Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.061
Türkiye de usd bazlı yüksek pgt ücretlerine hayır!!!!
Haydi arkadaşlar hep birlikte Türkiye gov dan yazalım sesimizi duysunlar !!!
Bunla ilgili Kanal D haber yaptı bende konuştum
@panikli umudumuz kendi ağzından aynen hikayesini aktarıyorum:
-
Antalya tüp bebekte tedavi oldum canım.. eşimde 13.kromozom 4.kromozoma yapışmış..dört embriyoya chg yapıldı üçü sağlıklı geldi.. ilki tutmadı ikincide oğluma hamile kaldım canım
Darısı başımıza
[tr][tr][tr][tr][tr][td][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][/tr][table][/table][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/table][/tr]
Üye Adı TEDAVİ AŞAMASI GEÇİRİLEN OPERASYONLAR TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI EŞİN SORUNU KENDİ SORUNU 2 23lxux 9 embriyodan 2 sağlıklı yok ilk fertijin şimdi yurtdışu 3 tane yok pgt ile 1 sağlıklı kızı var yok tranklasyon K Kavimlergocu 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı
2. Tedavi Memorial 38 yumurta toplandı 2. 5. Güne 3 tanesi 6. Güne gitti bir mozaik embriyom var;(Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldı Doç Dr n yumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonu yaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıp çocuğu yok tranklasyon pcos rahimağzı yetmezliği şüphesi @salisir 4 embriyodan 1 sağlıklı geldi GEÇİRİLEN OPERASYONLAR TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI Spermlerde %35 dna kırılması 37 yaş 6 yıllık evli @seda8o 1 embriyo çözülürken bozulmuş GEÇİRİLEN OPERASYONLAR genart BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI EŞİN SORUNU KENDİ SORUNU @Aden umut ngs yapılıyor GEÇİRİLEN OPERASYONLAR Ataşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL 2 ÇOÇUK SAYISI İLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜK EŞİN SORUNU 30 YAŞ SEBEPSİZ IVF @delinefsim Transfere hazırlık GEÇİRİLEN OPERASYONLAR Genart Aysun Blatacı BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI %35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığı KENDİ SORUNU @Vicdanazabi doğal yolla hamile GEÇİRİLEN OPERASYONLAR yurt dışı BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3 ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI:2 arka arkaya düşük EŞİN SORUNU balans tranklasyon ve düşük amh @Tan-em 9-7-2017 de opu oldu GEÇİRİLEN OPERASYONLAR denizli DOÇ DR YUNUS AYDIN BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI 7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIP EŞİN SORUNU Sebepsiz ıvf @saremina Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyor GEÇİRİLEN OPERASYONLAR TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI:6 düşük TRANKLASYON KENDİ SORUNU @olcay48 Bülent Tıraş ta pgt ile ikizlere hamile HİSTERESKOPİ BÜLENT TIRAŞ BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI:3 düşük EŞİNDE TRANKLASYON YOK @Elifellam NGS VE PGT İLE HAMİLE GEÇİRİLEN OPERASYONLAR MEMORİAL ŞİŞLİ ÇOK KEZ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI:20 HAFTALIK KAYIP TRANKLASYON TRANKLASYON @deepliner ngs ile hamile histereskopi mustafa acet 1 ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI: 2 trimester kayıp ... tranklasyok @Hayati ogreniyorum pgt ve ngs ile 34 haftalık hamile GEÇİRİLEN OPERASYONLAR genart volkan baltacı aysun baltacı BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI KAYIPLARI ... tek gen @Turkuazvesari ngs ile 11 haftalık ikizlere hamile GEÇİRİLEN OPERASYONLAR ataşehir memorial Cem Demirel BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ ÇOÇUK SAYISI .../td]
[td]....KENDİ SORUNU
[td] D dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td][USER=774342]@nuriyeece [/td]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/td] [td]Tedavi listemizi oluşturdum
Burdan takip edebiliriz diğer arkadaşlarda bilgilerini bana özel mesaj atarlarsa bizden sonrakiler hem merkez seçiminde hem de tedavilerinde faydalanırlar bizede ışık tutar .
