Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet ben çok güvenmiştim ngs li diye embriyoma .buraya yazdım ki bilin istedim ben hiç bilmiyordum şok oldum ama bu ihtimal çok az şanssızlık öyle söyleyim .çok az kişi de oldu.bir dahakine sağlıklı olur korkma.

Merhaba . Benim de bu 3. Tüp bebek denememdi ilkinde doğrudan transfer edildi 9. Haftada kalbi durdu dediler ki kromozomsal bir sıkıntı vardır . 2. De hiç tutmadı bu sefer ilk kez ngs ye gönderdim 6 embriyonun 6 sı da hasta çıktı . Demek ki öncekiler de hastaydı .Artık yoruldum . İyi şeyler duymaya ihtiyacım var . Böyle deneyip de hepsi hastalıklı gelip daha sonra sağlam gelen var mı ? Nolur bana umut olun

Gecmis olsun.sizde kromozm problmi varmis veya esinzde

Benim 8. Denemede anca sağlıklı bulundu. Profilimde Geçmiş mesajlarımdan okuyabilirsiniz..

Hayır ikimizde de hiç bir sıkıntı yok
oyle konularda var stres kalitesizlikten bilenemeyen sebeplerden sprem ile yumurta birlesip mayoz bolunme sirasinda bu tur kromozomsal bozukluklar olabiliyor cok deneme yapmak lazim cok arkadas bebegine kavustu sikmayin caninizi.canimiz sag ya sukur.

Bir çok kromozomda anomali çıktı ve bu açıkçası beni inanılmaz korkuttu . Sonraki denemelerimizde bu sonuçlarla karşılaşmak beni çok korkutuyor

Rahimde sıkıntı yoktu kesesi küçüktü plesanta uyumsuzdu dediler tabiki tahmin ben de anlamadım nedenini.çok inanmıştım olmadı farklı etkenler olabiliyormuş şans işte
Her yolu denerken daha da bir yaklaşıyoruz minik yavruya ama onu kucağımıza alacağımız zaman henüz gelmediyse elimizden hiçbirşey gelmiyor. Yüce bir güç buna izin vermiyor. Sabretmemiz gerekiyor. Umudumuz ve sabrımız her seferinde güçlenip yenilenmese buna kimsenin dayanabileceğini düşünmüyorum ben. Hayırlısı inşallah birgün bizim de kucağımız dolar dua edelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…