Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim biliyorm bilmezmiym can kan birakmiyoki insanda.ben nisan 3de opu oldm ogun bugundur qiripim cok kotu.2ay olcak nerdeyse bi turlu tamamen gecmiyo gidib geliyo.hepsi neden tabiki vucut cok zayifladi...
Ben hayatmda boyle olmamisdm😖😖
Yemin ederim aynenn. Ben hayatimda bronşit olmadm. Ve 3ncu opudan sonra bronsit oldum. Guzellik desen oda gitti. Ve belirtmeyi unuttum. Yuzum sivilcelendi.. ben ergenlikte bile sivilcelenmedim !!

Canim benim embiriyolarda kalite sorunu hic olmadi hepsi 1nci kaliteydi. Ve o yuzden kalite yonden pek endisem yok yalniz genleri bozuk oluyor saglikli olmuyor. Belki igneler genlerinide kotu etkiliyordue diye dusunuyorum.. nasip insaallah iyi sonuc alirimda baska yapmama gerek kalmaz. Rabbim hepimize kolaylik versin. Hayirli sonuclar alalim insaallah..

inşAllah canım inşAllah,Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın,mübarek günde hepimiz için dualarım,
doktorlar bu konuda bile bile lades demez bence,sende içini rahat tut,olacağın önüne geçemiyoruz işte,Allah hayırlısını versin

ben 1 kez OPU oldum, 2 kez de Transfer oldum, PGT den cok sükür saglikli embryolarim geldi, Ilkinde 8haftalik Kalbi durdu :KK43: :KK43: :KK43: Ikincisinde HCG biraz yükseldi sonra kendiliginden düstü, simdi bir yaz gecsin diye bekliyoruz, kismetse Eylül gibi tekrar baslariz hayirlisiyla
bana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyo

bana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyo
Biz sadece bizde tasiyici oldugmuz genetige baktirdik, yani 1 tek bastaligi varmi yokmu diye, NGS yaptirmadik tüm chromosomlara bakiliyormus orda, hos burda birisi yazmisti NGS den temiz gelen embryonun da kalbi durmus diye,, yani doktorumun tek aciklamasi "Sen ilk degilsin, oluyor böyle seyler" dedi, yani hersey Allahtan

Kizlar sizleri uzaktan takip ediyorum, daha önce hic yazdimmi bilmiyorum. Belkide yazmisimdir, Sonucunu bekleyen arkadasima sabir diliyorum ve insallah sabrettigine degecek hayirli olumlu booll bereketli saglikli embryolari olur. Sizde benim aslinda Kader arkadasimisiniz. Ben cok severek evlendim, Allahim hepimizin yuvasina Evliligine huzur versin, agiz tadi versin insallah. Kendime ara ara kiziyorum, eger Akraba evliligi yapmasaydim ( Esim, Anneanemin 1 evliliginden olan Torunu, Dedelerimiz ayri yani ) normal yoldan saglikli evlatlarim olabilirdi belki diyorum, eger esim benimle evlenmeseydi belki simdiye coktan Baba olabilmisti diye kendimi sucluyorum. Sizcede böylemi :KK43: :KK43: :KK43: Ama yinede sükrediyorum, Rabbime sükürler olsun, Derdi verdi Dermaninida veriyor, en azindan PGT ile saglikli Embryolari secebilme sansimiz var, Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini doldursun insallah, Amin
Cok tesekkur ederim.Allah sizide sevindirsin en kisa zamanda

Biz sadece bizde tasiyici oldugmuz genetige baktirdik, yani 1 tek bastaligi varmi yokmu diye, NGS yaptirmadik tüm chromosomlara bakiliyormus orda, hos burda birisi yazmisti NGS den temiz gelen embryonun da kalbi durmus diye,, yani doktorumun tek aciklamasi "Sen ilk degilsin, oluyor böyle seyler" dedi, yani hersey Allahtan
anladım canım,ama dediğin gibi olanları bende okudum,hakkımızda hayırlısı

X