- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.961
Yemin ederim aynenn. Ben hayatimda bronşit olmadm. Ve 3ncu opudan sonra bronsit oldum. Guzellik desen oda gitti. Ve belirtmeyi unuttum. Yuzum sivilcelendi.. ben ergenlikte bile sivilcelenmedim !!Canim biliyorm bilmezmiym can kan birakmiyoki insanda.ben nisan 3de opu oldm ogun bugundur qiripim cok kotu.2ay olcak nerdeyse bi turlu tamamen gecmiyo gidib geliyo.hepsi neden tabiki vucut cok zayifladi...
Ben hayatmda boyle olmamisdm
Canim benim embiriyolarda kalite sorunu hic olmadi hepsi 1nci kaliteydi. Ve o yuzden kalite yonden pek endisem yok yalniz genleri bozuk oluyor saglikli olmuyor. Belki igneler genlerinide kotu etkiliyordue diye dusunuyorum.. nasip insaallah iyi sonuc alirimda baska yapmama gerek kalmaz. Rabbim hepimize kolaylik versin. Hayirli sonuclar alalim insaallah..
bana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyoben 1 kez OPU oldum, 2 kez de Transfer oldum, PGT den cok sükür saglikli embryolarim geldi, Ilkinde 8haftalik Kalbi durduIkincisinde HCG biraz yükseldi sonra kendiliginden düstü, simdi bir yaz gecsin diye bekliyoruz, kismetse Eylül gibi tekrar baslariz hayirlisiyla
Biz sadece bizde tasiyici oldugmuz genetige baktirdik, yani 1 tek bastaligi varmi yokmu diye, NGS yaptirmadik tüm chromosomlara bakiliyormus orda, hos burda birisi yazmisti NGS den temiz gelen embryonun da kalbi durmus diye,, yani doktorumun tek aciklamasi "Sen ilk degilsin, oluyor böyle seyler" dedi, yani hersey Allahtanbana dokotrumun dediği olmuş,pgt de yaptırsan onun kalbinin durmayacağının,düşmeyeceğinin,tutacağının garantisi yok diye,peki kalp durma sebebi ne,normalde bebekte anomali derler,al temiz gelmiş embriyo
Cok tesekkur ederim.Allah sizide sevindirsin en kisa zamandaKizlar sizleri uzaktan takip ediyorum, daha önce hic yazdimmi bilmiyorum. Belkide yazmisimdir, Sonucunu bekleyen arkadasima sabir diliyorum ve insallah sabrettigine degecek hayirli olumlu booll bereketli saglikli embryolari olur. Sizde benim aslinda Kader arkadasimisiniz. Ben cok severek evlendim, Allahim hepimizin yuvasina Evliligine huzur versin, agiz tadi versin insallah. Kendime ara ara kiziyorum, eger Akraba evliligi yapmasaydim ( Esim, Anneanemin 1 evliliginden olan Torunu, Dedelerimiz ayri yani ) normal yoldan saglikli evlatlarim olabilirdi belki diyorum, eger esim benimle evlenmeseydi belki simdiye coktan Baba olabilmisti diye kendimi sucluyorum. Sizcede böylemiAma yinede sükrediyorum, Rabbime sükürler olsun, Derdi verdi Dermaninida veriyor, en azindan PGT ile saglikli Embryolari secebilme sansimiz var, Rabbim tez zamanda hepimizin kucagini doldursun insallah, Amin
Ne diyim.Allah yardimcimiz olsun cekdymz acilar bosa gitmesnYemin ederim aynenn. Ben hayatimda bronşit olmadm. Ve 3ncu opudan sonra bronsit oldum. Guzellik desen oda gitti. Ve belirtmeyi unuttum. Yuzum sivilcelendi.. ben ergenlikte bile sivilcelenmedim !!
anladım canım,ama dediğin gibi olanları bende okudum,hakkımızda hayırlısıBiz sadece bizde tasiyici oldugmuz genetige baktirdik, yani 1 tek bastaligi varmi yokmu diye, NGS yaptirmadik tüm chromosomlara bakiliyormus orda, hos burda birisi yazmisti NGS den temiz gelen embryonun da kalbi durmus diye,, yani doktorumun tek aciklamasi "Sen ilk degilsin, oluyor böyle seyler" dedi, yani hersey Allahtan
Canim insallah hersey yolundadir ve hayirli sonuc alirsiniz, hic Doktoruna sordunmu neden sonuc cikmiyo diye47 gun
INsallah canim, insallah birsürüü saglikli cikar,,Banada dua edin.ltfn.. saglikli ciksin
Insaallah.. ah neye bagli oldugunu bi bilsem elimden geleni yapacam. Ama yok.. murat arslan hocaylada konustum oda surekli deneyin diyoINsallah canim, insallah birsürüü saglikli cikar,,
Insallah canim.embriolok ben sonc cikinca seni arayacagim dedi.2ay olmadan cikar dedlerCanim insallah hersey yolundadir ve hayirli sonuc alirsiniz, hic Doktoruna sordunmu neden sonuc cikmiyo diye
Insallah cift cift cikarBanada dua edin.ltfn.. saglikli ciksin
Ah insaallah tatlim insaallah.. allahim tek bize degil her istiyene versin su mubarek ramazan ayinda dualarimiz kabul olsun.. cifte bayram yasiyalim insaallahInsallah cift cift cikar
Insallah canik yaa Rabbim sevindrsin hepimiziAh insaallah tatlim insaallah.. allahim tek bize degil her istiyene versin su mubarek ramazan ayinda dualarimiz kabul olsun.. cifte bayram yasiyalim insaallah
Sen PGT mi yaptirdin NGS mi ? Kac Embryo gittiydi ?Insallah canik yaa Rabbim sevindrsin hepimizisenin kac gun oldu
Bende pgt deyl cunki 46 kromozoma bakilacak.chg mi ngs mi onu bilmiyorm.6 embrio gitdi zaten pgt cevabi 2gune geliyo.Sen PGT mi yaptirdin NGS mi ? Kac Embryo gittiydi ?
PGT ve NGS aynı şey değil mi ? Farkı nedir ben bilmiyorumSen PGT mi yaptirdin NGS mi ? Kac Embryo gittiydi ?
PGT de belirli bir hastaliga bakiliyor, ngs de tüm chromosomlar kontrol ediliyor diye biliyorum benPGT ve NGS aynı şey değil mi ? Farkı nedir ben bilmiyorumbana genetiğe gönderecez dediler sadece