Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kızlar konu yeni gördüm. Pgt neden yapılıyor acaba. Benm de başarısız 3 denemem var. 4. denemeye başlayacağız. Biz de mi yaptırsak her yerde yapılıyor mu bu test ve fiyat nedir
Yaptırabilirsiniz başarısız denemeleri olanlara yapılıyor hatta mutlaka yaptırın belki embriyo sağlıksız olduğu için tutmamıştır.. heryerden yaptırılmıyor özeller yapıyor genelde devlet te de yapan yerler varmış sanırım 300 350 dolar falan gittiğin merkeze göre değişiyor fiyatı embriyo başı.. nerde tedavi görüyorsunuz?

Merhaba hanımlar :KK25:
Bu ay transfer olacağım diye hazırlamıştım kendimi :KK43:
Lakin veto yedim..
Regl düzensizliği olduğu için riske atamadı doktorum bu ay regl olacağım doğum kontrol hapı kullanacağım sonra bittiği gün lucrin başlayacağım Devamında da estrofem.. herşey yolunda giderse nisan sonu mayıs başı buluşacağız minnoşla :KK200:
Haydaaa.. benim de gecen ay transfer ilaçları yüzünden kesildi adetim. Doktor hiçbişi vermedi.
Düzensizlik sürekli mi var yoksa sadece bu ay mı oldu?

Kızlar konu yeni gördüm. Pgt neden yapılıyor acaba. Benm de başarısız 3 denemem var. 4. denemeye başlayacağız. Biz de mi yaptırsak her yerde yapılıyor mu bu test ve fiyat nedir
Başarısız denemelerde, ileri yaş kadın hastalarda, anne-baba kromozom hastalığı varsa yaptırılması tavsiye ediliyor
Önce eşli karyotip analizi ve trombofoli paneli yaptırın, doktorunuzdan da ngs talep edin

Polikistik över falan mı var sende? Anladım sayılır canım şundan dolayı sordum canım ben adetin 21. Günü hiç lucrin kullanmadım ne etkinettiğini de bilmiyorum açıkcası.. inşallah güzel ilerler tedavin biraz uzuyor ma olsun yani histereskopi sonrası 2. Adetle transfer olacaksın sanırım
Yok kuzum son kürtajdan sonra oldu böyle.. periyotlarımın arası uzadı ne yazık ki
Lucrin bir tür baskılayıcı.. donmuş embriyo transferinde kullanılıyor bildiğim kadarıyla yanlış olmasın Aynen şimdi 27si bat Olur olmaz doğum kontrol hapıyla başlıyoruz
Inşallah canım inşallah güzel sonuçlanır hepimizin tedavisi :)

Haydaaa.. benim de gecen ay transfer ilaçları yüzünden kesildi adetim. Doktor hiçbişi vermedi.
Düzensizlik sürekli mi var yoksa sadece bu ay mı oldu?
Temmuzda son kuzumu uğurladıktan sonra oldu ne yazık ki :KK43:
Bide bünye çok strese girdi tabi istemsizce.. insan eline koluna hükmediyor ama hormonlar yaramazlık yapıyor söz dinlemiyor :)
Napalım geç olsun güç olmasın diyoruz dimi arkadaşım?

Temmuzda son kuzumu uğurladıktan sonra oldu ne yazık ki :KK43:
Bide bünye çok strese girdi tabi istemsizce.. insan eline koluna hükmediyor ama hormonlar yaramazlık yapıyor söz dinlemiyor :)
Napalım geç olsun güç olmasın diyoruz dimi arkadaşım?

aa çok özür dilerim, acınızı hatırlatmış oldum :KK43: bilmiyordum gerçekten

benim de düzenlidir aslında. CD56 testi yaptı doktor. ondan sonra sapıttı. cd56 sonrası önce 4-5 gün lekelenme, sonra yoğun adet kanaması olmuştu. geçen ay da transfer için verdikleri ilaçlar kesti, transfer yalan oldu :KK43:
bugünlerde yine lekeler başladı ama tam sökülmesi gerekiyor tabi.
acaba sökülmesi yeter mi yoksa 1-2 ay düzenli adet şart mı transfer için? onu merak ettim şimdi :işsiz:

aa çok özür dilerim, acınızı hatırlatmış oldum :KK43: bilmiyordum gerçekten

benim de düzenlidir aslında. CD56 testi yaptı doktor. ondan sonra sapıttı. cd56 sonrası önce 4-5 gün lekelenme, sonra yoğun adet kanaması olmuştu. geçen ay da transfer için verdikleri ilaçlar kesti, transfer yalan oldu :KK43:
bugünlerde yine lekeler başladı ama tam sökülmesi gerekiyor tabi.
acaba sökülmesi yeter mi yoksa 1-2 ay düzenli adet şart mı transfer için? onu merak ettim şimdi :işsiz:
Hiihh olur mu öyle şey? Size yazmasam çıkıyor mu sanki aklımdan.. üzülmeyin
Yani er ya da geç oluyorum dedim doktoruma ama riske atamayız 1 ay daha erteleyip dk hapıyla düzene bindirelim dedi acaba hatırlatsanız mı yarın bir mesajla? Hayır 1 ay bekleyecekken 2 ay beklemeyin sizde.. Zaten sabırsız takatsiz olduk iyice.. bide bunun için beklemeyelim dimi? Aklınızı karıştırmak istemem ama öneri benimkisi..

