Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bence bizim gibilerin meditasyona ihtiyacı var. Tamamen zihnimizi bosaltip o stresi atmamiz gerekiyor. Yapabilsek keske. Bir ışık gördük mu dusuyoruz peşine. Bizde bu haberleri vericez canım sakın umudunu yitirme.
Keşkeee canım yaa o günleri görebilecek miyiz o kadar imkansız geliyor ki( inşaallahh dediğin gibi birgün bizde bu güzel haberleri verwbilicez bizde başkalarına umud olabilecez.

Medicalpark bahçelievlerdeyim şuan bişey söylemediler yarın arayacaklar detaylı konuşacağım ozaman.hımmm illaki donmuş oluyor pgt de

Amin canim benim evet kolay oldugunu soyleyemem biz tedaviye 2017 eylulde basladik nisan 2018de hamileydim ama sabrin sonu selamet ben 1 ay dinlenerek yaptirdim hep

Amin canim benim evet kolay oldugunu soyleyemem biz tedaviye 2017 eylulde basladik nisan 2018de hamileydim ama sabrin sonu selamet ben 1 ay dinlenerek yaptirdim hep
Diğer tüp bebek denemelerimde merkeze gidiyodum aynı ay yada ikinci ay hemen tedaviye başlamış oluyordum. Hep bişeyler dediler bu da olmassa sunu deneriz diye. Şimdi aynı senin gibi 2018 Eylül de gitmeye başladık 6 aydır da her ay başka tekikler yapıldı her ay antioksidan tedavisine devam ettik. Şimdi geldik Şubatın sonuna bende opudan sonrakii adetimi bekliyorum tedavime devam edecekler. İnşallah senin gibi nisan ayını görüdüğümde müjdeli haberi verebilirim.

Herkese merhaba bende iki başarısız denemem oldu sorun sperm ileri hız ve morfoloji.Tekrar yaptırmaya düşünüyorum yumurta sayım az belki havuz yaparız.Kalırsa sağlıklı embriyo pgt yaptırsam mı bilemiyorum.Bir sağlıklı çocuğum var 8 yaşında daha sonra dış gebelik var onsan sonra da olmadı.

Canım havuz yazdığını görünce hemen yazayım dedim çocuğum yok.geçen yıl hep ilk denemelerde 3kez hamile kaldım 3ünün de kalbi durdu kromozom bozukluğu yok.hafif pıhtılaşma var ama iğneye rağmen kaybettim.morfoloji 5 çıktı.tüp bebek yaptırdık 8 yumurta toplandı 3tane döllendi bugün 2.gün 3ü de devam ediyor.doktorum yarınki duruma göre pgt de yapabiliriz havuz da yapabiliriz dedi çok kararsız kaldım

Benim 5 tane döllenmişti 5. Güne 2 tane kalmıştı 2sini de yollamıştık.. niye vazgeçeceksin ki hepsi devam eder inşallah belki havuz yapmana Bile gerek kalmaz 3. Gün mü genetik çalışacaklar
Sanırım yarın evet embriyonun durumuna göre çalışılacalmkş.sizde problem ne.ben 3kez doğal yoldan ilk denemelerde kaldım.bu kadar az döllenmesi az yumurta oluşması şaşırttı beni ama bilemiyorum çok kararsınız ya.yarın önemli bi gün dedi doktor

3tane dölleneni olup vszgeçmeyip pgt yaptıran var mı?
Benim beş embriyo vardı beşi döllendi üçüncü günden sonra ikisi elendi, geriye üç embriyo kaldı, üç tanesi de pgd ye gitti; üçü de sağlam geldi, ikisi transfer edildi. Pozitif sonucu da aldım, pazartesi günü usg randevum var tek mi çift mi belli olacak:) olumlu düşün.

Ya 5.güne götürmeyi niye düşünmüyorlar genetik için risk mi bu?moralim bozuldu 8taneden 3ü döllendi yalnız.3te 3gidiyor ama hayırlısı artık

Tabiki sonuçta genetik sıkıntın yok sağlıklı gelir içlerin mutlaka.. Benim genetik sıkıntım var 11 tane yumurta toplanmıştı 5 tanesi boştu 5 tane den 2 tane 5. Güne gelmişti genetik çalıştırmak için.. normal düşğk doz kullanmıştır doktorun az yumurta olmuştur belki önemli olan kaliteli olması ve sağlıklı gelmesi yüreğini ferah tut inşallah gelir

Yüksek doz kullandım işte ben tam tersi.375 doz günde.fazla elde edelim dedi önden geriden gelenler gidenler bi karıştı benim.hayırlısı artık biz kromozom analizi yaptırdık sıkıntısız görünüyo başka bişey yaptırmaya gerek yok sanırım genetik bozukluk için

Aslında baya da yüksek kullanmışsın ilaçları ama okadar çoğalmıştır çok normal hepsi tedaviye cevap vermiyor bazıları veriyor.. aynen kromozom analizi yeterli ama 3 ü de kalırsa sağlıklı gelir endişe etme sen moralini bozma boşyere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…