-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.721
Canım kaç haftalıkken kürtaj oldun . Ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum. Kız ve normal çıktı. Fakat böyle erken gebeliklerde annenin dokusu kürtaj materyaline karışabiliyormuş genetik incelemede. yani normal çıkan doku senin dokun da olabilir.Hanımlar 1 ay önce kürtaj oldum bugün kurtajdan alınan embriyonun genetik sonucu geldi normalmiş. Doktor sağlıklı ve kızmış dedi resmen yikildim resmen. Biz kendimizde genetik test yaptrmistim eşimle kurtajdan sonra onun sonucu çıkmadı. Embriyo sağlıklı olduğundan bizim kromozomlar da anormallik var mıdır yoksa onlarda normal midir.
Bazen oluyor benim de aynı durum başıma geldi normal embriyo bulunana kadar deneyeceğiz istersen Memorial Şişli ücretsiz muyane ediyor bahçeci de bir görüş derim maalesef pgt ücretleri dolar bazlı ve çok pahalı bir tedavimde 500 dolar istediler ikincide 295 dolar ödedim embriyo başıMerhaba ben yeniyim. Adım Şule ben 2 defa normal yolla hamile haldım. 1.dört bucuk aylık iken karnımda öldü suni sancı ile doğum yaptırıldı. 2 hamileliğim ise 2 aylık Ken kalbi durdu. Arastırdık gen testi yapıldı bende 7.kromozomum da anormallik olduğu saptandı. Tüp bebek dediler. Pgt yapılacak ama embriyo lara dediler basladık ve ilac aşamasından sonra yumurta toplandı 7 tane döllenen embriyo yu gönderdik. Pgt ye. ve bugun dönüş oldu 7 side olumsuz olduğunu ögrendik. Sizin embriyo lar pgt için Ankara medikana hastanesine mi gitti veya baska bir genetik laboratuvara mı gitti kocaeli den yazıyorum dönüş yaparsanız sevinirim. Bide bizden 1 embriyo basına 375 dolar aldılar 16 bin lira gibi bir ücret yatırdık sizde nasıl yazarsanız sevinirim.
Bazen oluyor benim de aynı durum başıma geldi normal embriyo bulunana kadar deneyeceğiz istersen Memorial Şişli ücretsiz muyane ediyor bahçeci de bir görüş derim maalesef pgt ücretleri dolar bazlı ve çok pahalı bir tedavimde 500 dolar istediler ikincide 295 dolar ödedim embriyo başı
Ben embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyo
Ben embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyo
Canım buna pek inanamadım kromozomlara gore kiz cikiyo dokusunu bilemedim. Ben 6 haftalıkken oldum. Bundan sonraki süreçte ne testleri yatıracaksın önlem olarak pekiCanım kaç haftalıkken kürtaj oldun . Ben de 8 haftalıkken kürtaj oldum. Kız ve normal çıktı. Fakat böyle erken gebeliklerde annenin dokusu kürtaj materyaline karışabiliyormuş genetik incelemede. yani normal çıkan doku senin dokun da olabilir.
eğer materyal erkek ve normal olaydı kesin emin olurduk bebeğin sağlıklı olduğuna dedi doktorlar..
Merhaba canim insallah en kisa zamanda saglikli embriyolar bulman dilegiyle bende ilk tedavimde 10 embriyoda hic saglikli bulamamistim seni cok iyi anliyorum ama Allahin izniyle insallah en kisa zamnda saglikliyi bulursun ben son 3 tedavimi konya medicanada yaptirdim son tedavimden ornek vereyim 7 embriyo gonderdik 3 bin tl odedik tamamina embriyo başına hesap yapilmadi bize zaten hic bir tedavimde oyle olmadi ankaraya mikro gene gonderdik biz.Hastane orayla anlasmaliydi hakkinda hayirlisi olsun insallahMerhaba ben yeniyim. Adım Şule ben 2 defa normal yolla hamile haldım. 1.dört bucuk aylık iken karnımda öldü suni sancı ile doğum yaptırıldı. 2 hamileliğim ise 2 aylık Ken kalbi durdu. Arastırdık gen testi yapıldı bende 7.kromozomum da anormallik olduğu saptandı. Tüp bebek dediler. Pgt yapılacak ama embriyo lara dediler basladık ve ilac aşamasından sonra yumurta toplandı 7 tane döllenen embriyo yu gönderdik. Pgt ye. ve bugun dönüş oldu 7 side olumsuz olduğunu ögrendik. Sizin embriyo lar pgt için Ankara medikana hastanesine mi gitti veya baska bir genetik laboratuvara mı gitti kocaeli den yazıyorum dönüş yaparsanız sevinirim. Bide bizden 1 embriyo basına 375 dolar aldılar 16 bin lira gibi bir ücret yatırdık sizde nasıl yazarsanız sevinirim
Tedavim konyada oldu canim ankarada MIKRO GEN var oraya gonderdik...Merhaba sizin embriyo lar ankara medicana hastanesi ne mi gitti pgt için yoksa farklı bir genetik laboratuvarına mı gitti fiyatı çok uygun muş bir deneme yaşadık bizde olmadı ikinci için yer araştırıyorum teşekkürler
