Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Yeni dondurdular canım sonuctan sonra işte 1 tane saglıklı geldi blast bölündü dedi embiriyolog dondurma izni verdiniz degilmi dondurcam dedi evet verdim dedim
Doktordan randevu alıp sonucu bi görüşün bence. Hangi klinik sizinki? Geçiyordum ugradım dersin doktora :)))
3.denemeyse çift koyabilirler :)

Bölündü demek saglıklı 5. Gün embiriyosu demekmiş iki degil tek diyo embriliyog aradı az önce hayırlı olsun dedi inşallah tutunur minnak bana

Bölündü demek saglıklı 5. Gün embiriyosu demekmiş iki degil tek diyo embriliyog aradı az önce hayırlı olsun dedi inşallah tutunur minnak bana
Allah Allah. İlk telefonu açanın işgüzarlığı ozaman. Adam gibi açıklama yapsalarmış madem. Hangi hastane burası arkadaşım?

Merhaba hanımlar
Bu ay transfer olacağım diye hazırlamıştım kendimi
Lakin veto yedim..
Regl düzensizliği olduğu için riske atamadı doktorum bu ay regl olacağım doğum kontrol hapı kullanacağım sonra bittiği gün lucrin başlayacağım Devamında da estrofem.. herşey yolunda giderse nisan sonu mayıs başı buluşacağız minnoşla

Geç olsun güç olmasın canım hem bünyen daha hazır olur.. adet düzensizliği olması ne tür bir engel oluyor transfer e

Geç olsun güç olmasın canım hem bünyen daha hazır olur.. adet düzensizliği olması ne tür bir engel oluyor transfer e
Şöyle ki canım lucrin başlanıyor ya adetin 21. günü.. regl olana kadar yani 7 gün bilemedin 8 gün kullanıp regl olman gerek ama benim siklus 45 güne falan uzadığı için bu olay hiç bir şekilde kendiliğinden de olamayacağından bodoslama ihtimalimiz kuvvetlendi o yüzden de doğum kontrol hapıyla siklusu 28 güne ayarlayıp öyle iğnelerden faydalanmayı sağlayacağız
Karışık anlatmadım dimi??

Polikistik över falan mı var sende? Anladım sayılır canım şundan dolayı sordum canım ben adetin 21. Günü hiç lucrin kullanmadım ne etkinettiğini de bilmiyorum açıkcası.. inşallah güzel ilerler tedavin biraz uzuyor ma olsun yani histereskopi sonrası 2. Adetle transfer olacaksın sanırım

Kızlar konu yeni gördüm. Pgt neden yapılıyor acaba. Benm de başarısız 3 denemem var. 4. denemeye başlayacağız. Biz de mi yaptırsak her yerde yapılıyor mu bu test ve fiyat nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…