- 21 Aralık 2017
- 870
- 928
- 42
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.441
Doktordan randevu alıp sonucu bi görüşün bence. Hangi klinik sizinki? Geçiyordum ugradım dersin doktora :)))Yeni dondurdular canım sonuctan sonra işte 1 tane saglıklı geldi blast bölündü dedi embiriyolog dondurma izni verdiniz degilmi dondurcam dedi evet verdim dedim
Benim 15-20 güne çıkmıştı sonuçKacinci gun embriyosu idi ? Bes sanirim.
Pgd Sonucu embriyo donana kadar Hemen geliyor muymus?
Hep çift koydulardı canım yaş 38 arasınlar bakalım :)Doktordan randevu alıp sonucu bi görüşün bence. Hangi klinik sizinki? Geçiyordum ugradım dersin doktora :)))
3.denemeyse çift koyabilirler :)
Hemen geldi 2 günde sonuc 3. Gün gönderdiler pgtKacinci gun embriyosu idi ? Bes sanirim.
Pgd Sonucu embriyo donana kadar Hemen geliyor muymus?
Harika ozaman ikiz geliyo inşalalh :)))Hep çift koydulardı canım yaş 38 arasınlar bakalım :)
Allah Allah. İlk telefonu açanın işgüzarlığı ozaman. Adam gibi açıklama yapsalarmış madem. Hangi hastane burası arkadaşım?Bölündü demek saglıklı 5. Gün embiriyosu demekmiş iki degil tek diyo embriliyog aradı az önce hayırlı olsun dedi inşallah tutunur minnak bana
Hastane anadolu yakasında canım sorun yok olsun 1 tane olsun bizim olsun ne yapalım yaştan normal, şişlide yapıldı galiba pgtAllah Allah. İlk telefonu açanın işgüzarlığı ozaman. Adam gibi açıklama yapsalarmış madem. Hangi hastane burası arkadaşım?
Bizi de heyecanlandırdılar :)) sağlıkla tutar inşallah canımHastane anadolu yakasında canım sorun yok olsun 1 tane olsun bizim olsun ne yapalım yaştan normal, şişlide yapıldı galiba pgt
Aynen canım sormaBizi de heyecanlandırdılar :)) sağlıkla tutar inşallah canım
Ben de adetle beraber transfer ilaçlarına başlıcam inşallah. Regl olmayı bekliyom :)Aynen canım sormasen ne durumdasın şuan
Hadi hayırlısı beraberiz :)Ben de adetle beraber transfer ilaçlarına başlıcam inşallah. Regl olmayı bekliyom :)
Geç olsun güç olmasın canım hem bünyen daha hazır olur.. adet düzensizliği olması ne tür bir engel oluyor transfer eMerhaba hanımlar
Bu ay transfer olacağım diye hazırlamıştım kendimi
Lakin veto yedim..
Regl düzensizliği olduğu için riske atamadı doktorum bu ay regl olacağım doğum kontrol hapı kullanacağım sonra bittiği gün lucrin başlayacağım Devamında da estrofem.. herşey yolunda giderse nisan sonu mayıs başı buluşacağız minnoşla
Şöyle ki canım lucrin başlanıyor ya adetin 21. günü.. regl olana kadar yani 7 gün bilemedin 8 gün kullanıp regl olman gerek ama benim siklus 45 güne falan uzadığı için bu olay hiç bir şekilde kendiliğinden de olamayacağından bodoslama ihtimalimiz kuvvetlendi o yüzden de doğum kontrol hapıyla siklusu 28 güne ayarlayıp öyle iğnelerden faydalanmayı sağlayacağızGeç olsun güç olmasın canım hem bünyen daha hazır olur.. adet düzensizliği olması ne tür bir engel oluyor transfer e
Polikistik över falan mı var sende? Anladım sayılır canım şundan dolayı sordum canım ben adetin 21. Günü hiç lucrin kullanmadım ne etkinettiğini de bilmiyorum açıkcası.. inşallah güzel ilerler tedavin biraz uzuyor ma olsun yani histereskopi sonrası 2. Adetle transfer olacaksın sanırımŞöyle ki canım lucrin başlanıyor ya adetin 21. günü.. regl olana kadar yani 7 gün bilemedin 8 gün kullanıp regl olman gerek ama benim siklus 45 güne falan uzadığı için bu olay hiç bir şekilde kendiliğinden de olamayacağından bodoslama ihtimalimiz kuvvetlendi o yüzden de doğum kontrol hapıyla siklusu 28 güne ayarlayıp öyle iğnelerden faydalanmayı sağlayacağız
Karışık anlatmadım dimi??