Merhaba bizde pgt tedavisine başladık. Pazartesi opum vardı. yumurta sayım çok yüksek olduğundan dinlenmeye aldı doktorum. embriyolarımın durumu çok önemli. bu 6.denemem ve çok yoruldum. bundan sonraki aşamaları hiç bilmiyorum. embriyolar dondurulacak mı sonra mı pgt ye gidecek yoksa once pgt ye gidip sağlıklı gelenler mi dondurulacak muamma henüz. Korkum şu ki, pgt raporundan sağlıklı embriyo çıkmaması.

Merhaba bizde pgt tedavisine başladık. Pazartesi opum vardı. yumurta sayım çok yüksek olduğundan dinlenmeye aldı doktorum. embriyolarımın durumu çok önemli. bu 6.denemem ve çok yoruldum. bundan sonraki aşamaları hiç bilmiyorum. embriyolar dondurulacak mı sonra mı pgt ye gidecek yoksa once pgt ye gidip sağlıklı gelenler mi dondurulacak muamma henüz. Korkum şu ki, pgt raporundan sağlıklı embriyo çıkmaması.
Genetik sıkıntınız mı var? Gelir inşallah yüreğinizi ferah tutun.. ngs yapıylacaksa embriyoları 5. Güne getirirler biyopsi alıp dondururlar genetiğe yollanır bu şekilde oluyor sistem ama.. nerde tedavi görüyorsunuz

Kanda bakılan genetik raporumuz temiz çıktı. Eşimde sperm dna hasar stres oranı yüksekti onu da düşürdük. daha önce iki kimyasal gebelik yaşadık. 5.gün embrıyomuz tutunamamıştı. Genetiğe bakalım dediler. pgt kararı alındı. Erol tavmergen klinigindeyim. Şuan kesin bilgi verilemedi ama dediğin gibi bakalım blast a gidebilecek mi embrıyolar dediler. tabi benim de ohss olmamam için bir adet olup ardından hemen rahmi transfere hazırlayacaklar. ngs nedir onu bile bilmiyorum. pgt aşamasına cok yabancıyım. tecrübesi olanlardan öğrenicem artık.

Kanda bakılan genetik raporumuz temiz çıktı. Eşimde sperm dna hasar stres oranı yüksekti onu da düşürdük. daha önce iki kimyasal gebelik yaşadık. 5.gün embrıyomuz tutunamamıştı. Genetiğe bakalım dediler. pgt kararı alındı. Erol tavmergen klinigindeyim. Şuan kesin bilgi verilemedi ama dediğin gibi bakalım blast a gidebilecek mi embrıyolar dediler. tabi benim de ohss olmamam için bir adet olup ardından hemen rahmi transfere hazırlayacaklar. ngs nedir onu bile bilmiyorum. pgt aşamasına cok yabancıyım. tecrübesi olanlardan öğrenicem artık.
İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın canım.. pgt dediği genel ismi diye biliyorum ben ngs Blast aşamasına gelene yapılan test büyün kromozomları inceliyorlar büyük ihtimal ondan yapabilirler.. bide 3. Gün yapıyorlar embriyoların durumuna göre oda bi kaç kromozoma bakıyorlar inşallah sağlıklı gelir.. kaç tane yumurta toplandı döllenme oldu mu

İnşallah sağlıklı sonuçlar alırsın canım.. pgt dediği genel ismi diye biliyorum ben ngs Blast aşamasına gelene yapılan test büyün kromozomları inceliyorlar büyük ihtimal ondan yapabilirler.. bide 3. Gün yapıyorlar embriyoların durumuna göre oda bi kaç kromozoma bakıyorlar inşallah sağlıklı gelir.. kaç tane yumurta toplandı döllenme oldu mu
Anladım canım teşekkür ederim bilgi için daha da netleşti. 38 yumurta toplandı. 14 ü döllenmiş. Yarın (3.günü) tekrar bilgi verecekler son durumunu.

Aa çok iyi bi rakam maşallah Bence bir sürü sağlıklı embriyonuz olur hiç korkmayın bu embriyonuz var.. yaş kaç
Aslında 6 aydır uğrasıyoruz bu sonucu alabilmek için. Heray bir sebepten ertelendi başlamadı doktorum tedaviye. Şunu da düzeltelim bu sonucu da alalım derken. vitaminler antioksidanlar folik asitler. kılı kırk yardılar desem abartmış olmam. inşallah sağlıklı embriyolarımız olur. artık uğraşmayız. 31 yaşındayım bu arada.

Aslında 6 aydır uğrasıyoruz bu sonucu alabilmek için. Heray bir sebepten ertelendi başlamadı doktorum tedaviye. Şunu da düzeltelim bu sonucu da alalım derken. vitaminler antioksidanlar folik asitler. kılı kırk yardılar desem abartmış olmam. inşallah sağlıklı embriyolarımız olur. artık uğraşmayız. 31 yaşındayım bu arada.
Anladım canım olur inşallah sansın fazla genetik sıkıntında yokmuş ama belki DNA hasar etkileyebilir hepsi 5. Güne gelsin ve sana sağlıklı olarak dönsün

İnşallah canım çok teşekkür ederim. Sen de bu yollardan geçtin sanırım. Hepimize güç kuvet versin Allah.
Aminn inşallah gelişmelerden haberdar et bizi de..Hala geçmeye çalışıyorum son virajdayım :) bende genetik sıkıntı var ikinci tüp bebeğimi yaptım 1 tane sağlıklı bulundu onun transfer olmasını bekliyorum bu konuları az buçuk biliyorum genetik kısımlarını.:

X