Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Rabbim yardimcimiz olsun

Selam a dostlar bende 30 aralik Bulent hocayla acıbademde tedaviye başladım bu cumartesi yumurta toplamam olacak inşallah
Mikrocip ve genetik tarama yapılacak
Ancak kafama takılanlar
Embriyo 5'güne gitmezse ne olacak
Yada ne bileyim basit bir kromozal hatada bile iptal mi oluyor
Gönderemedigimiz embriyolar dondursak sonrasında ne yapabilirz gibi gibi...

Allah cc hepimizin yüzünü güldürsün cok
amin

Benim 2 9 da translokasyon um var maalesef gebeliklerim kimyasal gebelik oluyor bende doktorlar pgt ile gebe kalmamı önerdiler translokasyonun oluşum yeri doğal gebe kalmayı etkileyen faktör maalesef 2 9 kimyasal gebelik dışgebelik yaşatıyor umarım doğal yolla gebe kalabilirsiniz

Canım bende de var malesef translokasyon.ilk duydum sok oldum inan ki cunki pek görülen bir sey deil. Normal yolla gerçekten çok tehlikeli.ben artık kürtaj ola ola rahim inceliği oldu. Yasadiklarim gerçekten dehset vericiydi hamileyim tamam sonuç hüsran . Pgt yöntemi ile bebeğini sağlıkla kucağına alan bir sürü insan var.darisi bizlere olur insallah

2. ve 9. Kromozomda oluşu mu kimyasal ya da dış gebelik yaratıyor? Birde translokasyon olan bölge büyük mu sizde? Yani o aralık.
Eşimde kendi içinde dengeli inversiyon çıktı, doktor %50 şans verdi normal gebelik olursa. Esin gibi taşıyıcı ama sağlıklı, ya da tamamen sağlıklı bebek olma sansin %50 dedi. Onun dışında düşük ve ya sakat bebek ihtimali de var deyince orda kaldık iste. Bilemedik bizde ne yapalım düşünüyoruz %50 şansa ki güvenip tekrar denesek yoksa direk PGT mi başlasak kararsız kaldik

Merhabalar Allahim ikizlerinizi size bagislasin uzun saglikli omurler nasip etsin kac denemede sonuca ulastiniz acaba
Amin canm çok teşekkür ederim.. Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. 3.denemede oldu ama ilk deneme ve ikinci denemede fish yöntemi uygulandı. İlki negatif ikinci pozitif sonuçlandı ancak değerim katlamadı ve düşükle sonuçlandı. Myom vardı alındı ve 3.tedavi ngs yöntemi ile oldu çok şükür bu defa pozitif sonuçlandı ve devam etti. Darısı sizlere olsun inşallah. Olur ama inanıyorum ben olmasa benim de olmazdı.

Amin canım benim allah razı olsun. Böyle mutlu hikayeler görmek bile umut veriyor. Saolasin

ic sesim oldu yazdıkların darısı bizlere canım güzel bir umut oldun teşekkürker
İnnnşallah canım darısı size olsun. Umut kaybetmek yok. Gün olur devran döner üzülerek geçtiğiniz yolları kucağınıza dolu çocuklarınızla geçersiniz. Ben zamanında öyle diyordum bir gün bu yollardan çocuklarımla geçecek miyim ve çok şükür herşey yolunda. Hayat bu hep üzülecek değiliz bir sınav ardından güzel ödüller alıyoruz. Sizin de olacak Allah'ın izniyle. Hayat ne garip ki daha dün sanki burda okurdum mücadelesi güzel sonuçlananları. Nasıl mutlu olurdum tahmin edersiniz. O yüzden çookk iyi anlıyorum sizi. Size yardımcı olmak benim için bir borç. Elimden geldiğince fırsat buldukça bakarım buraya. Yardımcı olmaya çalışırım..

Amin canım benim allah razı olsun. Böyle mutlu hikayeler görmek bile umut veriyor. Saolasin
Umut olsun canım umudunuzu yitirmeyin. Aynı yollardan geçtim aynı şekilde böyle paylaşımlar beni cesaretlendirdi. Olur canım niye olmasın tedaviye devam edin doğru yerde doğru şekilde olur.

Umut olsun canım umudunuzu yitirmeyin. Aynı yollardan geçtim aynı şekilde böyle paylaşımlar beni cesaretlendirdi. Olur canım niye olmasın tedaviye devam edin doğru yerde doğru şekilde olur.
Allah razı olsun canım benim gerçekten öyle. Böyle pozitif hikayeler burda güzel bir umut oluyor. Inşallah canım bizlerede nasip etsin rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…