Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar bağışlasın nasip etsin inşallah..
Çok sağol canım zor günler atlattık ama rabbim ne derse o olur. Ben bu işe sıfır spermlerin başladım şimdi bu noktadayıl. Rabbim vermeyeceği şeyi hayalde ettirmezmis diyip umudumu kaybetmiyrum

İnşallah zaten bir hamile kalayım gidip ormana bagiracam valla içime at at at şiştim. Onun sonucu bunun sonucu 3 negatif transfer sonuçları derken baya yıpranmış artık insallah bu kez olur da ben de çektiklerimi unuturum
Bağır canım o günler de gelecek inş

Daha sonra hemşire esimi acil ameliyata almalari gerektiğini hiç sperm bulunmadığını söyledi. Daha yeni yeni ayilmaya çalışırken nasıl giyindim o korkuyo diye onun odasına geçtim bilmiyorum . O yarım saat te sanırım bayilacaktim. FakaT ege bey odaya gelip sperm bulundu dedi ben de OH çektim sonrasında uzanıp biraz dinledim çünkü yeni narkoz dan çıkmıştım. Embriyolarimizi pgt ye gönderdik 3 tane allaha Şükür 3 ü bugün sağlıklı geldi. Şimdi rahim filmi çekilip transferi bekleyeceğiz. Bu arada bir çok testimde yapıldı. Bundan sonra inşallah mutlu haberi de yazmak nasip olur. Çok yazdım ama paylaşmak istedim.
TEdaviniz hayırlı olsun. Zor ama iyi aşamalar atlatmışsınız. İnşallah hamilelik ve sonrasındaki güzel anları da yaşarsınız.

Arkadaşlar artık devlet hastanesinde de pgt yapılıyor Bağcılar araştırma hastanesi Genetik dr u Bülent Uyanık bey bu ay tekrar başlayacağını söyledi bu çok güzel bir gelişme devlet işin içinde olursa tekelleşme ve usd bazlı fiyatlandırma ortadan kalkar inşallah

Arkadaşlar artık devlet hastanesinde de pgt yapılıyor Bağcılar araştırma hastanesi Genetik dr u Bülent Uyanık bey bu ay tekrar başlayacağını söyledi bu çok güzel bir gelişme devlet işin içinde olursa tekelleşme ve usd bazlı fiyatlandırma ortadan kalkar inşallah
Devlet hastanesinde yaptırmanın şartları var mı acaba? Ben de toplam 13 opu oldum ngs yapılıyor ama hala sağlıklı embriyo bulunmadığı için transfer aşamasına geçemedik

Devlet hastanesinde yaptırmanın şartları var mı acaba? Ben de toplam 13 opu oldum ngs yapılıyor ama hala sağlıklı embriyo bulunmadığı için transfer aşamasına geçemedik
Devlet hastanesinde biyopsi yapan yer Yok şu an İstanbul da Süleymaniye talesemiye yapıyor sadece özel merkezde yaptırıp biyopsi metaryaline yapıyor devlet hastaneleri tabi ücretli olur onu gidince öğreneceğim tam bilmiyorum

Çok şükür ki sorun olmuyor. Genelde rahatça gelebiliyor embriyolarım beşinci güne
Bizde genetik problem var 5. Güne çok yumurtam olmasına rağmen çok az embriyom gidiyor 6. Günde oluşuyor bazısı işte bizim de çok deneme yapmamız lazım fiyatlar çok yüksek

Kızlar ben de 1 sene içinde 3 opu sonrası 7 tane ngs ye gönderdim, sadece 1 tanesi transfere uygun geldi. Kadın yaşıyla alakalı sanırım bu olay, 35 yaş üstü kadınlarda bölünmelerde sıkıntı olabiliyormuş

X