Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Acaba sizde problm neydi tek genmi kromosm translokasyonmu
Ngs preimplantasyon genetik tani yaziyor sonucta embriyolarda genetik proplem var esimde sprem dusuklugu var genetik bir sorun yok bende de genetik sorun yok emriyo kromozomlarinda sorun var trozomi x trizomi 4 monozomi 2p monozomi 6q trizomi 10

Ngs preimplantasyon genetik tani yaziyor sonucta embriyolarda genetik proplem var esimde sprem dusuklugu var genetik bir sorun yok bende de genetik sorun yok emriyo kromozomlarinda sorun var trozomi x trizomi 4 monozomi 2p monozomi 6q trizomi 10
Ay gecmis olsun.ben hic Anlamiyorm anne babada problm yokken nasl oluyo Boyle.ngs nerde yaptrdnz ve ucret ne kadar?? Kac gune geldi cvb

Ngs li transfer edilen embriyom vardı.12. Haftada kalbi durdu sebep genetik sorun .bir sürü gen varmış onlara bakılmıyormuş 10 deneme hayaller hepsi bitti tıpta son noktada ben de tıkandım

Ngs li transfer edilen embriyom vardı.12. Haftada kalbi durdu sebep genetik sorun .bir sürü gen varmış onlara bakılmıyormuş 10 deneme hayaller hepsi bitti tıpta son noktada ben de tıkandım
Geçmiş olsun allah yakın zaman da yerini doldursun inşallah..siz Memorial da tedavi gördünüz değil mi

İnşallah tutar canımMaşalah şanslısın 4 tane çok çok iyi

Cok gecmis olsun..anlayamiyorm ngs ile bakilmasnq ragmen nasil genetk sorundan kalbi durur.sorun ne imis.sizin sorun ne idi ngs yaptnz? En ileri teknoloji ngs bundan sonra ne yapila biliriz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…