- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.681
Rabbim yardimcimiz olsunHiç bakılmadı Ama bu benim 4. Denemem daha önce iki negatif bir genetikten sağlıksız gelen oldu.İlk defa bu kadar 5. Gün embriyom oldu yaştan dolayı Ve tekrarlayan olumsuz denemeler için pgt yapıldı.Şimdi de rahim bir türlü kalınlaşmıyor onunla uğraşıyoruz.İnşallah sizin de sağlıklı gelir.Bu iş tamamen nasip kısmet işi.Ki sağlıklı gelince bitmiyor.Hepsi ayrı stresli bir aşama yani.
Ayy canım allah gönlüne göre versin. Iyi düşün iyi olsunKizlar bugun hastaneden aradilar 7 tane embriyom pgt icin ankaraya gonderildi insllah bukez bol saglikli embriyolarim olusmustur
Amin insallah canim icimde hep bi umut var insallah bu kez olurAyy canım allah gönlüne göre versin. Iyi düşün iyi olsun
Umarım kuzum biz nasıl olduysak inşallah onlarda olacak sabır yolumuz meşakatli ama olsun kıymetini daha iyi bilirizAmin insallah canim icimde hep bi umut var insallah bu kez olur
Benim 2 9 da translokasyon um var maalesef gebeliklerim kimyasal gebelik oluyor bende doktorlar pgt ile gebe kalmamı önerdiler translokasyonun oluşum yeri doğal gebe kalmayı etkileyen faktör maalesef 2 9 kimyasal gebelik dışgebelik yaşatıyor umarım doğal yolla gebe kalabilirsinizEşimde 2. kromozomuda parametrik inversiyon var. Dengeli olduğundan ona bir zararı yok ama döllenme sırasında sağlıksız gamet oluşturduğundan düşüklere sebep oluyor. 2 düşüğüm var, biri kimyasal gebelik (5.haftada regli kanaması gibi oldu bitti), 2.si ise 2 aylık fetüsün kalbi durdu ve kürtaj oldum. Doktor yüzde elli şans verdi eğer normal yollarla denersek, çünkü bir sağlıklı bir de inversiyonlu kromozomu varmıs eşimin. riske atmamak içinse PGT yöntemiyle tüp bebek önerdi. Ne yapacağımı bilmiyorum. maddi ve fiziksel olarak zorlayıcı PGT, duygusal olarak da öyle. Normal denemeye de artık cesaret edemiyorum
Canım bende de var malesef translokasyon.ilk duydum sok oldum inan ki cunki pek görülen bir sey deil. Normal yolla gerçekten çok tehlikeli.ben artık kürtaj ola ola rahim inceliği oldu. Yasadiklarim gerçekten dehset vericiydiBenim 2 9 da translokasyon um var maalesef gebeliklerim kimyasal gebelik oluyor bende doktorlar pgt ile gebe kalmamı önerdiler translokasyonun oluşum yeri doğal gebe kalmayı etkileyen faktör maalesef 2 9 kimyasal gebelik dışgebelik yaşatıyor umarım doğal yolla gebe kalabilirsiniz
2. ve 9. Kromozomda oluşu mu kimyasal ya da dış gebelik yaratıyor? Birde translokasyon olan bölge büyük mu sizde? Yani o aralık.Benim 2 9 da translokasyon um var maalesef gebeliklerim kimyasal gebelik oluyor bende doktorlar pgt ile gebe kalmamı önerdiler translokasyonun oluşum yeri doğal gebe kalmayı etkileyen faktör maalesef 2 9 kimyasal gebelik dışgebelik yaşatıyor umarım doğal yolla gebe kalabilirsiniz
Kuzumum çok şükür mükemmel bir haber hayırlı uğurlu etsin rabbimKizlar cok şükür 7 embriyodan 2 tanesi pgtden saglikli geldi ikisinide transfer oldum 10 gun sonra test gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Kuzumum çok şükür mükemmel bir haber hayırlı uğurlu etsin rabbim
