-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.981
yakin zamanda aradiniz mi? ne durumda olduguna dair bur aciklama yapmiyorlar mi?47 gun
Aekadaslar sonuclar geldi ve hepsi hasta cikti
Inan soz az kaliyor beynimden vurulmusa dondum.. umutsuzum artik...Ah canım üzüldüm seni cok iyi anlıyorum. Benim sonucum da oyle gelince dünya yıkıldı sanki başıma geciyor canım ya hepsi geçiyor
Allah'tan umut kesilmez canım. Bugunden itibaren bebek düşünmek benim icin de bitti. Olursa olur artık. Cok da üzerine dusmem. Böyle yaoanlar daha kolay hamile kalıyor emin ol.Inan soz az kaliyor beynimden vurulmusa dondum.. umutsuzum artik...
hayir olamaz cok uzuldum.insan ne diyecegini ne dusune cegini bilemiyor.insallah en kisa zamanda bu uzuntulerimizin yerini sevincli cocuk haberleri paylastigimiz gunler alir.Allah dileyen ve isteyen herkesin kucagini doldursun.hic kimseye evlat acisi yasatmasin.Aekadaslar sonuclar geldi ve hepsi hasta cikti
Ben hamile kalabiliyorum ama saglikli dglAllah'tan umut kesilmez canım. Bugunden itibaren bebek düşünmek benim icin de bitti. Olursa olur artık. Cok da üzerine dusmem. Böyle yaoanlar daha kolay hamile kalıyor emin ol.
Amin canimhayir olamaz cok uzuldum.insan ne diyecegini ne dusune cegini bilemiyor.insallah en kisa zamanda bu uzuntulerimizin yerini sevincli cocuk haberleri paylastigimiz gunler alir.Allah dileyen ve isteyen herkesin kucagini doldursun.hic kimseye evlat acisi yasatmasin.
Hayir ayni sey deyl pgt 6-9 arasi belirli kromoza bakiliyo.ngs hepsne daha detayliPGT ve NGS aynı şey değil mi ? Farkı nedir ben bilmiyorumbana genetiğe gönderecez dediler sadece
Canim yaaa cok uzuldm gercekdenAekadaslar sonuclar geldi ve hepsi hasta cikti
Amin amin cook aminAmin canim
Evet bugun aradm ay sonuna gelt dedler zaten ay sonu ya...29u cikmazsa transfer olucagi varsada olmayacak temuza falan kalir belki avustos.embriloq bilgi alnca haber verceni soyledi.problmin var ve detayli inceleniyor dedi varsn 1ay gec ciksn olumlu olsn dedi....nebilym bu kadar gec olmadi ama kimsedeyakin zamanda aradiniz mi? ne durumda olduguna dair bur aciklama yapmiyorlar mi?
Canim acaba bu defa normal mi denesen belki saglikli gelir seni bulur...bu arada kac embrio kac gune geldi cavabBen hamile kalabiliyorum ama saglikli dgl
Cok üzüldüm canimAekadaslar sonuclar geldi ve hepsi hasta cikti
Sizede cok gecmis olsun, sizdemi ngs yaptiriyorsunuz ? Yavrunuza kavusabildinizmi ?Ah canım üzüldüm seni cok iyi anlıyorum. Benim sonucum da oyle gelince dünya yıkıldı sanki başıma geciyor canım ya hepsi geçiyor
Evet okumustum, Birtane Evladiniz var, Rabbim ona acil Sifalar versin insallah, Peki siz herseye ragmen korkmadan normal yolldan denermisiniz ? Sizdeki Risk 25% olsaydi ?Ben hamile kalabiliyorum ama saglikli dgl
bende ilk denememde oraya gondermistim.ve yaklasik 2 ayda cikmisti.anladigim kadariyla intergen kesin ve net cvp verebilmek icin birkac defa calisiyor.Evet bugun aradm ay sonuna gelt dedler zaten ay sonu ya...29u cikmazsa transfer olucagi varsada olmayacak temuza falan kalir belki avustos.embriloq bilgi alnca haber verceni soyledi.problmin var ve detayli inceleniyor dedi varsn 1ay gec ciksn olumlu olsn dedi....nebilym bu kadar gec olmadi ama kimsede
Evet bize soylenende o gerek olursa tekrar calisicaklarini soyledler ve en gec 2ay icndr sonuc gelcek dedler hatda bizden tekrar kan aldlar.bakalm 47 gun oldu.sizde tahmini kac gundu? Ve sonuc ne oldubende ilk denememde oraya gondermistim.ve yaklasik 2 ayda cikmisti.anladigim kadariyla intergen kesin ve net cvp verebilmek icin birkac defa calisiyor.
Teşekkürler canım. Bizimde 5 embriyomuz gecen ay ngs yapıldı. Hepsinde kromozom anomalisi çıktı. Umutsuz bir rapordu. Sonraki surecte de aynısını yasama ihtimalimizin cok yüksek olduğunu soylemislerdi. Kisacasi tuo bebek tedavisinde geldigimiz son noktada tikandik biz.Sizede cok gecmis olsun, sizdemi ngs yaptiriyorsunuz ? Yavrunuza kavusabildinizmi ?