- 1 Kasım 2017
- 760
- 516
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.361
Anladım canım iki doktor da kendine göre haklı sana seçenekleri söylemişler ama karar vermek ve yaptırmak sana kalmış.. hemen hamile kalabiliyosan doğal yoldan denemenin faydası var diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte bide tutmama olayı oluyor doğal yoldan hamile kaldığım halde tüp bebekle hamile kalamadım maalesef.. 2 düşükte çok fazla değil beslenmene dikkat et inşallah bi dahakine sağlıkla ilerler kucağına alırsınBana bunu oneren tüp bebek doktoruydu, birde bana yasin 36 olmus, sana deneye deneye saglikli bebeği bul diyemem bu yasta dedi,37 den sonra yumurtaliklar asagi cakiliyor dedi, yani beni gömdü anlayacagin, devletteki doktorumda bebegin genetik sonucunu beklemeyi bunlari konusmak icin erken olduğunu soyledi, pgt bile yaptirsam onunda garantisi olmadigini soyledi,dedim hocam böyle diyorlar, yasin cok ileri degil dedi,tum sonuclari tekrar degerlendirelim dedi,ozelde doktorlar heleki tüp bebekci ise boyle yaklasiyor ki elinde benim ve esimin kromozom analizi varken boyle dedi, sende ve esinde bir sey olmamasi bebekte kromozom bozukluğu olmayacagi anlamina gelmez dedi tup bebekci, devletteki de bebek genetigindebir sonuc gelir pehh deriz onemsiz bu deriz, bu bebege has bir durum deriz, ama bir sonuc gelir hep tekrarlayacak demektir dedi, bende once Allahima sonranda devletteki doktoruma kendimi emanet ettim, bu dedikelrimde devletteki Prof ozeldeki operatör
Şimdi bunun en kesin örneği benim aslında ama tabiki karar vermek sizin bileceğiniz iş.. şöyle ki bazen o testler temiz gelse de ufak tefek muallâkları not etmiyorlar biz bundan tedirgin olduk ve ngs deneyelim dedik iyi ki denemişiz 13 yumurtadan 11 embriyo elde edildi 5. güne 3 tane kalabildi o 3 tanenin içinden sadece 1 normal embriyo geldi diğer ikisi sağlıksız..Benim
Benim bebegimde kalp atisi hic alinamadi, benimde aklimda hala test sonucu dogrumu var, bebek gelişimi durmus olarak 2 haftadan fazla ayni boyutta kaldi karnimda,canli hucre nasil bulundu acaba, yada yaptiklari testin kapsami mi daraldi
Yolunda canım çok şükür histereskopi oldum beklemedeyim şimdilik sen naptın oldun muB Bitter cikolataa nasılsınız? Herşey yolunda mı?
Perşembe olacağım bende inşallah canım.. Regl ardından transfer o zaman dimi? Hayırlı haberler bekliyorumYolunda canım çok şükür histereskopi oldum beklemedeyim şimdilik sen naptın oldun mu
Çok az kalmış canım güzel geçsin inşallah.. galiba öyle heyecanlanıyorum :) ama bu adet olmazsa 2. De olabilir histereskopi den sonra bekleyenler olmuş doktor duruma göre bakalım karar verelim transfere dedi ama.. inşallah güzel haberler veririm senden de bekliyorum belki sen benden önce olursun transferPerşembe olacağım bende inşallah canım.. Regl ardından transfer o zaman dimi? Hayırlı haberler bekliyorum
Hepimiz saglikla alalim kucagimiza insAllah canim, Allah hakkimizda hayırlısıni versinAnladım canım iki doktor da kendine göre haklı sana seçenekleri söylemişler ama karar vermek ve yaptırmak sana kalmış.. hemen hamile kalabiliyosan doğal yoldan denemenin faydası var diye düşünüyorum çünkü tüp bebekte bide tutmama olayı oluyor doğal yoldan hamile kaldığım halde tüp bebekle hamile kalamadım maalesef.. 2 düşükte çok fazla değil beslenmene dikkat et inşallah bi dahakine sağlıkla ilerler kucağına alırsın
InsAllah o 1 tane sana hayırlı sağlıklı bir evlat olur canim, tedbir bizden, sonrada tevekkülŞimdi bunun en kesin örneği benim aslında ama tabiki karar vermek sizin bileceğiniz iş.. şöyle ki bazen o testler temiz gelse de ufak tefek muallâkları not etmiyorlar biz bundan tedirgin olduk ve ngs deneyelim dedik iyi ki denemişiz 13 yumurtadan 11 embriyo elde edildi 5. güne 3 tane kalabildi o 3 tanenin içinden sadece 1 normal embriyo geldi diğer ikisi sağlıksız..