Amin canim Allah razi olsun rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallahKuzumum çok şükür mükemmel bir haber hayırlı uğurlu etsin rabbim
hakkinizda hayırlısı olsun insallah bizde böyle senin gibi yasariz cnmKizlar cok şükür 7 embriyodan 2 tanesi pgtden saglikli geldi ikisinide transfer oldum 10 gun sonra test gunum rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Amin amin insallah canim inşallahhakkinizda hayırlısı olsun insallah bizde böyle senin gibi yasariz cnm
Amin cümlemizin yardimcisi olsun insallah guzel sonuç olur senin için cnm❤Amin amin insallah canim inşallahAllah yardımcımız olsun
Amin cnm inşaallahAmin cümlemizin yardimcisi olsun insallah guzel sonuç olur senin için cnm❤
Amin canm çok teşekkür ederim.. Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. 3.denemede oldu ama ilk deneme ve ikinci denemede fish yöntemi uygulandı. İlki negatif ikinci pozitif sonuçlandı ancak değerim katlamadı ve düşükle sonuçlandı. Myom vardı alındı ve 3.tedavi ngs yöntemi ile oldu çok şükür bu defa pozitif sonuçlandı ve devam etti. Darısı sizlere olsun inşallah. Olur ama inanıyorum ben olmasa benim de olmazdı.Merhabalar Allahim ikizlerinizi size bagislasin uzun saglikli omurler nasip etsin kac denemede sonuca ulastiniz acaba
Amin canım benim allah razı olsun. Böyle mutlu hikayeler görmek bile umut veriyor. SaolasinAmin canm çok teşekkür ederim.. Allah sizlere de en yakın zamanda nasip etsin inşallah.. 3.denemede oldu ama ilk deneme ve ikinci denemede fish yöntemi uygulandı. İlki negatif ikinci pozitif sonuçlandı ancak değerim katlamadı ve düşükle sonuçlandı. Myom vardı alındı ve 3.tedavi ngs yöntemi ile oldu çok şükür bu defa pozitif sonuçlandı ve devam etti. Darısı sizlere olsun inşallah. Olur ama inanıyorum ben olmasa benim de olmazdı.
İnnnşallah canım darısı size olsun. Umut kaybetmek yok. Gün olur devran döner üzülerek geçtiğiniz yolları kucağınıza dolu çocuklarınızla geçersiniz. Ben zamanında öyle diyordum bir gün bu yollardan çocuklarımla geçecek miyim ve çok şükür herşey yolunda. Hayat bu hep üzülecek değiliz bir sınav ardından güzel ödüller alıyoruz. Sizin de olacak Allah'ın izniyle. Hayat ne garip ki daha dün sanki burda okurdum mücadelesi güzel sonuçlananları. Nasıl mutlu olurdum tahmin edersiniz. O yüzden çookk iyi anlıyorum sizi. Size yardımcı olmak benim için bir borç. Elimden geldiğince fırsat buldukça bakarım buraya. Yardımcı olmaya çalışırım..ic sesim oldu yazdıkların darısı bizlere canım güzel bir umut oldun teşekkürker
Umut olsun canım umudunuzu yitirmeyin. Aynı yollardan geçtim aynı şekilde böyle paylaşımlar beni cesaretlendirdi. Olur canım niye olmasın tedaviye devam edin doğru yerde doğru şekilde olur.Amin canım benim allah razı olsun. Böyle mutlu hikayeler görmek bile umut veriyor. Saolasin
Allah razı olsun canım benim gerçekten öyle. Böyle pozitif hikayeler burda güzel bir umut oluyor. Inşallah canım bizlerede nasip etsin rabbimUmut olsun canım umudunuzu yitirmeyin. Aynı yollardan geçtim aynı şekilde böyle paylaşımlar beni cesaretlendirdi. Olur canım niye olmasın tedaviye devam edin doğru yerde doğru şekilde olur.