saglikli cikmiyordu. Uzun protokol yumurta baskilayiciyla. 2 saglikli cikti.
Sizin durumunuz benle aynimi bilmiyorum o yuzden lutfen en azindan benden bahsedip soleyin.. belki sizede yarar.
Once burun sipreyine basladim ( yumurta baskilayici)
2 hafta kulanim sonunda ignelerime basladim ve burun sipreyinide birakmadim.
Yani toplam 1 ay burun sipreyi. 2 haftafa igneler.
Ben cok cektim o yuzden belki birinin isine yarar
Burun spryini neden kullandın cnm,?

Yumurta baskilayici canim. Ilk buyuyuen ana yumurtalari haddinden fazla buyutup olmemis oluyor. Ben ancak bunda saglikli elde edebildim. Ben bu topikte cok agladim sizladim. Saglikli icin sujur yarrabim 🤲 uzun protokol ve yumurta baskilayiciyla oldu cnm
maşallah cnm benim güzel bir hamilelik geçirip hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah
Ben hiç böyle birşey duymadım zaten bize sormuyorlar benim yumurtam çok toplanıyordu ama işte blastosist olmuyor

maşallah cnm benim güzel bir hamilelik geçirip hayırlısiyla kucağına alırsın inşallah
Ben hiç böyle birşey duymadım zaten bize sormuyorlar benim yumurtam çok toplanıyordu ama işte blastosist olmuyor
Aastir en iyi doktorlara git bizlerin caresi var rabbim yardimcin olsun. Ben avrupadayim. Yakin olsak illa bu doktora git dicrm. Adam cok bildikli.
Benim 3 tedavide toplam 15 embiriyo pgt gitti bir tane bile saglikli gelmedi. Tabi sorunumuz farkliysa bilemem. Ama en azindan aklinda bulunsun bahsedersin doktoruna

Aastir en iyi doktorlara git bizlerin caresi var rabbim yardimcin olsun. Ben avrupadayim. Yakin olsak illa bu doktora git dicrm. Adam cok bildikli.
Benim 3 tedavide toplam 15 embiriyo pgt gitti bir tane bile saglikli gelmedi. Tabi sorunumuz farkliysa bilemem. Ama en azindan aklinda bulunsun bahsedersin doktoruna
Hangi ülke adı ne Dr un benim için çok zor ama belki birileri faydalanir

ben de bubay başlamaya niyetliyim tabi doktorum uygun bulursa.kurtaj olalı 9 ay oldu ve her ay bir sorunla uğraştım.amh im çok düşük uzun zaman sadece amh düşük bilip onla uğraştık simdi kromozom bozukluğum da olduğu ortaya çıktı.genetige gidecek ama benden zaten zorla bir yumurta buluyorlardı simdi nasil olcak bilmiyorum.endiseli imrenerek moralsiz hayat geciyor

ben de bubay başlamaya niyetliyim tabi doktorum uygun bulursa.kurtaj olalı 9 ay oldu ve her ay bir sorunla uğraştım.amh im çok düşük uzun zaman sadece amh düşük bilip onla uğraştık simdi kromozom bozukluğum da olduğu ortaya çıktı.genetige gidecek ama benden zaten zorla bir yumurta buluyorlardı simdi nasil olcak bilmiyorum.endiseli imrenerek moralsiz hayat geciyor
1 yumurta gönderip sağlıklı bulanlarda var 15 tane gönderip sağlıklı bulamayanlarda. umudunuzu kaybetmeyin. Nasipten öteye gitmiyor hiçbir şey

Merhaba arkadaşlar.Merak ettiğim bir konu var.Kromozonunda bozukluk çıkan arkadaşların ailelerinde de bu bozukluktan var mıydı?Bu kromozom bozukluğu genetik testte mi çıktı?Ayrıca pgt hangi genetik bozukluklar için yapılıyor?yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.

benim ailemde hiç erken menapoza giren yok ama bana 29 yaşında amh testi 0.2 çıkınca erken menapoz dediler.ailemde çocuğu olmayan kimse de yok.hatta iyice soruyorum düşük yapan yok ve çok kalabalık bir akraba grubum var.anneanemin ikizleri var.teyze kızlarının ikizleri var.ama ben 2 kez dogal yoldan hamile kalabildim şükür.fakat devam etmedi hamileliğim son kromozom analizi yapıldı ve bende kısa kolda delasyon diye bir problem cikti.kimsede yok sadece beni buldu.

Merhaba arkadaşlar.Merak ettiğim bir konu var.Kromozonunda bozukluk çıkan arkadaşların ailelerinde de bu bozukluktan var mıydı?Bu kromozom bozukluğu genetik testte mi çıktı?Ayrıca pgt hangi genetik bozukluklar için yapılıyor?yardımcı olursanız çok teşekkür ederim.
Benim ailemde yok . Eşimle bende de genetik bir sıkıntı yok . Kromozom bozukluğu evet genetik testte çıkıyor . Kandan bakılıyor hastanelerin genetik bölümlerinden . Ancak embriyonun sağlıklı olması için annenin ya da babanın kromozomlarında sıkıntı olmaması yeterli gelmiyor . Bazen o embriyoya özgü sıkıntı oluyor ki bizdeki durum böyleydi.pgt insandaki 46 kromozoma bakılmak için yapılıyor . Umarım sorularınızı cevaplayabilmişimdir .

Benim ailemde yok . Eşimle bende de genetik bir sıkıntı yok . Kromozom bozukluğu evet genetik testte çıkıyor . Kandan bakılıyor hastanelerin genetik bölümlerinden . Ancak embriyonun sağlıklı olması için annenin ya da babanın kromozomlarında sıkıntı olmaması yeterli gelmiyor . Bazen o embriyoya özgü sıkıntı oluyor ki bizdeki durum böyleydi.pgt insandaki 46 kromozoma bakılmak için yapılıyor . Umarım sorularınızı cevaplayabilmişimdir .
Teşekkür ederim canım.ben eşimle genetik test yaptırdım hiç bir sorun çıkmadı.Ben de sadece pıhtılaşma rahatsızlığı var bunun için de iğne ve coraspin kullanıyorum.Bu ablamda da var iki tane maşallah sağlıklı çocuğu var.Ben 2 kimyasal 1 dış gebelik 1 8.haftada kalbi duran gebelik ve en sonda geçen hafta 21.haftamda sezaryenle aldırmak zorunda kaldığım bir gebelik yaşadım.ayrıntılı ultrasonda bebeğimin beyninde kolfosefali vardı ve olması gereken organların bir kısmı yoktu ayrıca beyin içinde sıvı oluşumu mevcuttu.3 prof da benim sağlığımı düşünerek aldırmam yönünde karar verdi zaten kalp atımı çok yavaştı.onun için amniyosentez ve microarray testi yaptırdım ve bebeğimi otopsiye yolladılar.Allah bu acıyı kimseye yaşatmasın.Sütüm akıyor ama emzirecek bebeğim yok.şimdi test sonuçlarını bekliyorum.tekrar aynı durumu yaşamaktan korktuğum için çocuk düşünmüyoruz.

X