- 12 Kasım 2008
- 16.853
- 11.093
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.501
Ben görüyorum :) normalde test günün hangi gündü?Burada ışık daha az gelmiş daha iyi görünüyor sanki.
2 taneydi, ikiz bekliyorum...Pgtli tekmiydi embriyonuz
Canım test günüm yarın sabahBen görüyorum :) normalde test günün hangi gündü?
Hayırlı olsun canım varBurada ışık daha az gelmiş daha iyi görünüyor sanki.
Teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım değerim ne olacak Allah nasip ettiyse güzel haberler alırızHayırlı olsun canım var
Evet banada pozitif gibi geldi hadii inşAllah yarın güzel haberlerini bwkliyoruz.Teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım değerim ne olacak Allah nasip ettiyse güzel haberler alırız
Hayırlı olsun canımBurada ışık daha az gelmiş daha iyi görünüyor sanki.
Kan verdinmi canım çıktımı sonucunTeşekkür ederim yarın kan vericem bakalım değerim ne olacak Allah nasip ettiyse güzel haberler alırız
Evet pozitif kan testimKan verdinmi canım çıktımı sonucun
Ay ne güzel :) maşallah pgt kaç tane transfer oldunEvet pozitif kan testim
Bir tane transfer canımAy ne güzel :) maşallah pgt kaç tane transfer oldun
Maşaallahh canım rabbim kızını sana bağışlasın. Bazen okadar umutsuzlanıyorum Gerçekten olumlu mesajlar okuyunca umut oluyor bizede bi nebzede olsa içimiz ferahlıyor. Çook saolunMeraba kizlar size umut olmasi icin yaziyorum esimle ben talesemi tasiyiciyiz 2018 yilinda pgt ile tup bebek yaptirmaya karar verdik 5. Gune 1 embriyom gelince havuz yontemi yaptik 4 opu oldum 8 embriyom pgt ye gitti 2 saglikli geldi 1i transfer oldu ve pozitifi almak nasip oldu cok sukur kizima kavusali 1.5 ay oldu hersey gelip geciyo sakin morelinizi bozmayin umudunuzu yitirmeyin
Allah bağışlasın canım. 4 opu zor olmuyor mu her ay mı yapıldı böyle. Arada dinlendirdiler mi seni. Bu da ayrı bir zorluk dimi. Benim tek seferde 38 toplandı. Ve sanırım hafif ohss durumu atlattım. Okuduklarim kadariyla kendi kendimjndoktoru oldum.Meraba kizlar size umut olmasi icin yaziyorum esimle ben talesemi tasiyiciyiz 2018 yilinda pgt ile tup bebek yaptirmaya karar verdik 5. Gune 1 embriyom gelince havuz yontemi yaptik 4 opu oldum 8 embriyom pgt ye gitti 2 saglikli geldi 1i transfer oldu ve pozitifi almak nasip oldu cok sukur kizima kavusali 1.5 ay oldu hersey gelip geciyo sakin morelinizi bozmayin umudunuzu yitirmeyin
Bence bizim gibilerin meditasyona ihtiyacı var. Tamamen zihnimizi bosaltip o stresi atmamiz gerekiyor. Yapabilsek keske. Bir ışık gördük mu dusuyoruz peşine. Bizde bu haberleri vericez canım sakın umudunu yitirme.Maşaallahh canım rabbim kızını sana bağışlasın. Bazen okadar umutsuzlanıyorum Gerçekten olumlu mesajlar okuyunca umut oluyor bizede bi nebzede olsa içimiz ferahlıyor. Çook saolun
Benimde çok zor geçti 21 tane toplandı ama çok agrım oldu öncelerde agrım olmamıştıAllah bağışlasın canım. 4 opu zor olmuyor mu her ay mı yapıldı böyle. Arada dinlendirdiler mi seni. Bu da ayrı bir zorluk dimi. Benim tek seferde 38 toplandı. Ve sanırım hafif ohss durumu atlattım. Okuduklarim kadariyla kendi kendimjndoktoru oldum.
5. Güne gidere kesinlikle ngs yapılmasını öneririm çünkü bütün kromozomlara bakılıyor cgh daha az kromozoma bakılıyor sanırım hiç değilse aklınızda bişey kalmaz..Merhaba bugün opum vardı 8adet yumurta toplanabildi ya pgt ya da cgh yaptıracağım.doğal yoldan 3kaybım var eşimde morfoloji 5 ne önerirsiniz iki arada bir derede kaldık
Cgh hepsine bakılması demişti doktor ama bilemiyorum canım.bi sorarım onu.5.güne gidenlere yapılabiliyo sanırım doğru mu anladım.3.g0nde falan olmuyor.bide taze transfer olabiliyomu cgh yada ngs ile5. Güne gidere kesinlikle ngs yapılmasını öneririm çünkü bütün kromozomlara bakılıyor cgh daha az kromozoma bakılıyor sanırım hiç değilse aklınızda bişey kalmaz..
Cgh tam bilmiyorum canım yanlış yönlendirmeyim şimdi ngs bütün kromozomlara bakıyor diye biliyorum bi tek ve 5. Gün biyopsi alınması gerekiyor.. 3. Gün alınan fish yöntemi belli başlı kromozomlara bakıyorlar.. taze transfer olamaz çünkü genetik işi uzun sürüyor biraz :) hangi merkez de tedavi görüyosun kaç günde çıkarmış embriyolar söylediler miCgh hepsine bakılması demişti doktor ama bilemiyorum canım.bi sorarım onu.5.güne gidenlere yapılabiliyo sanırım doğru mu anladım.3.g0nde falan olmuyor.bide taze transfer olabiliyomu cgh yada ngs ile