Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

%25 sınırdır 25 üstü yüksek risktir internetten de araştırabilirsiniz

Esimin Sonucu normal cikmisti o yuzden otesini bilmiyorim. Sadece doktorum bak sirkencubin ben demistim gerek yok diye normal geldi dedi.

Bos verin bi onemi yok biz yaptrdk guya hasar cikti sonra tedavi sonrasi 4e dustu hasar.ama sonuc yine husran bebekde kromzm bozuklugu oldu. Kromzm bozukligunun hic bi tedavisi yok.sadece Allaha kalmis ve sans isi saglikli olmasi bebeyin

Evet bizde yaptirdik, sonuç temiz geldi çok şükür. Demek ki benim yumurtalarda sorun var diye emin oldum artık.

Evet bizde yaptirdik, sonuç temiz geldi çok şükür. Demek ki benim yumurtalarda sorun var diye emin oldum artık.
Direk yumurtada sorun var diye düşünme bnce. Çünkü eşimin sperm dna hasar testi temiz geldi. Ama tüp bebekte icsi da daha zor 5. Güne geliyordu. Imsi yapıldığında 3 tane daha rahat geldi. Yani bazı doktorlar diyor ki 3. Günden 5. Güne gelemeyen embriyoda etken spermdir. Yani bu da beni şüpheye düşürdü.

Yas
Yaş kaç sperm veya yumurtada kalite sorunu -genetik problem mi var yoksa döllenme sırasında mı hastalıklı oluyormus embriyo bende aynı yola girmek üzereyim de ondan soruyorum
Ikimzde de yas 24. Bende 4 ve 5de translokasyon var baskada hic bi sorun yok bide cok agir olmayan pihti sorunum var ama bu sebeb deyil

Bende sorun var bu yuzden oluyor bendeki sorunlu kromzlarda bebekte cikyor.ama sizde yoksa neden oluyor bilmiyorm dollenme zamani oluyormus
Bizim embriyoların yarısından fazlası 5. Güne geliyor . Daha önceki tüm tedavilerimde öyle oldu ama pgt den sağlam gelmiyor . Anlayamıyorum

Bende de inversiyon var ama genetiğe giden embriyolarımda ki sorun bundan kaynaklı değil bende bir çıkmazdayım sanki kafamda onlarca soru kızımdan önce çok iyi beslenmiştim kürler filan acaba diyorum yine doğal mı denesem?

kizlar pgt de havuz islemi nasil yapiliyor ? hepsi ayri ayrimi gönderiliyor ngs ye, yoksa belirli bir embryo sayisina ulastiktan sonra hepsi birdenmi gönderiliyor`? yani misal 3cü gün dondurulup, tekrar opu olup tekrar 3cü günde dondurluup, yine opu olup bu sefer hepsi 5ci güne gelip biopsi yapilip öyle tekrar mi donduruluyor sonuc gelene kadar ?

Aynen öyle canım 3.gün biyopsi alınıyor ya da 5.gün.3.g0n alınırsa 5.g0ne gitmeleri bekleniyor

Aynen öyle canım 3.gün biyopsi alınıyor ya da 5.gün.3.g0n alınırsa 5.g0ne gitmeleri bekleniyor
peki sadece 5ci gün biopsi alinmasi gerekiyorsa nasil yapiliyor`? misal söyle sorayim, pgt TEK GEN arastiriliyor bizde ve 12 embryoya kadar tek fiyat, ama misal benden o ay 5 tane 5ci güne giden olursa, havuz yaptirmak istersem, ve hepsinin bir seferde biopsiye gönderilmesini istersem nasil oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…