Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

herkese selam anne adaylari
uzun zamandir takip ediyorum bu topigi
2 adet 5. gun embriyomuz pgtden saglikli gelince transfer oldu ve tuttu pgt islemi embriyoya zarar veriyor mu sorulari hep vardi kafamda
insallah tutunmaya bolunmeye devam eder bebislerim iki oldugunu dusunuyoruz henuz kese gormedik haftaya cuma kese gorme gunumuz
Insaallah Allahim kucaginda gosterir bebislerini :dua: :anneadayı::anneadayı::dua:

herkese selam anne adaylari
uzun zamandir takip ediyorum bu topigi
2 adet 5. gun embriyomuz pgtden saglikli gelince transfer oldu ve tuttu pgt islemi embriyoya zarar veriyor mu sorulari hep vardi kafamda
insallah tutunmaya bolunmeye devam eder bebislerim iki oldugunu dusunuyoruz henuz kese gormedik haftaya cuma kese gorme gunumuz

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah.
Kaç tane gönderdiniz acaba

bir onceki denememde 4 gonderdik hepsi sagliksiz geldi transfer iptal oldu bu ay yine 4 gonderdik biri down sendrom biri mozaik turner ikisi allaha sukur saglikli geldi ikisi de transfer edildi
Tebrikler insallah sag salm kucagnza almak nasb olur..darisi bana tum isteyenlere bekleyenlere...keske bendede 2si saglikli gelse😔

cok iyi kalitede bir embrio idi.transfer sirasinda doktor %80 ihtimal verdi. o kadar cok inanmistimki tutacagina yikim oldu. doktorda cok sasirdi bi aciklama yapamadi. bazen oluyor oyle dedi. bende o aralar agir bi grip gecirdim acaba ondan mi oldu diye dusunuyorum. bilemiyorum..
Imsallah bu sefer olur canim uzulmr.nasil bir yikim olms tahmn ede biliyorum.bende opudan sonra cok kotu qrip oldm yeni yeni toparladm 2 ay surdu oyle cok korkdmki ya transfer olpda tutmazsa diye

Hayir canim cikmadi😣😣 53 gun bugun..esim artk saglikli cikicagina inanmıyorum diyor hatda test sonucnada guvenmiyorm diyor hic kimsedr bu kadar uzamadi.insallah bir sorun yoktur😔
Bekleyis cok zor onunu gorememek😔
Insaallah saglikli cikar.. ve tekrarlamak zorundda kalmazsn canim. Ama birdahaki sefere tedavini bu hastanede yaptirma

Hayir canim cikmadi😣😣 53 gun bugun..esim artk saglikli cikicagina inanmıyorum diyor hatda test sonucnada guvenmiyorm diyor hic kimsedr bu kadar uzamadi.insallah bir sorun yoktur😔
umarim hayirlisiyla en kisa zamanda guzel haberlerini alirsiniz. neden bu sekilde uzadigina dair herhangi bir aciklama yapmiyorlar mi? size tavsiyem biyologtan bilgi almaya calisin sekreterin konuya pek hakim olmadigini düşünüyorum.
umarim en kisa zamanda guzel haberlerini alirsiniz.surec uzadikca insan dahada bir geriliyor.neden bu kadar uzadigina dair herhangi bir aciklama yapmadilar mi? size tavsiyem mumkun oldugunca biyologtan bilgi almaya calisin, sekreterin konuya yeterince hakim olmadigini dusunuyorum.

umarim hayirlisiyla en kisa zamanda guzel haberlerini alirsiniz. neden bu sekilde uzadigina dair herhangi bir aciklama yapmiyorlar mi? size tavsiyem biyologtan bilgi almaya calisin sekreterin konuya pek hakim olmadigini düşünüyorum.

umarim en kisa zamanda guzel haberlerini alirsiniz.surec uzadikca insan dahada bir geriliyor.neden bu kadar uzadigina dair herhangi bir aciklama yapmadilar mi? size tavsiyem mumkun oldugunca biyologtan bilgi almaya calisin, sekreterin konuya yeterince hakim olmadigini dusunuyorum.
En son 2 gun once aradm sabirli olmami islemde oldgnu soyledler her seye ince bi seklde bakiliyoms ve ihtiyc olursa tekrar bakiloyoms ve bazen makineye koydklarnda materiali makina kabul etmiyo ve tekrar yapiyolar ve zaman gidiyoms.ben hep aradgmda sekreter labaratuara baglanb sonra bana bilgi veryo.kendm nasil konus bilirm?
Bugun pazar her halda bilgu vermezler yarn icin umutlarm belki cikar😖

X