Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Sonuçlarımı paylaşırım tabiki. Umarım seni de güzel sonuçlar bekliyordur. bu son olur senin için de kucağında görürsün bebeğini inşallah.

Benimde 21 tane toplandı 1 tane saglıklı geldi pgtden çok agrım oldu ama çok mide bulantım oldu opudan sonra rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

Benimde 1 tane saglıklı minnakım var adet olmayı bekliyorum

Benimde 21 tane toplandı 1 tane saglıklı geldi pgtden çok agrım oldu ama çok mide bulantım oldu opudan sonra rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
ayy benim de çok ağrım var. aslında şişkinlik ve gaz sancım çok fazla. karnımın içi acıyor resmen. inşallah o 1 tane yavru sana tutunur.

Xiyarb
Diyarbakır bahçeci canm

Bugün embriyolarımın 3. günüydü. 9 u gelişimini tamamlamış ve dondurduk dediler. neden blasta gitmedi diye sorduğumda ise bana şuan transfer edemeyecekleri için blasta giderse pgt ye gidip gelme süresi yetersiz kalır riske girmeyelim demişler. beklesek blasta da gidecek kalitedelerdi.Peki şimdi ben transfere hazır olduğum dönemde bu embriyolar çözdürülüp pgd ye gidecek.işin uzmanı böyle karar almış. dondurup çözdürüp biyopsi yapılıp transfer tecrübeniz oldu mu peki hiç.

Ben böyle bişi ilk defa duyuyorum..
8 tüp bebek denemesinin 5 tanesinde ngs yapıldı embriyolarıma. Ngs 5. Güne gelen embriyolara yapılır. 3. Günden 5. Güne gelene kadar en sağlıksızlar elenir zaten. Kalanlara Biopsi yapılır ve hemen dondurulur. Sağlıklı çıkan ya da çıkanlar çözdürülüp o gün ya da çözdürmeyip 5 yıl içinde ne zaman isterseniz transfer edilir. Belki farklı bir yöntem bu size yapılan bilemiyorum. Umarım sağlıklı embriyo bulunur.

Benim de kafam karışmıştı ama doktorum korkma bize güven çok iyi gidiyorsun dediler. dondurulmadan önce biyopsi alınıp dondurulur diye düşünüyorduk biz de. Tecrübeli ve gerçekten bu alanda başarısını kanıtlamış bir doktor olduğundan bir bildikleri vardır diye de kendimi rhatlatıyorum. İnşallah 6.denemem süreçte eskisi gibi stres yapmıyorum ama bu biyopsi raporu beni strese sokuyor nedense. Sen bu süreci başarıyla atlatmışsın. Allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin :)

Amin canm insallahh.. Biz de çok güveniyoruz doktorumuza umarım süreç bizim için de çok iyi ilerler..

Çok teşekkür ederim, senin de

Merhaba herkese, 8. Gün transferden sonra. Yarın test günüm. Pgt ile 5. Gün embriyosu. Sizce ümitlenmelimiyim?

Eklentiler

• A8590802-3422-42A6-BC63-75237F9D9430.jpeg
    270,4 KB · Görüntüleme: 83
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…