Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

kızlar merhaba benımde esımden kaynaklı sorunum var esım kemoterapi kaynaklı azosperm ıdı 9 ay önce celalaettın hocada 9 aydır tedavıdeyzız ve 4. aydan ıtıbaren sureklı cıkıslarımız oldu ve suan tup bebek asamasındayız bursa jımer hastnesı suat hazer de tedavıye basladık dondurulmus 3 tup spermımız var onlar ıle deneme yapılacak benım herseyım normal hoca ilk kontrolde 10 yumurta oldugunu soyledı yarın 2. kontrolum var ınsallah bu pgt konusudna cok takıldık genetık doktoru ngs ve cgh genetık adamalarını onerdı yapabılırız ıkısınden bırını ama yapılmayacada bılır sızın ıcın daha yasınız da genc spermlerdede sorun gozukmuyor genetıkde sıkınt yok zaten oarca alırken embrıyo ılla zarar goruyor kotyu kalıtede gelen embrıyo rahımde deogal ortamında kendını toparlıyor dedı ama biz cok kararsızız ne yapmamız gerek sızce ve ılk denememız olcak sizler kacıncı denemede gonderdınız ? yada ilk denemede tutan pgt sız gebelık olusan var mı aramızda acaba?

Sizde genetik sorun yokmuş yaşta genç bence illa yapılacak diye durum yok bizde mecburi

merhaba pgtden sağlam gelen embriyo transferi için nasıl bir yol izleniyor? bir tane embriyom sağlam geldi transfer olucak bu ay sonuna doğru. adetin ikinci günü çağırdılar. sonra neler yapılacak merak ediyorum?

merhaba pgtden sağlam gelen embriyo transferi için nasıl bir yol izleniyor? bir tane embriyom sağlam geldi transfer olucak bu ay sonuna doğru. adetin ikinci günü çağırdılar. sonra neler yapılacak merak ediyorum?
Normal transfer süreci uygulanıyor özellikli bir uygulama yapılmıyor.

Evet canım 12 13 de trasnlokasyon var bende şuan 2. Tedavime başladım iğneleri vuruluyorum dua edin bana sağlıklı gelsin inşallah daha opu olmadı.. senin nasıl gidiyor tedavi de değilsin dimi canım
Dualarım seninle tatlım inş bebeğini kucağına alırsın
Ben tedavi de değilim tatlım

Yaş dan dolayı sanırım rezerv de iskonto oluyor benimde yaşım 29 ama ilk Tedavide 9 tane toplandı 5. Güne 3 tane gelmişti benimde sıkıntı var sanırım rezerv de
Bizimki tranklasyon dan rezervden olduğunu sanmıyorum benim 38 tane toplandı 2 tanesi 5. Günü gördü

Kromozon analizi yaptırın kendinize ve eşinize eğer bi Sıkıntı varsa pgt li tüp bebek yapmanız uygun olur bi sıkıntı yoksa gerek yokki pgt ye doktorunda önermemiş zaten.. pgt yi genelde genetik sıkıntısı olan veya sürekli düşük yapanlara veya yaşı büyük olanlara öneriyorlar tüp bebekçiler herkese yapmıyor

ilaç olarak ne kullanıcam bu süreçte. çünkü yumurta geliştirme ilacı vermezler diye düşünüyorum.
İstenen Rahim kalınlığı için estrofem kullanacaksınız, son 1 hafta da estrofem + progesteron kullanılıp transfer günü belirlenir. Benim transferim reglimin 22. Günü olmuştu.

teşekkürler cevabınız ııcn ıkımızınde kromozom anlızlerınde bırsey yok sadece esımde asırı sperm azlıgı var 1 milyon alt yanı o nedenden dolayı yapalım dıyebılırız ama ben ılk etapda dusunmyorum embrıyoyu bozmamalıyız dedı doktorumuzz.

kızlar bırde suan gonal f merıonal ve cetrotide diye iğneler kullanıyorum kasıklarımda karnımda hafif agr var et kesiği gbi boylee kotu hıssedıyorum sizlerde de olmus muydu bu durum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…