Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Geç kaldım cevap için di mi :KK43: Biz de ngs söz konusu bile olmadı, doktorum yönlendirmedi ben de bi bildiği vardır dedim. Bizim iki başarısız denememiz var yani hiç tutunma olmuyor. Dondurulmuş iki embriyo var 5. Gün blast 4aa, 4 AB. Bu ay era testinden sonra onları deniycez. Cd56 sonucu da %12 serum tedavisi de eklenecek son transfere.
Yok ya geç olur mu hiç :))
İlk denemelerde doktorlar ngs den pek bahsetmiyolar nedense.
Cd56 benim % 2 çıktı, era için gerek yok dediler. Gebelik kaybı yok, hiç transfer olmadım henüz.

Serum bahçecide 400 tlymiş, dışarıda 50 tlymiş, bulması biraz zormuş ama araştırırsan bulursun. Okadar para verme bence

Ah o günleri bir görsem, saniye geçmiyor aklımdan çıkmıyor, boğazımda bir düğüm, en son ne zaman gerçekten güldüm hatırlamıyorum. Benim de dualarım sizinle herkesle...
Biliyorum.. çünkü hepimiz aynı duyguları paylaşıyoruz ama çok geç değil bizim de pür neşe sevineceğimiz günler..

Aminn..ben tanidigim tanimadigim herkes icin dua ediyorum Rabbime, Allahim kim sana el acip senden istiyorsa sen doldur kucagini diye, bizi ve eşlerimizi anne babaliktan mahrum etme diye, duysun Rabbim dualarimizi:dua:
Allah razı olsun arkadaşım.. inşallah hakkımızda hayırlı olana gönlümüzü razı eyler Allahım..

Düşük olması sorun.en kötü ihtimal %7 çıkmalı morfoloji.ama tüp bebek için alt sınır 4 kabul ediliyor.bize doktorumuz %5 çıkınca bayağı bi bozuk morfoloji dedi.iyi değer %14 olmalı.düşünün ki ben % 5 morfolojiyle hep gebe kaldım hemde hemen.hepsinde de kalbi durdu.yani kısacası 7-14normal aralık
Bizim de 4müş şimdi baktım. Bizim doktorumuz değerler tüp bebek için yeterli dedi ama hiç ngs gerekliliğinden söz etmedi dolayısıyla yapılmadı. Embriyoyu 3. güne götüren yumurta 5. güne götüren sperm diye okumuştum, bizim dondurulmuş embriyolarımız 5. Gün ama bilmiyorum aklım çok karıştı ngs yapılmalımıydı acaba :KK43:

Bizim de 4müş şimdi baktım. Bizim doktorumuz değerler tüp bebek için yeterli dedi ama hiç ngs gerekliliğinden söz etmedi dolayısıyla yapılmadı. Embriyoyu 3. güne götüren yumurta 5. güne götüren sperm diye okumuştum, bizim dondurulmuş embriyolarımız 5. Gün ama bilmiyorum aklım çok karıştı ngs yapılmalımıydı acaba :KK43:
Merhaba bu bahsettiginiz morfoloji indeksi mi oluyor?

Yok ya geç olur mu hiç :))
İlk denemelerde doktorlar ngs den pek bahsetmiyolar nedense.
Cd56 benim % 2 çıktı, era için gerek yok dediler. Gebelik kaybı yok, hiç transfer olmadım henüz.

Serum bahçecide 400 tlymiş, dışarıda 50 tlymiş, bulması biraz zormuş ama araştırırsan bulursun. Okadar para verme bence
Evet cd56 da alt değer 5 sizin değeriniz güzel seruma gerek yok. Ya evet dışarıda ucuzmuş da benim şansızlığım bulamam filan maceraya gerek yok.

Embriyolar 5. Güne gitse bile sağlıksız olabiliyor, ngs yaptırıp sağlıklıyı içiniz rahat transfer ettirebilirsiniz.

Benimkilere pgt uygulanacak kayıplarımdan dolayı mecburen

Bizde kurtaj meteryalini genetik teste gonderdik, genetik doktoru sorun yok dedi, benim bebegimin kalp atisini hiç duymadik, doktor sorun yok dedi ama bir sorun olsaydi her sekilde bu testte görünürmüydü merak ediyorum, test sonucunda 46xx bulunmuştur yaziyor
Benim test sonucunda 17. kromozom anormalisi yazıyordu. Demek ki sizinkinde gerçekten sorun yokmuş. Rahimsel ya da kan pıhtılaşması sorunu vs bir problem olabilir

Benim test sonucunda 17. kromozom anormalisi yazıyordu. Demek ki sizinkinde gerçekten sorun yokmuş. Rahimsel ya da kan pıhtılaşması sorunu vs bir problem olabilir
bir tek rahime bakılmadı yani hsg çekilmedi,kürtaj sonrası ilk adette bakılacak bakalım,sanada çok geçmiş olsun

X