- 3 Haziran 2018
- 1.724
- 2.407
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.841
3-4 günde çıkan da oldu, 3 haftada çıkan da..Senin ki kaç günde çıkmıştı canım. eğer herkesin boyle 15-20 günde çıkıyorsa ben bunu bir araştırsam iyi olacak sanırım. Takılmaya başladım açıkcası.
Yaaaaa ben de çok yaşadım bu tabloyu.olur canım merak etme.sorun yokmuş siz de bu kötü şansTransfer etmediler canim istemediler.
6yilda bu noktaya geldik canım biz. Normal denedik olmadı. Ardından klomen tedavisi olmadı sayı yetersiz direk tüp bebek baslamaliyiz dediler başladık acemilikle . Buda 6. Denememizdi. Her denemede ayrı bir sorunla karşılaşıp onu sorunu çözdük. Cozemedigimiz son nokta da bu tablo maalesef. Tekrar tabiki deneyeceğim ama yine bunu görmeye hazırlıklı olun diye de uyardılar maalesef. Ama bir sonraki tedavilerde sağlıklı bulma şansımız sıfır olmasa da sağlıklı çıkanlar bile dusebiliyormus burda onu da gördüm. Ne diyim Allah kerim. Bu sınavı da atlatiriz herhalde.
Gecmis olsun.sizde kromozm problmi varmis veya esinzdeMerhaba . Benim de bu 3. Tüp bebek denememdi ilkinde doğrudan transfer edildi 9. Haftada kalbi durdu dediler ki kromozomsal bir sıkıntı vardır . 2. De hiç tutmadı bu sefer ilk kez ngs ye gönderdim 6 embriyonun 6 sı da hasta çıktı . Demek ki öncekiler de hastaydı .Artık yoruldum . İyi şeyler duymaya ihtiyacım var . Böyle deneyip de hepsi hastalıklı gelip daha sonra sağlam gelen var mı ? Nolur bana umut olun
Benim 8. Denemede anca sağlıklı bulundu. Profilimde Geçmiş mesajlarımdan okuyabilirsiniz..Merhaba . Benim de bu 3. Tüp bebek denememdi ilkinde doğrudan transfer edildi 9. Haftada kalbi durdu dediler ki kromozomsal bir sıkıntı vardır . 2. De hiç tutmadı bu sefer ilk kez ngs ye gönderdim 6 embriyonun 6 sı da hasta çıktı . Demek ki öncekiler de hastaydı .Artık yoruldum . İyi şeyler duymaya ihtiyacım var . Böyle deneyip de hepsi hastalıklı gelip daha sonra sağlam gelen var mı ? Nolur bana umut olun
Hayır ikimizde de hiç bir sıkıntı yokGecmis olsun.sizde kromozm problmi varmis veya esinzde
oyle konularda var stres kalitesizlikten bilenemeyen sebeplerden sprem ile yumurta birlesip mayoz bolunme sirasinda bu tur kromozomsal bozukluklar olabiliyor cok deneme yapmak lazim cok arkadas bebegine kavustu sikmayin caninizi.canimiz sag ya sukur.Hayır ikimizde de hiç bir sıkıntı yok
Bir çok kromozomda anomali çıktı ve bu açıkçası beni inanılmaz korkuttu . Sonraki denemelerimizde bu sonuçlarla karşılaşmak beni çok korkutuyoroyle konularda var stres kalitesizlikten bilenemeyen sebeplerden sprem ile yumurta birlesip mayoz bolunme sirasinda bu tur kromozomsal bozukluklar olabiliyor cok deneme yapmak lazim cok arkadas bebegine kavustu sikmayin caninizi.canimiz sag ya sukur.
Sonuna kadar denemekten başka çare yok.ben de 9 kez denedim daha da denerimBir çok kromozomda anomali çıktı ve bu açıkçası beni inanılmaz korkuttu . Sonraki denemelerimizde bu sonuçlarla karşılaşmak beni çok korkutuyor
Hiç çıkmadı mı sağlıklı embriyo ?Sonuna kadar denemekten başka çare yok.ben de 9 kez denedim daha da denerim
Çıktı 4 transfer oldum sonuncu kaliteliydi tuttu 13. Haftada kaybettimHiç çıkmadı mı sağlıklı embriyo ?
Ngs de garanti değil o zman . Sağlıklı bir bebek rahimde de sıkıntı yoksa neden düşsün kiÇıktı 4 transfer oldum sonuncu kaliteliydi tuttu 13. Haftada kaybettim
Rahimde sıkıntı yoktu kesesi küçüktü plesanta uyumsuzdu dediler tabiki tahmin ben de anlamadım nedenini.çok inanmıştım olmadı farklı etkenler olabiliyormuş şans işteNgs de garanti değil o zman . Sağlıklı bir bebek rahimde de sıkıntı yoksa neden düşsün ki
Sizin peki her seferinde sağlıklı embriyo bulundu mu ?Rahimde sıkıntı yoktu kesesi küçüktü plesanta uyumsuzdu dediler tabiki tahmin ben de anlamadım nedenini.çok inanmıştım olmadı farklı etkenler olabiliyormuş şans işte
Her yolu denerken daha da bir yaklaşıyoruz minik yavruya ama onu kucağımıza alacağımız zaman henüz gelmediyse elimizden hiçbirşey gelmiyor. Yüce bir güç buna izin vermiyor. Sabretmemiz gerekiyor. Umudumuz ve sabrımız her seferinde güçlenip yenilenmese buna kimsenin dayanabileceğini düşünmüyorum ben. Hayırlısı inşallah birgün bizim de kucağımız dolar dua edelim.Rahimde sıkıntı yoktu kesesi küçüktü plesanta uyumsuzdu dediler tabiki tahmin ben de anlamadım nedenini.çok inanmıştım olmadı farklı etkenler olabiliyormuş şans işte
Insallah minik tutunur annesne.sonucu bizede bildrin lutfenHerkese merhabalarsonunda beklenen gün geldi çattı Yarın miniğimle buluşuyoruz Sabah 12de genart'ta olacağız hafif sıkışık... elim ayağım tutmuyor desem yeridir
Çok bekledim ama sonunda 27 nisan geldi
Test yaptinizmiHerkese merhabalarsonunda beklenen gün geldi çattı Yarın miniğimle buluşuyoruz Sabah 12de genart'ta olacağız hafif sıkışık... elim ayağım tutmuyor desem yeridir
Çok bekledim ama sonunda 27 nisan geldi