Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Pgt ücreti embriyo başına mı oluyor acaba oluyoda ne kadar? Dondurulmuslara da oluyor mu? Cvplarsaniz sevinirim
Ben embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyo

Insaallah amin

.......
Senin mesaj

Canim duzgun alintilayamamişsin mesaji yeni gordum mesajini

Canim uzun protokol kaliteyle alakali degil. Benimkide cok kaliteliydi fakat saglikli gelmiyordu.
Uzun protokolda yumurtalarini baskiliyorlar.. ve onun sayesinde saglikli geliyor. Acikcasi bana tek o tedavi yaradi. 15 21 translokasyonum var

Avrupada yasiyorum ngs uygulaniyor ve sonuc 3 haftada geliyor. Fransada da 2 gunde gelirmis fakat tum kromozomlara bakmazlarmis. Sizin tum kromozomlata bakiliomuki
Burda yeniyim daha msj göndermede pek basarili deyilim
Hayir tum kromozomlara bakilmadi 9 18 ve 21.kromozomlara bakildi sorunun hangi kromozomda oldugunu bildiğimizden ngsyede yonelmedik insallah 2 tane geldi bukez tutunurlar

Uzun protokolde saglikli geldimi peki geldiyse kac tane geldi suan tedavi aşamasında misiniz veya transfer oldunuzmu hakkinjzda hayırlısı olsun insallah cok zor tedavilerden geciyoruz

Burda yeniyim daha msj göndermede pek basarili deyilim
Hayir tum kromozomlara bakilmadi 9 18 ve 21.kromozomlara bakildi sorunun hangi kromozomda oldugunu bildiğimizden ngsyede yonelmedik insallah 2 tane geldi bukez tutunurlar
Ah canim ahh insallah. Kac gun kaldi ogrenmene sonuc gelince bana soyle tecrubelerimden bilgilendireyim.

Uzun protokolde saglikli geldimi peki geldiyse kac tane geldi suan tedavi aşamasında misiniz veya transfer oldunuzmu hakkinjzda hayırlısı olsun insallah cok zor tedavilerden geciyoruz
Tatlim 4ncu tup bebekte 2 saglikli geldi. Suan transfer surecini en olumlu sekilde yasa rabbim mucizelee versin sana insallah ya rabbim...
Sonucunu anlatiktan sonrq detaylica anlatirim benim durumu. Benim olumsuz deneyimlerimle seni etkilemek istemiyorum. Insallah yavrucaklarin tutunur sana

Benimde 4.denemem benimde 2 saglikli
Bugun 5.gunum 5gun sonra ogrenecegim sonucu insallah suan icin icimde en ufak bi olumsuzluk yok rabbim bu yolda isteyen her kuluna saglikli hayirli evlat nasip etsin icinde bizlerede Amin insallahsonucu ogrenince haber ederim insallah

Rabbim hayirli evlat versin tez zamanda kucaginda gostersin insaallah canim

Hanımlar 1 ay önce kürtaj oldum bugün kurtajdan alınan embriyonun genetik sonucu geldi normalmiş. Doktor sağlıklı ve kızmış dedi resmen yikildim resmen. Biz kendimizde genetik test yaptrmistim eşimle kurtajdan sonra onun sonucu çıkmadı. Embriyo sağlıklı olduğundan bizim kromozomlar da anormallik var mıdır yoksa onlarda normal midir.

Merhaba ben yeniyim. Adım Şule ben 2 defa normal yolla hamile haldım. 1.dört bucuk aylık iken karnımda öldü suni sancı ile doğum yaptırıldı. 2 hamileliğim ise 2 aylık Ken kalbi durdu. Arastırdık gen testi yapıldı bende 7.kromozomum da anormallik olduğu saptandı. Tüp bebek dediler. Pgt yapılacak ama embriyo lara dediler basladık ve ilac aşamasından sonra yumurta toplandı 7 tane döllenen embriyo yu gönderdik. Pgt ye. ve bugun dönüş oldu 7 side olumsuz olduğunu ögrendik. Sizin embriyo lar pgt için Ankara medikana hastanesine mi gitti veya baska bir genetik laboratuvara mı gitti kocaeli den yazıyorum dönüş yaparsanız sevinirim. Bide bizden 1 embriyo basına 375 dolar aldılar 16 bin lira gibi bir ücret yatırdık sizde nasıl yazarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…