11.11.2018 tarihi itibariyle bilgilerimizi girdim arkadaşlar hepimize hayırlı olsun.
bu liste bize bizden sonrakilere ışık tutar umarım .
2017 pgt fiyatları
Micro genlab Prof dr Muhterem Bahçe embriyo sayısı farketmez 1188 usd
ngs 300 usd
Memorial 295 usd
Bahçeci 350 usd
Genlab 300 usd
Prof Dr Volkan Baltacı 350 usd
Maslak Acıbadem Bülent Tıraş 450 usd
Türkiye de Usd bazlı pgt
Ücretlerine HAYIR Türkiye gov dan yazalım arkadaşlar düşsün pgt fiyatları haydi el ele sesimizi duysunlar
@Goksay90 kendiliğinden
hamile kaldı tüp bebek deneyimleri olumsuz olmuştu bebeğini kaybettik ;(
D dl3434
Sağlıklı 1 kızı var ikinci için 10 yıldır uğraşıyor transfer için regl olmayı bekliyor bu 3. Denemesi olacak
S salisir seni de merak ediyorum canım
@Aden umut son durumun nedir canım?
2 23lxux sık sık karşılaşıyorum topic te transfer bekliyorsun hala cnm değil mi?
T Tan-em tatlım tedaviye başladın mı?
@Songullum 2 kaybı var tek gen hastalığı yumurta
Anatolia tüp bebek merkezi genetik intergen
Dr u Hakan Yaralı
2 taşıyıcı hasta
Embriyo su geldi
@connet Dr u Bülent Tıraş
kendisi
Vicdanazabi Balans translasyon
Başarısız 3 tüp bebek tedavisi
2 tane düşük
Doğal yolla sağlıklı bebeğini 1 temmuz 2017 de kucağına aldı
cvs yapıldı hamileyken
Umudumuzun yeşertti
Ona dr lar bile bu işin peşini bırak dediler ama o yılmadı durmak yok yola devam arkadaşlar
@saremina
Aminosentez sonucunu bekliyor
Doğal yolla hamile kalmış
Translasyon var
6 düşüğü olmuş
@nuriyeece Denizli de tedavi görüyor 7 aylık ölü Doğum
5-6 haftalık 3 düşük var
2. Tüp bebek denemesi
9-7-2017 de opu oldu 16 yumurtası toplandı
Doç Dr Yunus Aydın a tedavi oluyor
Bende bugün 06-07-2017 187.50 gonalf iki femara ile tedaviye başlıyorum[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/user] [tr][tr][tr][tr] [td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td] [/td][/tr][td][/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
@Olcay48 kendi kelimeleriyle özet hikayesi şöyle;
"26 yaşındayım 3 yıllık evlıyım 1 yıl içinde 3 kaybın oldu hıcbırınde bebek oluşmadı kese büyüdü ama bebek olmadı hepsınde kürtaj oldum sonrasında yapılan genetık testler sonucunda esımde 17 ve 21kromozomda dengeli translakasyon olduğunu ögrendık yasakladık 2 ay önce sımdı araştırma ıcındeyım nereye gıtsem diye"
3 -5 satıra sığan hikayeler aslında bir ömür arkadaşlar bu yol uzun bizlerde yol arkadaşlarıyız.[/td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Üye Adı | TEDAVİ AŞAMASI | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI | EŞİN SORUNU | KENDİ SORUNU | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
2 23lxux | 9 embriyodan 2 sağlıklı | yok | ilk fertijin şimdi yurtdışu | 3 tane | yok | pgt ile 1 sağlıklı kızı var | yok | tranklasyon | K Kavimlergocu | 25 yumurtadan 10 u boş çıktı 11 i döllendi 9 u üçüncü güne gitti boplast aşamasına gelemeden kırıldılar 1 embriyom da sağlıksız çıktı 2. Tedavi Memorial 38 yumurta toplandı 2. 