Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Üye AdıTEDAVİ AŞAMASIGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU
2 23lxux 9 embriyodan 2 sağlıklıyokilk fertijin şimdi yurtdışu3 taneyokpgt ile 1 sağlıklı kızı varyoktranklasyon K Kavimlergocu 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı
2. Tedavi Memorial 38 yumurta toplandı 2. 5. Güne 3 tanesi 6. Güne gitti bir mozaik embriyom var;(
Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldıDoç Dr nyumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonuyaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıpçocuğu yok tranklasyonpcos rahimağzı yetmezliği şüphesi @salisir 4 embriyodan 1 sağlıklı geldiGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARISpermlerde %35 dna kırılması37 yaş 6 yıllık evli@seda8o 1 embriyo çözülürken bozulmuşGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenartBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU@Aden umut ngs yapılıyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARAtaşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL2ÇOÇUK SAYISIİLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜKEŞİN SORUNU30 YAŞ SEBEPSİZ IVF@delinefsim Transfere hazırlıkGEÇİRİLEN OPERASYONLARGenart Aysun BlatacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI%35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığıKENDİ SORUNU@Vicdanazabi doğal yolla hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARyurt dışıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:2 arka arkaya düşükEŞİN SORUNUbalans tranklasyon ve düşük amh@Tan-em 9-7-2017 de opu oldu GEÇİRİLEN OPERASYONLARdenizli DOÇ DR YUNUS AYDINBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISI7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIPEŞİN SORUNUSebepsiz ıvf@saremina Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:6 düşükTRANKLASYONKENDİ SORUNU@olcay48 Bülent Tıraş ta pgt ile ikizlere hamileHİSTERESKOPİBÜLENT TIRAŞBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:3 düşükEŞİNDE TRANKLASYONYOK@Elifellam NGS VE PGT İLE HAMİLEGEÇİRİLEN OPERASYONLARMEMORİAL ŞİŞLİÇOK KEZÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:20 HAFTALIK KAYIPTRANKLASYONTRANKLASYON@deepliner ngs ile hamilehistereskopimustafa acet1 ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI: 2 trimester kayıp...tranklasyok@Hayati ogreniyorum pgt ve ngs ile 34 haftalık hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenart volkan baltacı aysun baltacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI...tek gen@Turkuazvesari ngs ile 11 haftalık ikizlere hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARataşehir memorial Cem Demirel BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISI.../td]
[td]....
KENDİ SORUNU

[td] D dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td][USER=774342]@nuriyeece
[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

arkadaşlar excelde ilk sayfayı güncelledim eklemek istedikleriniz varsa aktarayım
[/td] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/USER][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Benim başarısız tüp bebek deneme adedim 7,
8. De hamile kaldım.

Canım benim;
Geçirilen operasyon: Histeroskopi
Tüp bebek denemesi : 2 tedavi, 4 transfer, 3 negatif 4.sü Gebelik.
Kayıplar: 4 doğal gebelikte 3 düşük, 1 tane 26 haftalık kayıp.
Eşimde sorun yok.

Canım benim;
Geçirilen operasyon: Histeroskopi
Tüp bebek denemesi : 2 tedavi, 4 transfer, 3 negatif 4.sü Gebelik.
Kayıplar: 4 doğal gebelikte 3 düşük, 1 tane 26 haftalık kayıp.
Eşimde sorun yok.
Sintigrafiden geldim birazdan yapayım biraz yorgunum

Mobildeyim cnm PC ye geçip düzelteyim
Maşallah tatlım
arkadaşlar Kıbrıs ta harika bir tüp bebek merkezi var çevremi oraya yönlendirdim. hepsi basarılı geldi. çok memnunuz tafsiye ederim euroivf tüp bebek merkezi var telefon numarası 05 arayıp bilgi almanızı tafsiye ederiz

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun. Hayırdır neden girdin? Kalp diyordun. Onunla mı ilgili? Önemli birşey yoktur umarım. Geçmiş olsun
Saol tatlım .
evet kalple alakalı biraz sıkıntılı oldu.
bakalım kardiyoloji ayrıntılı inceliyor

