Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu forumdan çıkar mı bilmiyorum ama facebookta balanced translocation support group var, 13-14 robertsonian olup pgtyle dengeli/sağlıklı çocuk sahibi olan baya bir kişi var.
Allah razı olsun moral oldunuz bana bütün gece ağladım sinirlerim çok yıprandı. İnşallah bende kavuşurum bebeğime. Çok teşekkür ederim.

Bu grupta ki kişilerin yarısından çoğu sizin gibi trasnlokasyon taşıyıcısı ve bi çok kişi pgt tüp le bebeklerine kavuştu sağlıkla bazıları da doğal yoldan oldu endişe etmeyin çözümü var herşeyin bende ki 12 13 trasnlokasyon taşıyıcısıyım.
Şuan nasıl bir yol izlediniz pgt için hangi merkeze gittiniz

Allah razı olsun moral oldunuz bana bütün gece ağladım sinirlerim çok yıprandı. İnşallah bende kavuşurum bebeğime. Çok teşekkür ederim.
İlk duyduğum da ben kendimi yaratık gibi hissetmiştim ve bunu bebeğimin hasta olduğunu öğrendiğimde benden geçtiğini görünce öğrendim çok zor oldu kabullenmek 1 yıl oldu ama zamanla alışıyorsun herşeye üzülme çözümü var bu grupta ki herkes senin gibi zaten ttasnlokasyonlu olanlar mutlu sona ulaşanlar pek yazmıyor genelde.. inşallah kavuşursun pgt tüp bebekle olacak bişey ve belki doğal yoldan sağlıklıyı bulursun moralini bozma herşeyin hayırlısı

Bende de translokasyon var, ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, kafam da karışmıştı. Hissettiklerin çok normal. İnsan zamanla alışıyor. Çaresiz değil çok şükür. Bütçe ayırabileceksen pgt yaptırırsın, psikolojik olarak en konforlusu bu. Ya da normal yolla da deneyebilirsin, bu daha zorlu bir süreç tabii... hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bende de translokasyon var, ilk duyduğumda çok üzülmüştüm, kafam da karışmıştı. Hissettiklerin çok normal. İnsan zamanla alışıyor. Çaresiz değil çok şükür. Bütçe ayırabileceksen pgt yaptırırsın, psikolojik olarak en konforlusu bu. Ya da normal yolla da deneyebilirsin, bu daha zorlu bir süreç tabii... hakkında hayırlısı olsun inşallah.
İnşallah sağolun. Pgt yaptırıcam bu yaz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kızlar pgt sonucu saglıklı gelen 1 tane embriyo blast ve bölündü dedi embiriyolog ne demek bilgisi olan varmı
Yanlis anlamadiysam bir embriyo bolunme gecirmis ve iki embriyo olmus. Ikisi De su an birer ayri bebek olacak potansiyeldeler. Tek yumurta ikizi dedikleri durum yani. Embriyolog yorum yapmadi mi?

Yanlis anlamadiysam bir embriyo bolunme gecirmis ve iki embriyo olmus. Ikisi De su an birer ayri bebek olacak potansiyeldeler. Tek yumurta ikizi dedikleri durum yani. Embriyolog yorum yapmadi mi?
Yok canım anca bu kadar anlattı doktorun anlatması daha uygun olur dedi normalde anlatmıyormuş

Yaaaaa başka yokki canım orta kalite 4 tane gıtti pgt ye sanmıyorum ordan saglıklı gelsin çünkü 1. Kalıte 5 taneden geldi 1 tane, transfer olursa ikiz olurmu
İşte artık 2 tane embriyon var sanırım.
Zaten pgtli embriyolar bölünmeye yatkınmış. Transfer sonrası vücutta bölünme ihtimali yüksekmiş. Seninki önceden bölünmüş. 2sini transfer etsinler bence

İnşallah :KK66:)
Peki transfer zamanı yakın mıydı? Çünkü embriyolar donduruluyor ya.. seninki çözülünce mi bölünmüş?
Dondurdular canım ben tek sanıyordum , üzüldüm açıkcası dünden beri dahada aramadılar net bilgi içinde adet olunca başlancak sanırım, 1 bucuk yaşında oğlum var bu 3. Denemem

Dondurdular canım ben tek sanıyordum , üzüldüm açıkcası dünden beri dahada aramadılar net bilgi içinde adet olunca başlancak sanırım, 1 bucuk yaşında oğlum var bu 3. Denemem
Dondurulan embriyo nasıl bölünmüş onu anlayamadım ben. Çözülünce gelişmesi devam eder diyolar ama demek ki donuk embriyo da bölünebiliyomuş.
Benim de ngs den 1 tane kaldı elimde. İkiz çok istiyodum. Bölünür belki dediler. Darısı başıma :dua: :)

Dondurulan embriyo nasıl bölünmüş onu anlayamadım ben. Çözülünce gelişmesi devam eder diyolar ama demek ki donuk embriyo da bölünebiliyomuş.
Benim de ngs den 1 tane kaldı elimde. İkiz çok istiyodum. Bölünür belki dediler. Darısı başıma :dua: :)
Yeni dondurdular canım sonuctan sonra işte 1 tane saglıklı geldi blast bölündü dedi embiriyolog dondurma izni verdiniz degilmi dondurcam dedi evet verdim dedim

X