5. Güne 3 tanesi 6. Güne gitti bir mozaik embriyom var;( | Yenyüzyıl üniversiresi Volkan Turanhistereskopi yaptı polip aldı | Doç Dr n | yumurta takibi 2 adet overilasyon indikasyonu | yaşamayan5 aylık erken doğum 2 aylık kayıp | çocuğu yok | tranklasyon | pcos rahimağzı yetmezliği şüphesi | @salisir | 4 embriyodan 1 sağlıklı geldi | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI | Spermlerde %35 dna kırılması | 37 yaş 6 yıllık evli | @seda8o | 1 embriyo çözülürken bozulmuş | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | genart | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI | EŞİN SORUNU | KENDİ SORUNU | @Aden umut | ngs yapılıyor | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | Ataşehir Memorial Doç DR CEM DEMİREL | 2 | ÇOÇUK SAYISI | İLK TÜP BEBEK DENEMESİ 2. DÜŞÜK | EŞİN SORUNU | 30 YAŞ SEBEPSİZ IVF | @delinefsim | Transfere hazırlık | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | Genart Aysun Blatacı | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI | %35 spermlerde dna kırlması tranklasyon sperm kalite ve sayı azlığı | KENDİ SORUNU | @Vicdanazabi | doğal yolla hamile | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | yurt dışı | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ:3 | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI:2 arka arkaya düşük | EŞİN SORUNU | balans tranklasyon ve düşük amh | @Tan-em | 9-7-2017 de opu oldu | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | denizli DOÇ DR YUNUS AYDIN | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | 7 AYLIK ÖLÜ DOĞUM 5-6 HAFTALIK 3 KAYIP | EŞİN SORUNU | Sebepsiz ıvf | @saremina | Doğal yolla hamile aminosentez sonucunu bekliyor | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI:6 düşük | TRANKLASYON | KENDİ SORUNU | @olcay48 | Bülent Tıraş ta pgt ile ikizlere hamile | HİSTERESKOPİ | BÜLENT TIRAŞ | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI:3 düşük | EŞİNDE TRANKLASYON | YOK | @Elifellam | NGS VE PGT İLE HAMİLE | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | MEMORİAL ŞİŞLİ | ÇOK KEZ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI:20 HAFTALIK KAYIP | TRANKLASYON | TRANKLASYON | @deepliner | ngs ile hamile | histereskopi | mustafa acet | 1 | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI: 2 trimester kayıp | ... | tranklasyok | @Hayati ogreniyorum | pgt ve ngs ile 34 haftalık hamile | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | genart volkan baltacı aysun baltacı | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | KAYIPLARI | ... | tek gen | @Turkuazvesari | ngs ile 11 haftalık ikizlere hamile | GEÇİRİLEN OPERASYONLAR | ataşehir memorial Cem Demirel | BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ | ÇOÇUK SAYISI | .../td] [td].... | KENDİ SORUNU |
[td] D dl3434 [/td]
[td]Tranfer bekliyor[/td]
[td]histereskopi[/td]
[td]Prof DR Mustafa BAHÇECİ[/td]
[td]3[/td]
[td]ÇOÇUK YOK[/td]
[td]KAYIPLARI YOK[/td]
[td]VARİSKOSEL-morfoloji 1[/td]
[td]pcos[/td]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[td]TEDAVİ AŞAMASI[/td]
[td]GEÇİRİLEN OPERASYONLAR[/td]
[td]TÜP BEBEK MERKEZİ VE DOKTORU[/td]
[td]BAŞARISIZ TÜP BEBEK DENEMESİ[/td]
[td]ÇOÇUK SAYISI[/td]
[td]7 aylık erken doğum kistik fibrozis[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td]taşıyıcı[/td]
[td][USER=774342]@nuriyeece [/td]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
arkadaşlar excelde ilk sayfayı güncelledim eklemek istedikleriniz varsa aktarayım