- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #51.061
Vallahi canim senin dedigin gibi ilk kez duyuyorum.. bukadar uzamasi hic nirmal degil.. insaallah allahim korktugumuzdan emin etsin.En son 2 gun once aradm sabirli olmami islemde oldgnu soyledler her seye ince bi seklde bakiliyoms ve ihtiyc olursa tekrar bakiloyoms ve bazen makineye koydklarnda materiali makina kabul etmiyo ve tekrar yapiyolar ve zaman gidiyoms.ben hep aradgmda sekreter labaratuara baglanb sonra bana bilgi veryo.kendm nasil konus bilirm?
Bugun pazar her halda bilgu vermezler yarn icin umutlarm belki cikar
Çalışması lazım labaratuvarın embriyoları bırakmazlar sanırım sizde baya sabrettiniz sabrınızın sonu selamet olsun inşallah.. ngs mi yapıldı embriyolar aKizlar bayram kac gun surucek hastane labaratuar calisyomu acaba?
Cok tesekur ederm evet baya oldu 56gun.insallah ya yoksa cok uzulurm...valla ngsmi chgmi bilmiyorm bildym 46 kromzm taranacakÇalışması lazım labaratuvarın embriyoları bırakmazlar sanırım sizde baya sabrettiniz sabrınızın sonu selamet olsun inşallah.. ngs mi yapıldı embriyolar a
Ngs dir ozaman üzülme inşallah sonucun güzel çıkar Bayram bitince açıklanır belkiCok tesekur ederm evet baya oldu 56gun.insallah ya yoksa cok uzulurm...valla ngsmi chgmi bilmiyorm bildym 46 kromzm taranacak
Bu testi siz Kan da mi baktirdiniz ? Ve kan da baktirdiysaniz, Adetin hangi gün Kan verdiniz acaba ?Evet cd56 da alt değer 5 sizin değeriniz güzel seruma gerek yok. Ya evet dışarıda ucuzmuş da benim şansızlığım bulamam filan maceraya gerek yok.
Bayram ne zaman bitiyoNgs dir ozaman üzülme inşallah sonucun güzel çıkar Bayram bitince açıklanır belki
Bayram 3 gun. Bugun sonBayram ne zaman bitiyo
Bugun yine doktorumda randevum vardi. 3ncu tedavidende saglikli gelmeyince 4ncuye karar verdik. Ve doktor protokol degistirdi. Yani ilk 3 tup bebek tedavisi kisa suruyordu: 2 hafta boyunca puregon ignesi ( belcikada yasiyorum) ve ardina yumurta toplama oluyordu.
Simdi doktor uzun tedavi onerdi. Ilk 2 hafta burun sipreyi ve 2 haftadan sonra yine puregon ignesi... toplam 1 ay surecek.. bununla ilgili bilginiz varmi tesekkurler
benim de uzun protokolle saglikli bulundu cok sukur
10 gun kadar lucrin kullandim az ama kaliteli yumurta toplandi yarisindan cogu dollenmisti darisi basina olsun arkadasim
Kaç tane toplandı kaçı gönderildi ve kaçı sağlıklı cıktı acaba
11 toplandi 7 dollendi 4 gonderdik 2 saglikli geldi ikisi de tuttu cok sukur 5 haftaligim
daha onceki denemelerde hep 20 civari toplanmis ve geriye 3 kalmisti
Sagol canim benim. Kisa protokol yaptinmi peki hic. Turkiyedeki doktorlar arasindaki farki nasil ozetliyor canim ?benim de uzun protokolle saglikli bulundu cok sukur
10 gun kadar lucrin kullandim az ama kaliteli yumurta toplandi yarisindan cogu dollenmisti darisi basina olsun arkadasim
Sagol canim benim. Kisa protokol yaptinmi peki hic. Turkiyedeki doktorlar arasindaki farki nasil ozetliyor canim ?
Bana ilk 3 tüp bebeği kısa protokolle yaptılar şimdi merkez değiştirdim bana da üzüm yapacaklar . Umarım bu sefer bizden de sağlıklı embriyo bulunur .Sagol canim benim. Kisa protokol yaptinmi peki hic. Turkiyedeki doktorlar arasindaki farki nasil ozetliyor canim ?
Peki uzun protokole saglikli bulmak dahami kolay sizce ? Oyle bir sey varmi ?Bana ilk 3 tüp bebeği kısa protokolle yaptılar şimdi merkez değiştirdim bana da üzüm yapacaklar . Umarım bu sefer bizden de sağlıklı embriyo bulunur .
3kez hic saglikli bulunamadi mi . 3ndende kac tane gitti biyopsiyeyapmaz miyiz 3 kezkimisi uzunla ugrasmak istemiyor asla hatta o cok eskidendi artik uzun yapan yok kisada basarili sonuc aliyoruz diyen oldu
Bana yumurtların eşit büyüklükte olması ve çatlamaması için uzun protokolü uygulayacaklarını söylediler . İnşallah bu sefer sağlıklı bulunurPeki uzun protokole saglikli bulmak dahami kolay sizce ? Oyle bir sey varmi ?
Yani daha cok yumurta mi elde ediliyor boyle ?Bana yumurtların eşit büyüklükte olması ve çatlamaması için uzun protokolü uygulayacaklarını söylediler . İnşallah bu sefer sağlıklı bulunur