- 2 Ekim 2017
- 1.632
- 731
- 39
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.701
Pgt ücreti embriyo başına mı oluyor acaba oluyoda ne kadar? Dondurulmuslara da oluyor mu? Cvplarsaniz sevinirimAmin insallah canim icimde hep bi umut var insallah bu kez olur
Ben embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyoPgt ücreti embriyo başına mı oluyor acaba oluyoda ne kadar? Dondurulmuslara da oluyor mu? Cvplarsaniz sevinirim
Hangi sehirdesinjz acabaBen embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyo
Canım pgt yapılınca taze transfer olabiliyor dimi. Pek bilmiyorum da benBen embriyo basina ucret odemedim 5 embriyoya kadar 2500tl 5den sonrasi 3 bin tl 3 bin dediler okadar tedavilerimde hep taze transfer oldum dondurmuslara yapiliyomu bilmiyorum ama pgt 3.gun embriyolarina yapiliyo
Konyadayim medicana hastanesinde yaptirdim embriyolari ankaraya gonderdikHangi sehirdesinjz acaba
Evet canim zaten sonuc 2 gunde geliyo rahimde uygunsa yapilabiliyo transferCanım pgt yapılınca taze transfer olabiliyor dimi. Pek bilmiyorum da ben
Çok teşekkür ederim canım benim.Evet canim zaten sonuc 2 gunde geliyo rahimde uygunsa yapilabiliyo transfer
Insaallah aminCanım bende de var malesef translokasyon.ilk duydum sok oldum inan ki cunki pek görülen bir sey deil. Normal yolla gerçekten çok tehlikeli.ben artık kürtaj ola ola rahim inceliği oldu. Yasadiklarim gerçekten dehset vericiydihamileyim tamam sonuç hüsran . Pgt yöntemi ile bebeğini sağlıkla kucağına alan bir sürü insan var.darisi bizlere olur insallah
.......
Senin mesaj
Çok teşekkür ederim canım benim.
Avrupada yasiyorum ngs uygulaniyor ve sonuc 3 haftada geliyor. Fransada da 2 gunde gelirmis fakat tum kromozomlara bakmazlarmis. Sizin tum kromozomlata bakiliomukiEvet canim zaten sonuc 2 gunde geliyo rahimde uygunsa yapilabiliyo transfer
Burda yeniyim daha msj göndermede pek basarili deyilimAvrupada yasiyorum ngs uygulaniyor ve sonuc 3 haftada geliyor. Fransada da 2 gunde gelirmis fakat tum kromozomlara bakmazlarmis. Sizin tum kromozomlata bakiliomuki
Uzun protokolde saglikli geldimi peki geldiyse kac tane geldi suan tedavi aşamasında misiniz veya transfer oldunuzmu hakkinjzda hayırlısı olsun insallah cok zor tedavilerden geciyoruzCanim duzgun alintilayamamişsin mesaji yeni gordum mesajini
Canim uzun protokol kaliteyle alakali degil. Benimkide cok kaliteliydi fakat saglikli gelmiyordu.
Uzun protokolda yumurtalarini baskiliyorlar.. ve onun sayesinde saglikli geliyor. Acikcasi bana tek o tedavi yaradi. 15 21 translokasyonum var
Ah canim ahh insallah. Kac gun kaldi ogrenmene sonuc gelince bana soyle tecrubelerimden bilgilendireyim.Burda yeniyim daha msj göndermede pek basarili deyilim
Hayir tum kromozomlara bakilmadi 9 18 ve 21.kromozomlara bakildi sorunun hangi kromozomda oldugunu bildiğimizden ngsyede yonelmedik insallah 2 tane geldi bukez tutunurlar
Tatlim 4ncu tup bebekte 2 saglikli geldi. Suan transfer surecini en olumlu sekilde yasa rabbim mucizelee versin sana insallah ya rabbim...Uzun protokolde saglikli geldimi peki geldiyse kac tane geldi suan tedavi aşamasında misiniz veya transfer oldunuzmu hakkinjzda hayırlısı olsun insallah cok zor tedavilerden geciyoruz
Benimde 4.denemem benimde 2 saglikliTatlim 4ncu tup bebekte 2 saglikli geldi. Suan transfer surecini en olumlu sekilde yasa rabbim mucizelee versin sana insallah ya rabbim...
Sonucunu anlatiktan sonrq detaylica anlatirim benim durumu. Benim olumsuz deneyimlerimle seni etkilemek istemiyorum. Insallah yavrucaklarin tutunur sana
Rabbim hayirli evlat versin tez zamanda kucaginda gostersin insaallah canimBenimde 4.denemem benimde 2 saglikli
Bugun 5.gunum 5gun sonra ogrenecegim sonucu insallah suan icin icimde en ufak bi olumsuzluk yok rabbim bu yolda isteyen her kuluna saglikli hayirli evlat nasip etsin icinde bizlerede Amin insallahsonucu ogrenince haber ederim insallah
Aminn canm inşallah.. Kimsenin kucağı boş kalmasın innnşallah..Allah razı olsun canım benim gerçekten öyle. Böyle pozitif hikayeler burda güzel bir umut oluyor. Inşallah canım bizlerede nasip etsin rabbim
Amin canım benim. Kuzum rahim filmi çok zor mu yarın çektirecem korkuyorumAminn canm inşallah.. Kimsenin kucağı boş kalmasın innnşallah..