Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canim biliyorm bilmezmiym can kan birakmiyoki insanda.ben nisan 3de opu oldm ogun bugundur qiripim cok kotu.2ay olcak nerdeyse bi turlu tamamen gecmiyo gidib geliyo.hepsi neden tabiki vucut cok zayifladi...
Ben hayatmda boyle olmamisdm
Yemin ederim aynenn. Ben hayatimda bronşit olmadm. Ve 3ncu opudan sonra bronsit oldum. Guzellik desen oda gitti. Ve belirtmeyi unuttum. Yuzum sivilcelendi.. ben ergenlikte bile sivilcelenmedim !!

inşAllah canım inşAllah,Allah kimsenin emeğini boşa çıkarmasın,mübarek günde hepimiz için dualarım,
doktorlar bu konuda bile bile lades demez bence,sende içini rahat tut,olacağın önüne geçemiyoruz işte,Allah hayırlısını versin

bana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyo

bana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyo
Biz sadece bizde tasiyici oldugmuz genetige baktirdik, yani 1 tek bastaligi varmi yokmu diye, NGS yaptirmadik tüm chromosomlara bakiliyormus orda, hos burda birisi yazmisti NGS den temiz gelen embryonun da kalbi durmus diye,, yani doktorumun tek aciklamasi "Sen ilk degilsin, oluyor böyle seyler" dedi, yani hersey Allahtan

Cok tesekkur ederim.Allah sizide sevindirsin en kisa zamanda

anladım canım,ama dediğin gibi olanları bende okudum,hakkımızda hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…