Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet bize soylenende o gerek olursa tekrar calisicaklarini soyledler ve en gec 2ay icndr sonuc gelcek dedler hatda bizden tekrar kan aldlar.bakalm 47 gun oldu.sizde tahmini kac gundu? Ve sonuc ne oldu
bir aydan once cikar denmisti. sonradan tekrar calisildi.onun icin surec uzadi. tek embriyo vardi o da saglikli geldi.ama malesef tutmadi. simdi ikinci denemeyi yapiyoruz. 3 gun once intergene yolladik.

Teşekkürler canım. Bizimde 5 embriyomuz gecen ay ngs yapıldı. Hepsinde kromozom anomalisi çıktı. Umutsuz bir rapordu. Sonraki surecte de aynısını yasama ihtimalimizin cok yüksek olduğunu soylemislerdi. Kisacasi tuo bebek tedavisinde geldigimiz son noktada tikandik biz.
Kb canim sorunun neydi .. bagisla beni anlatiysan evvelden ben cok cabuk unutuyorum kendi derdimden

Evet okumustum, Birtane Evladiniz var, Rabbim ona acil Sifalar versin insallah, Peki siz herseye ragmen korkmadan normal yolldan denermisiniz ? Sizdeki Risk 25% olsaydi ?
Napayim canim denerdim ne yapayimki. Risk yuzde 15 bende.. ama tup bebekte yuzde yuz hasta cikti.. genetik doktorundan rdv aldim. Yuzde 15 hala gecerlimi veya tup bebekten sonra verdikleri yuzde degisti mi diye

Normal denedin mi
Denedik canım sperm sayı sorunu ve pko tanisiyla basladik. Sayımızi bu surecte yukselttik ve kalitesini arttirdik. Benimde yumurta gelisimj gayet guzeldi. Herseyi deneyip iki kimyasal gebelik yasayinca genetiğe gonderelim birde dediler. Ngs sonucunda en kötü tabloyla karşılaştık.ngsye gondermedigim iki dondurulmuş embriyoyu da bu ay transfer ettirdim negatif olacagini bile bile Allah büyük dedim bugun 12. Gun sonucum negatif geldi.

Denedik canım sperm sayı sorunu ve pko tanisiyla basladik. Sayımızi bu surecte yukselttik ve kalitesini arttirdik. Benimde yumurta gelisimj gayet guzeldi. Herseyi deneyip iki kimyasal gebelik yasayinca genetiğe gonderelim birde dediler. Ngs sonucunda en kötü tabloyla karşılaştık.ngsye gondermedigim iki dondurulmuş embriyoyu da bu ay transfer ettirdim negatif olacagini bile bile Allah büyük dedim bugun 12. Gun sonucum negatif geldi.
Allah yardimcimiz olsun

bir aydan once cikar denmisti. sonradan tekrar calisildi.onun icin surec uzadi. tek embriyo vardi o da saglikli geldi.ama malesef tutmadi. simdi ikinci denemeyi yapiyoruz. 3 gun once intergene yolladik.
Tekrar calisma dedkleri yani tekrar parca alip gonderdilermi ??? Yoksa ayni ornekden tekrar calstlar?? Bide size haber verdlermi tekrar calisdklarini
Bakin ne guzel 1taneden bile saglam gelmis demek yine gelicek Allahn iznyle bu sefer tutar insallah.peki sizin sorun ne?

Canim sonucn gelms.Allah buyuk belki hayrli olan buydu.soncta ya tutub agir derceli hasta bebek olsaydi ne olrdu.insallah RABBIM en kisa zamanda saglikli bebeklerle doldrsun kucagini

Ben Memorial in genetik cisi deyince aglamistim canımız sağ ya boşver canım nasip değilmiş Allah im yüzümüze baksin
Normal denemeyi dusunuyorum canim... genetik sonucunda ya monozomi cikiyor ( gerceginde hamilelikle bile sonuclanmayan , galiba oyle biliyorum) ve trizomi 21 yani down sendromu... sanki mantiklen normal yolla daha fazla sansim var gibi. Genetikciden randevu aldim bakalim. Herseyin hayirlisi.. sinav dunyasindayiz. Allahim hepimize yardim etsin

Normal denemeyi dusunuyorum canim... genetik sonucunda ya monozomi cikiyor ( gerceginde hamilelikle bile sonuclanmayan , galiba oyle biliyorum) ve trizomi 21 yani down sendromu... sanki mantiklen normal yolla daha fazla sansim var gibi. Genetikciden randevu aldim bakalim. Herseyin hayirlisi.. sinav dunyasindayiz. Allahim hepimize yardim etsin
Normal benimde 6 aylık kaybim var . Tranklasyon da zor biraz eşim de tasiyici

Saglikliysa bence sansin yuksek dicektim.. Allahtan umit kesilmez.. rabbim versin insaallah hepimize evlatlar
Sen denemelerini nerde yaptırdın
Öyle ümit kesilmez
Servet harcanıyor çok harcadım birde bizde blastosist sorunu oluyor çok embriyo okuyor 4,gün gelişim duruyor

Sen denemelerini nerde yaptırdın
Öyle ümit kesilmez
Servet harcanıyor çok harcadım birde bizde blastosist sorunu oluyor çok embriyo okuyor 4,gün gelişim duruyor
Bastosist ne demek bilmiyorim onun yuzunden mi gelisim duruyor ?
Brn belcikadayim. Bende kaliteleri gayet iyi fakat gel gorki icerigi bozuk hasta... simdiye kafar 3 tedavi yaptirdim. Ilk 6. Ikinci 5. 3ncuden 4 biyopsiye gitti. Yani toplam 15 embiriyo biyopsiye gitti ve hepsi hasta

Bastosist ne demek bilmiyorim onun yuzunden mi gelisim duruyor ?
Brn belcikadayim. Bende kaliteleri gayet iyi fakat gel gorki icerigi bozuk hasta... simdiye kafar 3 tedavi yaptirdim. Ilk 6. Ikinci 5. 3ncuden 4 biyopsiye gitti. Yani toplam 15 embiriyo biyopsiye gitti ve hepsi hasta
Sen de mi esinde mi taşıyıcılık blastosist 5. Gün embriyosu sayılı hücreden çok hücreye geçiş rahime transfer e en uygun bizde de kalite fena degildi kalite ile alakalı bir durum değil sonuçta eli yüzü düzgün anomali insan lar da yaşıyor öyle bir bebek olabilir yaşamla bağdaşır ama anomali

X