Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bende tasiyicilik 15-21. Senin esinden tasiyiciliktan baska bir sorununuz yokmu ?

Napayim canim denerdim ne yapayimki. Risk yuzde 15 bende.. ama tup bebekte yuzde yuz hasta cikti.. genetik doktorundan rdv aldim. Yuzde 15 hala gecerlimi veya tup bebekten sonra verdikleri yuzde degisti mi diye
Cevap verdigniz icin tesekür ederim, benim hic evladim yok, zorda olsa kendligimden hamile kalabiliyorum ama hamile kaldigimda evladim engelli olabilir riski var, bu yüzden yillardir esimle korunduk, ve cesaretimizi toparlayinca tüpbebege basladik, ilk tedavide saglikli bulundu ve transfer edildi ama kalbi durdu, ikinci transferde tasiyiciydi yine tuttu 9cu gün hcg 44dü ama sonra degerlerim düstü ve kaybettim, simdi en son orta kalite olan embryolarimi transfer etirmek istiyorum, bizdeki TEK GEN problemi, yani ayni anda hem benden hem esimden hastalikli gen döllenirse evladimiz cok büyük bir hastalikla yasamak zorunda Kardesimden biliyorum, oda hastaydi

ayni ornekten tekrar calisildi.kendileri bilgi veriyor.bir ay sonra calistik ama kesin sagliklidir yada degildir diyemiyoruz emin olmak icin tekrar calisacaz dediler.

ayni ornekten tekrar calisildi.kendileri bilgi veriyor.bir ay sonra calistik ama kesin sagliklidir yada degildir diyemiyoruz emin olmak icin tekrar calisacaz dediler.
Tekrar calismayi neden sordm cunki embriodan 2ci kez biopsi alinirsa saglikli bile olsa tutunma sansi cok cok azalr.ama sizde ayni ornekden calislms bunun embrioua bi etkisi yok.peki tutunmamasi icun ne soyledler

Ah ah oyle zorki... Allahim hayirli karar vermemizi nasip etsin.. tovbe estafurullah insan cok bunaliyor.. inan icimden hic birsey yapmayisim geliyor.. hic birseyden keyif almiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum. Bende normal hamile kalmayi dusunuyorum cok korkuyorum. Doktor tup bebege baslamadan spontan hamilelik icin yuzde 15 demisti hasta olma ihtimaline. Tup bebekte hepsi hasta cikinca korkuyorum yoksa bu yuzde dahami fazla diye...

Bende sizin gibiyim, hüznümüz üzüntümüz düsüncelerimiz korkumuz ayni Kimselerle görüsmek istemiyorum, eski neşemden eser kalmadi, birtek eşimin yaninda mutluyum cok sükür. Birgün insallah saglikli hayirli evlat Anne Babasi olmayi nasip eder Rabbim, Cümlemize insallah

Aynen esim uzuluyor ama uzulmuyor gibi davraniyor.. bende daha fazla uzulmeyim diye..kalabalik ailesi var ve hatta ayni apartmanda yasiyoruz .. durumumuzu bi kaynanamlar biliyor. Eltim, esimin amcalari, sira sende artik durma yap 2nciyi demeleri beni cok uzuyor.. toplum icinde soylemelerinden korktugumdan.. onlara eskisi gibi gozukmuyorum..... tasiyici olduklarimi bilmiyorlar. Soylesen bi turlu soylemezsen baska turlu..

vee bayram geliyor. bu muhabbetle en çok yüzleşeceğimiz zaman. biz de hiç çocuk yok ya. birde demezler mi niye çocuk yapmıyosun. ama az kaldı bnim patlamama. annecim yazık Allah verirse olur herhalde demekten yruldu kadın millete. bu çağın belli bariz bir sorunu. olmuyosa olmuyor bırakın sormayın düşün yakamızdan diye bağırmak geliyor içimden.

Bazilari masus yapiyor sanki.. allahim sabrimiei versin. Rabbim mubarek gunde dileklerimizi dualarimizi kabul etsin. Allahim tum istiyenlere versin insaallah.. Allahim sana tez zamanda versin insaallah canim.. Allahimin mucizeleri bitmez..

Tekrar calismayi neden sordm cunki embriodan 2ci kez biopsi alinirsa saglikli bile olsa tutunma sansi cok cok azalr.ama sizde ayni ornekden calislms bunun embrioua bi etkisi yok.peki tutunmamasi icun ne soyledler
cok iyi kalitede bir embrio idi.transfer sirasinda doktor %80 ihtimal verdi. o kadar cok inanmistimki tutacagina yikim oldu. doktorda cok sasirdi bi aciklama yapamadi. bazen oluyor oyle dedi. bende o aralar agir bi grip gecirdim acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum. bilemiyorum..

herkese selam anne adaylari
uzun zamandir takip ediyorum bu topigi
2 adet 5. gun embriyomuz pgtden saglikli gelince transfer oldu ve tuttu pgt islemi embriyoya zarar veriyor mu sorulari hep vardi kafamda
insallah tutunmaya bolunmeye devam eder bebislerim iki oldugunu dusunuyoruz henuz kese gormedik haftaya cuma kese gorme gunumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…