Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yok pıhtı değil anamoli dediler.benim 6 tane gitmişti ama benim eşimde de sorun var 1tane sağlıklı gelmişti .o da böyle oldu yüzde 5 böyle oluyormuş ona takıldım galiba
Gercekten cok kotu sans.oda sizi bulmus icime korku dustu valla.translokasyon sizde anladgm kadaryla esnzdeki problm ne?
Kurtaj orneyi genetik incelemeyemi gitdi anomali dediler?

24lü ngs taraması benim neden 2-3 günde çıktı sonucu. Forumda bakındım herkes 15-20 gün diyor. Anlayamadım gitti. N Naznaznaz81 gelinebilinecek son noktada ben de tıkandım kaldım canım. Gidebileceğim daha ileri bir adım kalmadı.

Ben 9 tane yaptirdim 15 20 gun arasi geldi sonucum belki sizinki sayı olarak azdir cabuk gelmis olabilir

Bildym kadaryla 2 3gune gelen fish tekiniyi oluyo ve 6 yada 9 kromozm bakiliyo belki siz yalnis anladinz

Cok tesekur ederm canim.evet yuklenmis.kaotik ne onu anlamadm
Bide canim 1 emrbioda bu kadar sorunmu cikmis sizdeki problm translokasyon mu yoksa?

Allah yardimiciniz olsun.peki dogal denedinizmi hic?
6yilda bu noktaya geldik canım biz. Normal denedik olmadı. Ardından klomen tedavisi olmadı sayı yetersiz direk tüp bebek baslamaliyiz dediler başladık acemilikle . Buda 6. Denememizdi. Her denemede ayrı bir sorunla karşılaşıp onu sorunu çözdük. Cozemedigimiz son nokta da bu tablo maalesef. Tekrar tabiki deneyeceğim ama yine bunu görmeye hazırlıklı olun diye de uyardılar maalesef. Ama bir sonraki tedavilerde sağlıklı bulma şansımız sıfır olmasa da sağlıklı çıkanlar bile dusebiliyormus burda onu da gördüm. Ne diyim Allah kerim. Bu sınavı da atlatiriz herhalde.

Allah yardimciniz olsun canim ne diyeyim.vakti zamani var daha demekki.tabiki deneyeceksinz her zaman boyle olacak deyil ya.her kesin bi sinavi var bizimkide bu napalm Rabbim sabr versin.insallah guzel gunler gorecegiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…