-
- Konu Sahibi Kavimlergocu
- #50.081
Çok sağol canım zor günler atlattık ama rabbim ne derse o olur. Ben bu işe sıfır spermlerin başladım şimdi bu noktadayıl. Rabbim vermeyeceği şeyi hayalde ettirmezmis diyip umudumu kaybetmiyrumAllah yardımcın olsun canım Rabbim tez vakitte hayırlı evlatlar bağışlasın nasip etsin inşallah..
Bağır canım o günler de gelecek inşİnşallah zaten bir hamile kalayım gidip ormana bagiracam valla içime at at at şiştim. Onun sonucu bunun sonucu 3 negatif transfer sonuçları derken baya yıpranmış artık insallah bu kez olur da ben de çektiklerimi unuturum
TEdaviniz hayırlı olsun. Zor ama iyi aşamalar atlatmışsınız. İnşallah hamilelik ve sonrasındaki güzel anları da yaşarsınız.Daha sonra hemşire esimi acil ameliyata almalari gerektiğini hiç sperm bulunmadığını söyledi. Daha yeni yeni ayilmaya çalışırken nasıl giyindim o korkuyo diye onun odasına geçtim bilmiyorum . O yarım saat te sanırım bayilacaktim. FakaT ege bey odaya gelip sperm bulundu dedi ben de OH çektim sonrasında uzanıp biraz dinledim çünkü yeni narkoz dan çıkmıştım. Embriyolarimizi pgt ye gönderdik 3 tane allaha Şükür 3 ü bugün sağlıklı geldi. Şimdi rahim filmi çekilip transferi bekleyeceğiz. Bu arada bir çok testimde yapıldı. Bundan sonra inşallah mutlu haberi de yazmak nasip olur. Çok yazdım ama paylaşmak istedim.
Adetin bitince1. İle 9. Güne kadar çekiyorlar diye biliyorum hamilelik şüphe si ve yumurta lara zarar vermesin diye o günleri seçiyorlarmışRahim filmi çektireceğim ben de .adetin kaçıncı günü iyi olur
Devlet hastanesinde yaptırmanın şartları var mı acaba? Ben de toplam 13 opu oldum ngs yapılıyor ama hala sağlıklı embriyo bulunmadığı için transfer aşamasına geçemedikArkadaşlar artık devlet hastanesinde de pgt yapılıyor Bağcılar araştırma hastanesi Genetik dr u Bülent Uyanık bey bu ay tekrar başlayacağını söyledi bu çok güzel bir gelişme devlet işin içinde olursa tekelleşme ve usd bazlı fiyatlandırma ortadan kalkar inşallah
Devlet hastanesinde biyopsi yapan yer Yok şu an İstanbul da Süleymaniye talesemiye yapıyor sadece özel merkezde yaptırıp biyopsi metaryaline yapıyor devlet hastaneleri tabi ücretli olur onu gidince öğreneceğim tam bilmiyorumDevlet hastanesinde yaptırmanın şartları var mı acaba? Ben de toplam 13 opu oldum ngs yapılıyor ama hala sağlıklı embriyo bulunmadığı için transfer aşamasına geçemedik
Genetik sıkıntısı olduğu için mi sağlıklı bulunmuyor sizinDevlet hastanesinde yaptırmanın şartları var mı acaba? Ben de toplam 13 opu oldum ngs yapılıyor ama hala sağlıklı embriyo bulunmadığı için transfer aşamasına geçemedik
peki canımDevlet hastanesinde biyopsi yapan yer Yok şu an İstanbul da Süleymaniye talesemiye yapıyor sadece özel merkezde yaptırıp biyopsi metaryaline yapıyor devlet hastaneleri tabi ücretli olur onu gidince öğreneceğim tam bilmiyorum
eşler olarak genetik sorunumuz yok. ama yaş kaynaklı diyor doktorum. 40 yaşında başladım tedaviye 42 yaşındayım. 2 yılda 13 opuda bulunamadı henüzGenetik sıkıntısı olduğu için mi sağlıklı bulunmuyor sizin
İnşallah bulunur canım blastoist te sorun oluyor mu?eşler olarak genetik sorunumuz yok. ama yaş kaynaklı diyor doktorum. 40 yaşında başladım tedaviye 42 yaşındayım. 2 yılda 13 opuda bulunamadı henüz
Çok şükür ki sorun olmuyor. Genelde rahatça gelebiliyor embriyolarım beşinci güneİnşallah bulunur canım blastoist te sorun oluyor mu?
Bizde genetik problem var 5. Güne çok yumurtam olmasına rağmen çok az embriyom gidiyor 6. Günde oluşuyor bazısı işte bizim de çok deneme yapmamız lazım fiyatlar çok yüksekÇok şükür ki sorun olmuyor. Genelde rahatça gelebiliyor embriyolarım beşinci güne
İnşallah bundan sonra bulunur peki bu 13 opu dan kaç tane embriyo oluşuyor Allah yardımcınız olsuneşler olarak genetik sorunumuz yok. ama yaş kaynaklı diyor doktorum. 40 yaşında başladım tedaviye 42 yaşındayım. 2 yılda 13 opuda bulunamadı henüz
Canım sende durumlar nasıl ?İnşallah bundan sonra bulunur peki bu 13 opu dan kaç tane embriyo oluşuyor Allah yardımcınız olsun
işte sorunum rezerv azlığı. her opuda en fazla 3 tane toplanıyor 1 veya iki tanesi genetiğe gidebiliyor. toplam 12 embiyo gönderilmiştiİnşallah bundan sonra bulunur peki bu 13 opu dan kaç tane embriyo oluşuyor Allah yardımcınız olsun
zaten 350 dolarlık fiyat çok zorluyor biziBizde genetik problem var 5. Güne çok yumurtam olmasına rağmen çok az embriyom gidiyor 6. Günde oluşuyor bazısı işte bizim de çok deneme yapmamız lazım fiyatlar çok yüksek