Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

L Londoner_ teşekkürler cnm verdiğin bilgiler için. Diger tedavimde söyleyecegim doktora. Benimde 5 tane kendiliğinden kimyasal gebeligim olduğu için tüp bebek ve ngs ye karar vermiştik ama çogu embriyo 5 e gidemedi, 2 tane çok iyi kalite gönderildi. Ama baya tüm genlerde hasar varmış. Önceden de düşüklerim oldugu için demekki onlarda öyle ve hep öyle olcak diye yıkıldım resmen. Tekrar denicem tabiki maddi manevi gücüm yettigi kadar ama umudum çok az. O da böyle olumlu güzel haberleri duydukça oluyor. Umarım çektigin çilenin sonudur bu bundan sonra evlat kokusu duymak nasip olur

Son denemede 5.güne 1 embriyo kaldı ikinci zayıftı. 6.günü beklediler devam etti. Havuz uygulandı. 5 embriyo 5.güne gitti. 7 embriyodan 5i tek fenden 4 ü ngsden sağlıklı geldi. İkisi transfer oldu.
Bnm yumurtalarım da az havuzlama yapnyrux suan ikincisine basladım ıns benimde boyle saglıklı gelir suan 1 tane dondurduk ıkıncı sinden daha cok olur saglıklı gelır

Benim 4. Tüp bebek denememde de sağlam embriyo bulunamadı . Kendimi çok yorgun ve artık çok çaresiz hissediyorum . Her seferinde biraz daha dibe battığımı hissediyorum. Ayağa kalkıp toparlanmak daha da zor geliyor artık . Hislerim donmuş gibi .

Aa çok sevindim hadi hayırlısı. Benim de 2 tane saglam embriyom geldi çok sukur, bu ay transferim olacak inşallah. Senin transferin ne zaman olacak?
Bende az ilaç işe yaradı. Okuyanlara bir fikir olsun.

Allah yardımcın olsun cnm benm de yumurta rezervem cok az menopoz ilaçları verdı 28 yasındayım bnm kızımda talasemi hastası havuzlama yapyr doktor yumurtam cok az 1 tane dondurduk ve hem kızımın ılıgıne uyan hemde saglıklı embriyo buluck Rabbım evlatlarımızj yuzune baksın ıns haberlerini beklyrum ıns guzel haberlerini

Canmm senim adna coook sevindim..tebrikler trasnfer oldmu?.peki embrolara ngsmi pgtmi yapldi?
Uzun ve kisa protokol ne ben pek anlamoyorm

Canmm senim adna coook sevindim..tebrikler trasnfer oldmu?.peki embrolara ngsmi pgtmi yapldi?
Uzun ve kisa protokol ne ben pek anlamoyorm
Simdiye kadar 3 tup bebek kisa protokoldu. Adet gunu ile baslayip 2 hafta asilama olanlardan.
Bu sefer uzun protokol uygulandi yani adetten 21 gun sonra burun sipreylerine basladim. Burun sipreyine basladiktan 2 hafta sonra ignelere basladim ama burun sipreylerini birakmadim. Toplam yani 1 ay burun sipreyi ve 2 hafta igneler. Buna uzun protokol deniyor. Canim ngs mi pgt mi bilmiyorim belcikada kagitlarda ngs yaziyor tum kromozomlara bakildi. Transfere hazirlik icindeyim. Ayin 9nda rahmime bakacaklar bakalim

Hadi hayırlısı olsun inş.
Ben burun spreyini anlayamadım o ne için kukkanılıyor
Ben de 6 tane embriyom ngs ye gitti sonuç bekliyorum

Kızlar ilk 3 embriyomun sonucu olumsuz geldi ngs den..moralim çok bozuk..diğer 3 embriyoyu ngs ye alacaklar umarım onlardan sağlıklı olan gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…