-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.901
Yüzde 35 mişbenim yine konum var onu incelemeni oneririm orani nedir?yuzde 20,ler de ise tutan var mozaiklik plesantaya atabiliyor cocuk saglam oluyor cvs deil aminosentez yapilmali
Yahu bu nedir yaaa? Nereye şikayet etsek naapsak bilemiyorum ki35 gun...
Canım doktorun ne diyor bu duruma bu kadar uzun sürmemeli ama. Bir terslik yoktur inşallah.35 gun...
Inanin artk biktimYahu bu nedir yaaa? Nereye şikayet etsek naapsak bilemiyorum ki
Canim terslik su ki.bizden esimle birlikte tekrar kan aldilar ve kargo 8 gun sonra ulasmis.yani bizim nisan 11de gonderdymz embriolara 29nisan dan sonra bakilicakCanım doktorun ne diyor bu duruma bu kadar uzun sürmemeli ama. Bir terslik yoktur inşallah.
Bizim de izinlere gelip 40 günü bulmuştu neden bu kadar stress yapıyorsunuz iyi şeyler düşünün sonuçta süreç zaten zor birde Kendinizi geriyorsunuz biraz akışına bırakın sağlıklı bulununca tutunmayi etkiler stresCanim terslik su ki.bizden esimle birlikte tekrar kan aldilar ve kargo 8 gun sonra ulasmis.yani bizim nisan 11de gonderdymz embriolara 29nisan dan sonra bakilicak
Gercekdenmi.bir tek bende bu kadar gec cikdi saniyodm.evet stres etkiler biliuorm ama elimde deyl zaten tranfer hazranda olcak saglikli bulursak ama bilmek istiyorm cikicakmi cikmiycakmi belirsizlik yoruyo beniBizim de izinlere gelip 40 günü bulmuştu neden bu kadar stress yapıyorsunuz iyi şeyler düşünün sonuçta süreç zaten zor birde Kendinizi geriyorsunuz biraz akışına bırakın sağlıklı bulununca tutunmayi etkiler stres
Herkese merhabalarsonunda beklenen gün geldi çattı Yarın miniğimle buluşuyoruz Sabah 12de genart'ta olacağız hafif sıkışık... elim ayağım tutmuyor desem yeridir
Çok bekledim ama sonunda 27 nisan geldi
Gec olsunda guc olmazsin canim... insaallah hayirli sonuclar gelir yarrabbim hepimize yardim etsin... su mubarek ayda dualarimizi kabul etsin..Gercekdenmi.bir tek bende bu kadar gec cikdi saniyodm.evet stres etkiler biliuorm ama elimde deyl zaten tranfer hazranda olcak saglikli bulursak ama bilmek istiyorm cikicakmi cikmiycakmi belirsizlik yoruyo beni
Amin canim cok amin.sende uzulme pgte giden embrionun az oldgna Rabbim istersr 1tane bile saglikli gelir. Insallah sana yetecek kadar saglikli gelir.Gec olsunda guc olmazsin canim... insaallah hayirli sonuclar gelir yarrabbim hepimize yardim etsin... su mubarek ayda dualarimizi kabul etsin..
Insaallah canimmpAmin canim cok amin.sende uzulme pgte giden embrionun az oldgna Rabbim istersr 1tane bile saglikli gelir. Insallah sana yetecek kadar saglikli gelir.
İnşallah bunların hepsi sağlıklı gelir bir yılda tabi tam bilmiyorum ama çok fark olmaz merkezden kaynak li olabilir benim ilki 1 taneydi 2.demede 5 tane gittiBeni bilenler bilir 2 kez tup bebek tedavim vardi. Translokasyon 15-21 tasiyiciyim.
1ncide 6 embiriyo hepsi sagliksizdi.
2ncisinde 5 embiriyo hepsi sagliksizdi.
Gecen hafta yine yumurta toplama yapildi..
9 yumurtadan sadece 4 tanesi pgte gidebilmis.. dun aldim haberi uzuldum... daha fazla bekliyordum..
Insaallah saglikli bulunur hep umut ediyorum yinede...
Aralik 2018den beri 3ncu tedavim. Sizce tedavi arasi fazla beklemedigim icinmi git gide sayisi azaliyor embiriyolarin?
Yarabbim herkesin isini kolaylarstirsin ve su mubarek ayda bizi sevindirsin, dualarimizi kabul etsin.
Bu arada belcikadayim burdada sonuclar 3 ile 4 haftada cikiyor.
Insaallah canim insaallah..İnşallah bunların hepsi sağlıklı gelir bir yılda tabi tam bilmiyorum ama çok fark olmaz merkezden kaynak li olabilir benim ilki 1 taneydi 2.demede 5 tane gitti