Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Aradm ve tabiki cikmamis
Esas konu su ki biz 19 nisan tekrar kan vermisdk onlara 27 nisanda ulasmis.anlamiyorm bu kadar uzun surede niye gondemediler o kandaki hucreler bozulmadimi simdi...bide sonuclarda buna bagli gec cikicak tabii.cok sinirlendim...

Gerçektende çok süre geçmiş en fazla 15 gün içinde çıkıyo

Hani derler ya nerden başlayacağımı bilemiyorum diye..okadar uzun yolculuğum olduki ne ben hatırlayım nede sizin canınızı sıkmayın.15 yıllık evlilik 9 deneme ve ilk defa sonuca ulaştım.son iki denemem de pgt oldu ikisindede 3 embriyonun 1 i sağlam geldi ve negatif şimdi bilindik tup bebek tedavisiyle hamile kaldım nasip böyleymiş kimseye bu konu hakkında birşey diyemem hayırlı vakitte geliyormuş onu gördüm inş devamı gelir tanıdık tanımadık herkes dualarımda

Insallah kucaginza almak nasib olur

9yıllık evlilik 9 deneme benim de .ilk defa sonuca ulaştım.hep pgt yaptırdım ilk defa hamile kaldım 13. Haftada düşük yaptım kısmet.inşallah bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur ve emeklerimizin karşılığını alırız. Sizin de hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın.

Inanın sizin kadar olurmu bilmem ama çok üzüldüm.kendim içinde eşimde bende oldu diyemuyoruz yüreğim sıkışıyor ama inş Allah devamını nasip eder bana ve hepimize tanıdık tanımadık herkes dualarimda. Peki sağlam embriyo verilip düşük için açıklama bulabildinizmi karşı taraftan

Hayır canım daha gitmedim merkeze.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…