Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Süpermiş sağlıcakla inşallah ben de senin gibi olurum sağlıkluyı bulabilriiz %5 ile.hangi merkez sizin?iğneler sırasında problem yan etki yaşadınız mi?

Süpermiş sağlıcakla inşallah ben de senin gibi olurum sağlıkluyı bulabilriiz %5 ile.hangi merkez sizin?iğneler sırasında problem yan etki yaşadınız mi?
Novaart idi. İğnelerde bir sorun yaşamadım ben tek sıkıntı kendimiz yapamıyorduk hastaneye gidip yaptırıyorduk Çünkü göbeği elle sıkıştırıp yapıyorlar ya benim elime gelmiyordu.

Novaart idi. İğnelerde bir sorun yaşamadım ben tek sıkıntı kendimiz yapamıyorduk hastaneye gidip yaptırıyorduk Çünkü göbeği elle sıkıştırıp yapıyorlar ya benim elime gelmiyordu.
Pıhtılaşma sorunun olduğu için çok alışkınım karından iğneye.onun dışında vücuda ysn etkisi varmı merak ettim o anda pçortaya çıkan

Pıhtılaşma sorunun olduğu için çok alışkınım karından iğneye.onun dışında vücuda ysn etkisi varmı merak ettim o anda pçortaya çıkan
Bende yan etki olmadı. Sadece memelerde pms te şişlik olur ya öyle oldu. Gebelikte ben de pıhtılaşma için iğneye başlayacağım o zaman mecbur kendim yapacağım.

Bende yan etki olmadı. Sadece memelerde pms te şişlik olur ya öyle oldu. Gebelikte ben de pıhtılaşma için iğneye başlayacağım o zaman mecbur kendim yapacağım.
Ben de clexane kullanıyordum yine kalbi durmuştu ama morfolojiye bağlıyorum artık da neyse bu sefer hibor isteyeceğim o 24saatlikmiş herhalde

Ben de clexane kullanıyordum yine kalbi durmuştu ama morfolojiye bağlıyorum artık da neyse bu sefer hibor isteyeceğim o 24saatlikmiş herhalde
Görüştüğüm doktorlar bana pıhtılaşmadan ötürü olan kayıpların 10. Haftadan sonra olduğunu çünkü anne ile bebek arasında kan alışverişinin 10. Hafta ile başladığını ve pıhtı atımının da ancak bu zamanda meydana gelebileceğini açıkladılar. Daha erken kayıpların kromozomal anomaliler tarafından olduğunu ve sistemin otomatikman elediğini anlattılar. Hiborun ne olduğunu bilmiyorum

Hibor da clexane gibi bi iğne.benğm doktorumda öyle söyledi kromozomal dedi.sonra testler istenince morfolojiye bağlandı durum %5 bayağı bi bozukluk dedi hatta.evet kalırsın hamile ama anomalili olma ihtimali yüksek ki görmüşsün kalmışsın ve gelişim durmuş dedi

Bu iğneler kaç gün vurulup arkadaşlar adetin 2.gün başlayıp
12-13 gün sürüyo, yumurtaların büyüme durumuna göre yumurta toplama oluyor. Anestezi altında, hiçbi acı vs yok. Aynı gün eşten alınan spermle birleştirilip 5.güne gitmesi bekleniyo. Biyopsi alınıp pgt/ngs ye gönderiliyo. 1-2 hafta içinde sonuç geliyo

Bu iğneler kaç gün vurulup arkadaşlar adetin 2.gün başlayıp

İnşallah bu sefer sağlıkla ilerler gebeliğiniz.bendede mthfr 1298 homozigot var bn 25.haftada doğum yapmıştım yasamadi.suan göbekten hergun oksapar kan sulandirici iğne kullanıyorum.tabiki korkuyorum aynı şeyleri yasamaktan.saglikla inşallah.

Merhabalar benim eşim de de DNA hasta testi yaptırdık spreme %5 çıktı çok önemli değil dedi genetik doktoru çünkü zaten bende genetik sıkıntı olduğu için onu önemsemedi bile bi kere gebelik geçirdim hiç düşük yaşamadım hasar düşüğe mi sebep oluyormuş? Buarada tedavi oldum bu ay 6 tane yumurtamın 5 tanesi döllendi bu hasar dan dolayı bu kadar etkilemişti ama embriyonun genetiğini etkiliyor mu onu bilmiyorum.. bu kadar bi hasar la bence bolca sağlıklı embriyoyu bulursunuz yüreğinizi ferah tutun

İnşallah sağlıkla tutunur bebeğiniz size :)kaç tane den 1 tane geldi? genetik sıkıntınız var mıydı sizin?
Çok teşekkür ederim duanız size dönsün kat be kat fazlasıyla inşallah..
13 embriyodan 11i döllendi 5. güne 3ü kaldı O 3ünden 1i parladı işte.. Şükürler olsun

Çok teşekkür ederim duanız size dönsün kat be kat fazlasıyla inşallah..
13 embriyodan 11i döllendi 5. güne 3ü kaldı O 3ünden 1i parladı işte.. Şükürler olsun
Aminnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını alalım... 3 de 1 iyi gelmiş hayırlısı olsun inşallah hakkınız da

Aminnn inşallah rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın emeklerimizin karşılığını alalım... 3 de 1 iyi gelmiş hayırlısı olsun inşallah hakkınız da
Amiinn Hepimiz güzel haberlere gebeyiz Inşallah Allah her evlat diye yanan kadına hayırlı haberler nasip eder.. çok teşekkür ederim.. sayı birden 11den 3e düşünce ne yalan söyleyeyim umudum azıcık kırılmıştı Şükür korktuğum olmadı..

Bu mutluluğu çok iyi bilirim, sağlıkla tutunsun inşallah
Çok sağolun amin inşallah..
Af buyurun nasreddin hocanın eşekten düşeni eşekten düşen anlar misali.. bizlerde birbirimizin ne yaşadığını en iyi anlayanlar olarak tutunuyoruz umutlara.. takviminizi gördüm Dilerim sağlıkla kucağınıza alırsınız miniginizi insallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…