Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada

7 kez gebelik geçirdim ilk karnım da öldü daha sonra bir sağlıklı kiz daha sonra tekrar öldü genetik yaptirdim kan pihtilasmasi ignesi tedavi dediler tekrar gebelik 6.aya geldim nöral tup defekti sonlandı tekrar gebelik 35 haftaya geldi yer daralması su azalmasi şuan 5 yaşında oglum işitme engelli sensoriel tipi tekrar gebelik kimyasal ve tekrar yine 16 nisanda 8 haftalik kese iyi bebek küçük kalp atisi durmuş ben ne yapmalıyım neden her şeyi düzenli yapmama rağmen bunları yaşadım oğlum için 1 evlâdım daha olsa yeter hasimato hastasiyim bu arada

Daha önce anlatmıştım ya size. Takip edenler bilir. PGT ye giden embriyolarımın haricinde elimde kalan son 3 dondurulmuş embriyomdan 2 tanesini dün transfer ettirdik. Hayırlısı umarım. Her sonuca hazırız. o kadar rahat girdim ki transfere sanki herseyi beynim en arka kısmına atmışta bana o kötü sonucları unut hatırlama der gibi. Heycan da yoktu. Galiba sabırla imtihan olmaya iyi alışmışım. 29 mayıs sonuc tarihim. Ramazan ayındayız. 5. günden sonra orucumu tutmayı bile düşünüyorum.

Kızlar bişi sorucam şiddetli morfolojisi olanlarda ngs ten sağlam embriyo gelme şansı düşük oluyor değil mi

Canim terslik su ki.bizden esimle birlikte tekrar kan aldilar ve kargo 8 gun sonra ulasmis.yani bizim nisan 11de gonderdymz embriolara 29nisan dan sonra bakilicak
Bizim de izinlere gelip 40 günü bulmuştu neden bu kadar stress yapıyorsunuz iyi şeyler düşünün sonuçta süreç zaten zor birde Kendinizi geriyorsunuz biraz akışına bırakın sağlıklı bulununca tutunmayi etkiler stres

Gercekdenmi.bir tek bende bu kadar gec cikdi saniyodm.evet stres etkiler biliuorm ama elimde deyl zaten tranfer hazranda olcak saglikli bulursak ama bilmek istiyorm cikicakmi cikmiycakmi belirsizlik yoruyo beni

Herkese merhabalar sonunda beklenen gün geldi çattı Yarın miniğimle buluşuyoruz Sabah 12de genart'ta olacağız hafif sıkışık... elim ayağım tutmuyor desem yeridir
Çok bekledim ama sonunda 27 nisan geldi
Gercekdenmi.bir tek bende bu kadar gec cikdi saniyodm.evet stres etkiler biliuorm ama elimde deyl zaten tranfer hazranda olcak saglikli bulursak ama bilmek istiyorm cikicakmi cikmiycakmi belirsizlik yoruyo beni
Gec olsunda guc olmazsin canim... insaallah hayirli sonuclar gelir yarrabbim hepimize yardim etsin... su mubarek ayda dualarimizi kabul etsin..

Beni bilenler bilir 2 kez tup bebek tedavim vardi. Translokasyon 15-21 tasiyiciyim.
1ncide 6 embiriyo hepsi sagliksizdi.
2ncisinde 5 embiriyo hepsi sagliksizdi.
Gecen hafta yine yumurta toplama yapildi..
9 yumurtadan sadece 4 tanesi pgte gidebilmis.. dun aldim haberi uzuldum... daha fazla bekliyordum..
Insaallah saglikli bulunur hep umut ediyorum yinede...
Aralik 2018den beri 3ncu tedavim. Sizce tedavi arasi fazla beklemedigim icinmi git gide sayisi azaliyor embiriyolarin?
Yarabbim herkesin isini kolaylarstirsin ve su mubarek ayda bizi sevindirsin, dualarimizi kabul etsin.
Bu arada belcikadayim burdada sonuclar 3 ile 4 haftada cikiyor.

Gec olsunda guc olmazsin canim... insaallah hayirli sonuclar gelir yarrabbim hepimize yardim etsin... su mubarek ayda dualarimizi kabul etsin..
Amin canim cok amin.sende uzulme pgte giden embrionun az oldgna Rabbim istersr 1tane bile saglikli gelir. Insallah sana yetecek kadar saglikli gelir.

İnşallah bunların hepsi sağlıklı gelir bir yılda tabi tam bilmiyorum ama çok fark olmaz merkezden kaynak li olabilir benim ilki 1 taneydi 2.demede 5 tane gitti

İnşallah bunların hepsi sağlıklı gelir bir yılda tabi tam bilmiyorum ama çok fark olmaz merkezden kaynak li olabilir benim ilki 1 taneydi 2.demede 5 tane gitti
Insaallah canim insaallah..
Insan uzuluyor ne zormus...
Ben ama sık yaptirdim diye azaldi diye dusunuyorum.. cunki yuzumde renk kalmadi.. vitaminsiz dustum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…