çok teşekkür ederim sağolun sizinde evlatlarınız hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba canim insallah en kisa zamanda saglikli embriyolar bulman dilegiyle bende ilk tedavimde 10 embriyoda hic saglikli bulamamistim seni cok iyi anliyorum ama Allahin izniyle insallah en kisa zamnda saglikliyi bulursun ben son 3 tedavimi konya medicanada yaptirdim son tedavimden ornek vereyim 7 embriyo gonderdik 3 bin tl odedik tamamina embriyo başına hesap yapilmadi bize zaten hic bir tedavimde oyle olmadi ankaraya mikro gene gonderdik biz.Hastane orayla anlasmaliydi hakkinda hayirlisi olsun insallah
Rica ederim canim bende transfer oldum bekleme surecindeyim insalalh tutunmuslardir sakin moralini bozma insalalh saglikliyi bulacaksın kalbini ferah tutçok teşekkür ederim sağolun sizinde evlatlarınız hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Tüm kromozomlara bakilmazsa pgt yapılırsa uygun oluyor ama siz taşıyıcısiniz başka kromozomlara anploid oluşturuyor mozaiklik vs olabiliyor o yüzden tüm kromozomlara bakılması daha uygun oda embriyo başınıza ve dolar üzerinden evet maalesef çok pahalıçok teşekkür ederim sağolun sizinde evlatlarınız hayırlı olsun sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin
Rica ederim canim bende transfer oldum bekleme surecindeyim insalalh tutunmuslardir sakin moralini bozma insalalh saglikliyi bulacaksın kalbini ferah tut
Rica ederim canim bende transfer oldum bekleme surecindeyim insalalh tutunmuslardir sakin moralini bozma insalalh saglikliyi bulacaksın kalbini ferah tut
Bana hem kürtajı yapan medicana daki doktorum hem memorial Şişli’deki tüp bebek doktorum aynı şeyi söyledi. Çok fazla olumsuzluk yaşayınca bir kaç büyük merkeze daha gittim bahçeci Brüksel hepsi aynı şeyleri söylediler. Bebeğin sağlıklı olduğuna emin olamayız kız çıktığı sürece dediler. Bu arada biz hemen eşim ve ben kendi genetik testlerimiz yaptırdık, ama bizde bir sıkıntı çıkmadı.Canım buna pek inanamadım kromozomlara gore kiz cikiyo dokusunu bilemedim. Ben 6 haftalıkken oldum. Bundan sonraki süreçte ne testleri yatıracaksın önlem olarak peki
Ah canım çok geçmiş olsun bizde hemen genetik test yaptırdık sonuç bekliyoruz. Kan pıhtılaşma testi de yaptır . Aslında hamile kalabiliyoruz da devamı önemli . Dr bana ilk 3 ay dusklerinde genetik test önemli degil dedi ama ben yaptırdım. Benimde 3 dondurulmusum var şu anda sadece sonuç bekliyorumBana hem kürtajı yapan medicana daki doktorum hem memorial Şişli’deki tüp bebek doktorum aynı şeyi söyledi. Çok fazla olumsuzluk yaşayınca bir kaç büyük merkeze daha gittim bahçeci Brüksel hepsi aynı şeyleri söylediler. Bebeğin sağlıklı olduğuna emin olamayız kız çıktığı sürece dediler. Bu arada biz hemen eşim ve ben kendi genetik testlerimiz yaptırdık, ama bizde bir sıkıntı çıkmadı.
donmuş embriyolarım var üç transfer oldum ikisi tuttu kalpleri atmadı biri kürtaj biri ilaçla düşük oldu..
iki kere de kendiliğimden gebe kaldım dış gebelik oldu..
şimdi ben de bilmiyorum ne yapacağım..
bir sürü sebep olabilir diyorlar.embriyolar kaliteliydi ama belki sağlıklı değildi dediler.. ama bu diğer donmuş kalan embiyoların da sağlıksız olduğu anlamına gelmez dediler.
belki dediler tüplerden sıvı aktı bebekler sağlamdı ama öldürdü bu sıvı onu dediler.. şimdi dışgebeliklerden kaynaklı tüplerim alındığı için bir kere de tüpsüz deneyelim şansımız arttı dediler.
belki de rahimde bir şey var ama önce donmuşları transfer edelim diyorlar
ve belki de en kötüsü sebepsiz infertilite yani sebebini henüz tıp dünyasının bilmediği bir durum var.
nasip bakalım...
Kan pihtilastirma da yaptik canim cok onemli olmayan 2 tane heterozigot buldular ve onlem olsun diye 3 transferimde de kan sulandirici kullandirdilar.. Cok iyi yapmissin genetik yaptirmakla canim.. Aklinda kalmaz .. Bundan sonraki transferlerimiz bize hayirli saglikli evlat olsunlar insallah canim.. Daha fazla ihtimal dusundurmesinler bize..Ah canım çok geçmiş olsun bizde hemen genetik test yaptırdık sonuç bekliyoruz. Kan pıhtılaşma testi de yaptır . Aslında hamile kalabiliyoruz da devamı önemli . Dr bana ilk 3 ay dusklerinde genetik test önemli degil dedi ama ben yaptırdım. Benimde 3 dondurulmusum var şu anda sadece sonuç bekliyorum
Amin canım inşallahKan pihtilastirma da yaptik canim cok onemli olmayan 2 tane heterozigot buldular ve onlem olsun diye 3 transferimde de kan sulandirici kullandirdilar.. Cok iyi yapmissin genetik yaptirmakla canim.. Aklinda kalmaz .. Bundan sonraki transferlerimiz bize hayirli saglikli evlat olsunlar insallah canim.. Daha fazla ihtimal dusundurmesinler bize..