canım tabloyu güncelledim tekrar

Üye AdıTEDAVİ AŞAMASIGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU
2 23lxux 9 embriyodan 2 sağlıklıyokilk fertijin şimdi yurtdışu3 taneyokpgt ile 1 sağlıklı kızı varyoktranklasyon K Kavimlergocu 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı
2. Tedavi Memorial 38 yumurta toplandı 2. 5. Güne 3 tanesi 6. Güne gitti bir mozaik embriyom var;(
Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldıDoç Dr nyumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonuyaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıpçocuğu yok tranklasyonpcos rahimağzı yetmezliği şüphesi @salisir 4 embriyodan 1 sağlıklı geldiGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARISpermlerde %35 dna kırılması37 yaş 6 yıllık evli@seda8o 1 embriyo çözülürken bozulmuşGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenartBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARIEŞİN SORUNUKENDİ SORUNU@Aden umut ngs yapılıyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARAtaşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL2ÇOÇUK SAYISIİLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜKEŞİN SORUNU30 YAŞ SEBEPSİZ IVF@delinefsim Transfere hazırlıkGEÇİRİLEN OPERASYONLARGenart Aysun BlatacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI%35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığıKENDİ SORUNU@Vicdanazabi doğal yolla hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARyurt dışıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:2 arka arkaya düşükEŞİN SORUNUbalans tranklasyon ve düşük amh@Tan-em 9-7-2017 de opu oldu GEÇİRİLEN OPERASYONLARdenizli DOÇ DR YUNUS AYDINBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISI7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIPEŞİN SORUNUSebepsiz ıvf@saremina Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyorGEÇİRİLEN OPERASYONLARTÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORUBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:6 düşükTRANKLASYONKENDİ SORUNU@olcay48 Bülent Tıraş ta pgt ile ikizlere hamileHİSTERESKOPİBÜLENT TIRAŞBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI:3 düşükEŞİNDE TRANKLASYONYOK@Elifellam NGS VE PGT İLE HAMİLEhistereskopiMEMORİAL ŞİŞLİ YÜCEL BEY2 tedavi, 4 transfer,3 negatif 4. de hamilelik ÇOÇUK SAYISI:hamileKAYIPLARI:4 Doğal gebelikte düşük 1 tane 26 haftalık kayıp yok TRANKLASYON@deepliner ngs ile hamilehistereskopimustafa acet1 ÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI: 2 trimester kayıp...tranklasyn@Hayati ogreniyorum pgt ve ngs ile 34 haftalık hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARgenart volkan baltacı aysun baltacıBAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİÇOÇUK SAYISIKAYIPLARI...tek gen@Turkuazvesari ngs ile 11 haftalık ikizlere hamileGEÇİRİLEN OPERASYONLARataşehir memorial Cem Demirel 7 tane yılmak yok bizim için umut kaynağıÇOÇUK SAYISI.../td]
[td]....
KENDİ SORUNU

[td] D dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[tr]
[td][USER=774342]@nuriyeece
[/td]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]

[tr]
[/td] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/USER][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

telefon numarası değil de biz burada hevlat sahibi olan arkadaşların referanslarını aratırma yapan arkadaşlar için listeliyoruz
sizn sorun ne?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmil olsun. Önemli birşey değildir umarım.

Merhaba ben de kısaca hikâyemden bahsetmek istiyorum 30 yaşındayım hiç gebe kalmadım 4 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama daha sonuç alamadik bende şu ana kadar bir sorun bulunmadı fakat eşim azospermi. Bunu ogrendigimiz gün sanırım hayatımın en zor günüydü ama hemen toparlanıp en iyisi kimse ona gitmeliyiz dedim agalmakla olmaz tip bu kadar ilerlemisken bir çaresi vardır illaki dedim ve doktor arastirirken yolum bahceciyle kesişti. Prof. Dr Gürhan Günaydın lâ görüştük ve en azından bana umut verdi beni biraz olsun rahatlattı daha ama tup bebek yapacaz başka türlü çok zor dedi ben 2. Sok çünkü tup bebek ne demek onu bile bilmiyordum ki. Bana riskleri söyledi ve eşimle aynı anda tedaviye başladım eğer bulunmasa tedavi çöp olacaktı ama yine de denedik. Daha sonra Rabbimin mucizesiyle eşimden bir sonraki sperm testinde 80 tane hareketli Sperm çıktı ve embriyolar oluştu 5. Güne gitti hersey süper olmasına rağmen 3 embriyoyla da denedik olmadı. Geçen ay baştan tedaviye başladık. Yumurtalar toplandi eşim test verdi odaya alındım.

Daha sonra hemşire esimi acil ameliyata almalari gerektiğini hiç sperm bulunmadığını söyledi. Daha yeni yeni ayilmaya çalışırken nasıl giyindim o korkuyo diye onun odasına geçtim bilmiyorum . O yarım saat te sanırım bayilacaktim. FakaT ege bey odaya gelip sperm bulundu dedi ben de OH çektim sonrasında uzanıp biraz dinledim çünkü yeni narkoz dan çıkmıştım. Embriyolarimizi pgt ye gönderdik 3 tane allaha Şükür 3 ü bugün sağlıklı geldi. Şimdi rahim filmi çekilip transferi bekleyeceğiz. Bu arada bir çok testimde yapıldı. Bundan sonra inşallah mutlu haberi de yazmak nasip olur. Çok yazdım ama paylaşmak istedim.

Hamilelik haberlerini de bekliyoruz .
Zor zamanlarını atlatmışsın.

Hamilelik haberlerini de bekliyoruz .
Zor zamanlarını atlatmışsın.
İnşallah zaten bir hamile kalayım gidip ormana bagiracam valla içime at at at şiştim. Onun sonucu bunun sonucu 3 negatif transfer sonuçları derken baya yıpranmış artık insallah bu kez olur da ben de çektiklerimi unuturum

Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar bağışlasın nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…