- 7 Mart 2018
- 310
- 98
- 29
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.821
Gercekten cok kotu sans.oda sizi bulmus icime korku dustu valla.translokasyon sizde anladgm kadaryla esnzdeki problm ne?Yok pıhtı değil anamoli dediler.benim 6 tane gitmişti ama benim eşimde de sorun var 1tane sağlıklı gelmişti .o da böyle oldu yüzde 5 böyle oluyormuş ona takıldım galiba
Ben 9 tane yaptirdim 15 20 gun arasi geldi sonucum belki sizinki sayı olarak azdir cabuk gelmis olabilir24lü ngs taraması benim neden 2-3 günde çıktı sonucu. Forumda bakındım herkes 15-20 gün diyor. Anlayamadım gitti. N Naznaznaz81 gelinebilinecek son noktada ben de tıkandım kaldım canım. Gidebileceğim daha ileri bir adım kalmadı.
5 tane gitmişti canım.Ben 9 tane yaptirdim 15 20 gun arasi geldi sonucum belki sizinki sayı olarak azdir cabuk gelmis olabilir
Bildym kadaryla 2 3gune gelen fish tekiniyi oluyo ve 6 yada 9 kromozm bakiliyo belki siz yalnis anladinz24lü ngs taraması benim neden 2-3 günde çıktı sonucu. Forumda bakındım herkes 15-20 gün diyor. Anlayamadım gitti. N Naznaznaz81 gelinebilinecek son noktada ben de tıkandım kaldım canım. Gidebileceğim daha ileri bir adım kalmadı.
Mikrogenle de konustuk raporumda da yazıyor ngs tekniği diye ama buraya yükleyemiyorum resmini hata veriyor canım.Bildym kadaryla 2 3gune gelen fish tekiniyi oluyo ve 6 yada 9 kromozm bakiliyo belki siz yalnis anladinz
Bende mikrogene yaptırdım 3 taneydi ve 2 hafta sonra çıkmıştıMikrogenle de konustuk raporumda da yazıyor ngs tekniği diye ama buraya yükleyemiyorum resmini hata veriyor canım.
Bana da olmuştu bi kere. Yoğunluk azdır belki tatilden dolayı. Takmayın kafaya..Mikrogenle de konustuk raporumda da yazıyor ngs tekniği diye ama buraya yükleyemiyorum resmini hata veriyor canım.
Senin ki kaç günde çıkmıştı canım. eğer herkesin boyle 15-20 günde çıkıyorsa ben bunu bir araştırsam iyi olacak sanırım. Takılmaya başladım açıkcası.Bana da olmuştu bi kere. Yoğunluk azdır belki tatilden dolayı. Takmayın kafaya..
Ayy keske yukleye bilseydin canim.ngs chg raporu nasil oluyo cok merak ediyormMikrogenle de konustuk raporumda da yazıyor ngs tekniği diye ama buraya yükleyemiyorum resmini hata veriyor canım.
Kaotik transfer olabiliyorsa deneyin bence .çok etkilenmiş embriyolar ama 1tane de olsa aynı sonuçtaYükleyebildim sanırım.
Translokasyon da yok bizde. Bu tablonun açıklaması da yyokmaalesef canım.Benim 2 dusugum genetk gitdi birnde 4 sorun geldi birinde 4 ve 5de.yani bende translokasyon olan kromzlarda
Transfer etmediler canim istemediler.Kaotik transfer olabiliyorsa deneyin bence .çok etkilenmiş embriyolar ama 1tane de olsa aynı sonuçta
Allah yardimiciniz olsun.peki dogal denedinizmi hic?Translokasyon da yok bizde. Bu tablonun açıklaması da yyokmaalesef canım.
6yilda bu noktaya geldik canım biz. Normal denedik olmadı. Ardından klomen tedavisi olmadı sayı yetersiz direk tüp bebek baslamaliyiz dediler başladık acemilikle . Buda 6. Denememizdi. Her denemede ayrı bir sorunla karşılaşıp onu sorunu çözdük. Cozemedigimiz son nokta da bu tablo maalesef. Tekrar tabiki deneyeceğim ama yine bunu görmeye hazırlıklı olun diye de uyardılar maalesef. Ama bir sonraki tedavilerde sağlıklı bulma şansımız sıfır olmasa da sağlıklı çıkanlar bile dusebiliyormus burda onu da gördüm. Ne diyim Allah kerim. Bu sınavı da atlatiriz herhalde.Allah yardimiciniz olsun.peki dogal denedinizmi hic?
Allah yardimciniz olsun canim ne diyeyim.vakti zamani var daha demekki.tabiki deneyeceksinz her zaman boyle olacak deyil ya.her kesin bi sinavi var bizimkide bu napalm Rabbim sabr versin.insallah guzel gunler gorecegiz6yilda bu noktaya geldik canım biz. Normal denedik olmadı. Ardından klomen tedavisi olmadı sayı yetersiz direk tüp bebek baslamaliyiz dediler başladık acemilikle . Buda 6. Denememizdi. Her denemede ayrı bir sorunla karşılaşıp onu sorunu çözdük. Cozemedigimiz son nokta da bu tablo maalesef. Tekrar tabiki deneyeceğim ama yine bunu görmeye hazırlıklı olun diye de uyardılar maalesef. Ama bir sonraki tedavilerde sağlıklı bulma şansımız sıfır olmasa da sağlıklı çıkanlar bile dusebiliyormus burda onu da gördüm. Ne diyim Allah kerim. Bu sınavı da atlatiriz herhalde.