Yani her şey yolunda olsa da ne yazık ki sağlıksız olma durumu olabiliyor Doktorlarınızın tutarsızlığı bundan.. biri bu olasılığı düşünüyor diğeri düşünmüyor.. hakkınızda hayırlısı olsun
Benim transferimde sizden biraz sonra benim de bu ay era testi, sonraki ay dondurulmuş embriyo transferi. Hadi inşallah ikimiz için de hayırlı olsun.:)Merhabalar perşembe günü histereskopi olacağım sonraki regl peşine de transfer bakalım inşallah olumlu olur
Benim 3 kaybım var onlar normal yollu gebeliklerdi bu ilk tüp denemem..
Geç kaldım cevap için di miHaha inşallah arkadaşım :) sen ngs ye gönderdin mi? Sürecini paylaşır mısın bizimle
Merhaba bişey danışmak istiyorum. Morfolojinin yüksek olması mı sorun düşük olması mı yani sizin 5 miş 4,3 daha mı iyi?Ben de sizin gibiyim 3 kayıp normal yoldan.şiödi ilk tüp bebek denememe başlayacağım adetimi bekliyorum sizde sıkıntı ne?bizde 3 taneden sonra yapılan semen analizinde morfoloji 5 çıktı
Ah canım.. beraber alalım inşallah güzel güzel haberler! Sonra bağırıp çağırmak için ortak bir yer bulur gider sevinç naraları atarız :)Çok az kalmış canım güzel geçsin inşallah.. galiba öyle heyecanlanıyorum :) ama bu adet olmazsa 2. De olabilir histereskopi den sonra bekleyenler olmuş doktor duruma göre bakalım karar verelim transfere dedi ama.. inşallah güzel haberler veririm senden de bekliyorum belki sen benden önce olursun transfer
Hepimizin birbiri için ortak dileğinin bu olması kadar güzel bir şey var mı? Dilerim ne diliyorsanız size geri dönsün kat be kat inşallah..InsAllah o 1 tane sana hayırlı sağlıklı bir evlat olur canim, tedbir bizden, sonrada tevekkül
Peş peşe sevineceğiz o zaman arkadaşım inşallah.. önümüzdeki tüm engeller bitsin geçsin de sorunsuz kavuşalım minişlere :) dualarım sizinle..Benim transferimde sizden biraz sonra benim de bu ay era testi, sonraki ay dondurulmuş embriyo transferi. Hadi inşallah ikimiz için de hayırlı olsun.:)
Ah o günleri bir görsem, saniye geçmiyor aklımdan çıkmıyor, boğazımda bir düğüm, en son ne zaman gerçekten güldüm hatırlamıyorum. Benim de dualarım sizinle herkesle...Peş peşe sevineceğiz o zaman arkadaşım inşallah.. önümüzdeki tüm engeller bitsin geçsin de sorunsuz kavuşalım minişlere :) dualarım sizinle..
Aminn..ben tanidigim tanimadigim herkes icin dua ediyorum Rabbime, Allahim kim sana el acip senden istiyorsa sen doldur kucagini diye, bizi ve eşlerimizi anne babaliktan mahrum etme diye, duysun Rabbim dualarimiziHepimizin birbiri için ortak dileğinin bu olması kadar güzel bir şey var mı? Dilerim ne diliyorsanız size geri dönsün kat be kat inşallah..
İnşallaaah amiiin.. burada bi arkadaşımızın mutlu haberini alınca o kadar seviniyorum ki, ben de umutlanıyorum o zaman :)Merhaba bana da dun transfer yapildi. Ngs li iki embriyo transfer edildi. Inaniyorum haftaya gebelik haberini verecegim :))
Düşük olması sorun.en kötü ihtimal %7 çıkmalı morfoloji.ama tüp bebek için alt sınır 4 kabul ediliyor.bize doktorumuz %5 çıkınca bayağı bi bozuk morfoloji dedi.iyi değer %14 olmalı.düşünün ki ben % 5 morfolojiyle hep gebe kaldım hemde hemen.hepsinde de kalbi durdu.yani kısacası 7-14normal aralıkMerhaba bişey danışmak istiyorum. Morfolojinin yüksek olması mı sorun düşük olması mı yani sizin 5 miş 4,3 daha mı iyi?
Inşallah güzel haberini okuyacak bu gözler :)Merhaba bana da dun transfer yapildi. Ngs li iki embriyo transfer edildi. Inaniyorum haftaya gebelik haberini verecegim :))