- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.201
Sizinki tekgen sanırım bana pgt fish yapacaklar da fiyatını ne kadar dediler sizeevet ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizinki tekgen sanırım bana pgt fish yapacaklar da fiyatını ne kadar dediler sizeevet ben
evet tek gen, ilk tedavide 2000 dolar ödedik, 12 embryoya kadar sabitmis fiyatSizinki tekgen sanırım bana pgt fish yapacaklar da fiyatını ne kadar dediler size
Ya tamam biz de hep hayırlısı diyoruz ama bunu onların söylemesi de bi garip ne biliyim Allah sana sabır versin diyecek bişi yok . Doktorunu ara onlar sıkıştırsın o zman .nasıl bir yermiş bu anlamadım gittiAynen kardesm bekleye bekleye sabr tasim catladi.bide saglikli ciksada transfer olamiycam ona uzuluyorm 5 gun içinde iyne vurunmam gerekiyodu cvb cikmadigi icin vurunamiyormm.bu gidise transfer eylüle kadar uzar..embriolq beni sakinlesdrmek icin belkide hayirlisi bu diyo uzulme sabr diyo ama ne faydaaa
Galiba havuz yapmak pgt de daha mantıklı şuan yeni tedaviye başladınız mıevet tek gen, ilk tedavide 2000 dolar ödedik, 12 embryoya kadar sabitmis fiyat
hayir baslamadim, sizde ücret ne kadar ? havuz yapilirken her yumurta toplamasina nekadar ödeniyor ?Galiba havuz yapmak pgt de daha mantıklı şuan yeni tedaviye başladınız mı
Tüpbebek fiyatı ne kadarsa okadar ödeniyor ben havuz yaptırmadım hiç. Fish pgt ye de 3 kromozom için 2500 dediler 2 tur fish yapılırsa yani 3 kromozom daha eklicekler 5 bin oluyomuş.. fish yaptıranlar bu şekilde mi yaptılar bende merak ettimhayir baslamadim, sizde ücret ne kadar ? havuz yapilirken her yumurta toplamasina nekadar ödeniyor ?
Fish hic anlamiyorum canim... sadece merak etigiim sende embiriyonun tum kromozomlara bakiliyor mu ???Tüpbebek fiyatı ne kadarsa okadar ödeniyor ben havuz yaptırmadım hiç. Fish pgt ye de 3 kromozom için 2500 dediler 2 tur fish yapılırsa yani 3 kromozom daha eklicekler 5 bin oluyomuş.. fish yaptıranlar bu şekilde mi yaptılar bende merak ettim
Bilemiyorm ki canimCAnım İntergen premed ile aynımı
bahsetigniz rakamlar TL mi Dolar mi?Tüpbebek fiyatı ne kadarsa okadar ödeniyor ben havuz yaptırmadım hiç. Fish pgt ye de 3 kromozom için 2500 dediler 2 tur fish yapılırsa yani 3 kromozom daha eklicekler 5 bin oluyomuş.. fish yaptıranlar bu şekilde mi yaptılar bende merak ettim
Biz fish yaptırdık ama spermlere fish testi yapıldı onda belirli kromozomlara bakılıyor ancak ngs de tüm kromozomlara bakılıyorTüpbebek fiyatı ne kadarsa okadar ödeniyor ben havuz yaptırmadım hiç. Fish pgt ye de 3 kromozom için 2500 dediler 2 tur fish yapılırsa yani 3 kromozom daha eklicekler 5 bin oluyomuş.. fish yaptıranlar bu şekilde mi yaptılar bende merak ettim
Canım bu durum anormal ama. Ulaşabildiğin daha yüksek denetleme mercilerine şikayet et bence. Dünyanın parasını alıyorlar bizden. Ödediğin paranı geri iste. Mağduriyetini bildir. Bak nasıl hemen sonuc çıkıyor eline. Verecekleri sonuç ne kadar güvenilir olur onu da bilemem. Biz burda günlerle saatlerle yarışıyoruz.Evet anormal bugun kendi kurumuma sikayet etdm onlarda cok sinirlenmis.butun suc intergende.sizde yaptrmayn orda.1 haftaya cikmazsa bir daha sizin labaratuara test gondermiycez demişler
yani spermlerin dna sina mi bakiliyor `?Biz fish yaptırdık ama spermlere fish testi yapıldı onda belirli kromozomlara bakılıyor ancak ngs de tüm kromozomlara bakılıyor
Evet öyle ama öncelik fish yapılması gerekiyormuş bize. Sperme nasıl yapıyorlar fish i kaç kromozoma baktılar fiyatı neydiBiz fish yaptırdık ama spermlere fish testi yapıldı onda belirli kromozomlara bakılıyor ancak ngs de tüm kromozomlara bakılıyor
TL dedilerbahsetigniz rakamlar TL mi Dolar mi?
Fish hic anlamiyorum canim... sadece merak etigiim sende embiriyonun tum kromozomlara bakiliyor mu ???
Bende bakiliyor ve bendeki embiriyolar yuzde 50 tutmayan embiriyolar. 3-5 kromozom cok az o yuzden soruyorum
Hic anlamiyorum hic.. insallah kuzum yaaBen sana anlattım aslında boşver fish i ngs yi sen canım sağlıklı gelsin de
Daha iyi akışına bırakmak lazım canım aminnHic anlamiyorum hic.. insallah kuzum yaa
Evetyani spermlerin dna sina mi bakiliyor `?
sizi epeydir takip ediyorum. sizin sonuc geciktikce bende kaygilaniyorum ve geriliyorum.cunku ayni yere yolladim. bu kadar cok gecikmesinin nedenini mutlaka aciklamalari gerekiyor. bir sorun mu olusmus. 2. yada 3. bir defami calisilmis vb aciklama yapilmali.sekreterle degil genetikci hocalardan biriyle gorusup durum hakkinda bilgi almak istediginizi soyleyin. sekreterin surekli ezbere konustugunu dusunuyorum.Qecen hafta aramisdm hafta sonra arayn dedler bugun aradm yine onumzdeki hafta belki çıkar dedler biktm inanin biktm
Siz ne zaman yoladinizsizi epeydir takip ediyorum. sizin sonuc geciktikce bende kaygilaniyorum ve geriliyorum.cunku ayni yere yolladim. bu kadar cok gecikmesinin nedenini mutlaka aciklamalari gerekiyor. bir sorun mu olusmus. 2. yada 3. bir defami calisilmis vb aciklama yapilmali.sekreterle degil genetikci hocalardan biriyle gorusup durum hakkinda bilgi almak istediginizi soyleyin. sekreterin surekli ezbere konustugunu dusunuyorum.