Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam K Kavimlergocu seni memorial grubundan takip ediyorum. Detaylı uzun hikayemi gruba yazmıştım. Özetle 2. Tedavim başarısız geçti. Toplamda 4 Negatif transferim oldu. Şu sıralar 3. Tedavimi oluyorum. Haftaya yumurta toplama sonrasındada ilk kez pgt işlemi uygulanacak. Umuyorum sağlıklı gelir sanırım diğer beklemelerden çok daha stresli olucak sanırım. Eşimde ve bende kromozon bozukluğu görülmedi. Çıkan yumurtaların yüzde 50 si blast oluyor. Fakat yaş 36 amh 0,92 ancak 6-7 yumurtam çıkıyor. 3 blast olabilicek gibi düşünüyorum. 1 tane sağlıklı elde etsek buda bir beybi olarak geri dönse tabii ki ne ala. İnşallah güzel haberler yazarım buraya. Maddi manevi çok sarsılmış durumdayız. Umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır. :KK200:

Selam K Kavimlergocu seni memorial grubundan takip ediyorum. Detaylı uzun hikayemi gruba yazmıştım. Özetle 2. Tedavim başarısız geçti. Toplamda 4 Negatif transferim oldu. Şu sıralar 3. Tedavimi oluyorum. Haftaya yumurta toplama sonrasındada ilk kez pgt işlemi uygulanacak. Umuyorum sağlıklı gelir sanırım diğer beklemelerden çok daha stresli olucak sanırım. Eşimde ve bende kromozon bozukluğu görülmedi. Çıkan yumurtaların yüzde 50 si blast oluyor. Fakat yaş 36 amh 0,92 ancak 6-7 yumurtam çıkıyor. 3 blast olabilicek gibi düşünüyorum. 1 tane sağlıklı elde etsek buda bir beybi olarak geri dönse tabii ki ne ala. İnşallah güzel haberler yazarım buraya. Maddi manevi çok sarsılmış durumdayız. Umarım tüm anne adayları emeklerinin karşılığını alır. :KK200:
Allah yardımcınız olsun. İnşallah bu sefer güzel haberler le devam edersininiz.

Arkadaşlar yarın bi eczaneye uğrayacağım elimde 2 kutu gonal-f var, 13 tane de merional , son kullanma tarihi bu ay son ilaçların. Eğer satabilirsem parasını hayır kuruluna bağışlayacağım. Ancak almazsa eczane Gerçekten maddi durumu iyi olmayan BU Ay tedaviye başlayacak birine ilaçları ücretsiz göndereceğim. İlaçların son kullanım tarihi bu ay son!
Canım burdan bir arkadaş sana özelden yazdı ona gönderebilirsen çok sevaba girersin Allah hayrını evladına bağışlasın cnm
canım bu yaşadıklarımızı unutturacak evlatlarımız olur inşallah burda çok arkadaşımız bebeğini kucağına aldı Allah bize de nasip eder inş cnm

Canım burdan bir arkadaş sana özelden yazdı ona gönderebilirsen çok sevaba girersin Allah hayrını evladına bağışlasın cnm

canım bu yaşadıklarımızı unutturacak evlatlarımız olur inşallah burda çok arkadaşımız bebeğini kucağına aldı Allah bize de nasip eder inş cnm
Amin canım güzel haberler vermek nasip etsin Allahım. Sağlıkla gelsin bebişler... :KK200:

Ben bi ara girdim biraz yakın zamanda bir kaç şey sordum bi iki arkadaş yanıt yazdı ama hakikaten çok sessiz. Yine de kendi adıma benim bildiğim bir soru varsa her zaman yazmaya çalışırım. Translokasyon nedeniyle Şişli Memorial'de pgt ile gebelik yaşıyorum şu an ve 2-3 doktor takibindeyim, translokasyonumdaki parça kopması çok küçük olduğu için pgt'ye rağmen sıkı perinatolog takibinde olmam gerekiyor. Kucağımıza sağlıkla almak nasip olsun hepimize. Bizim stresimiz her an canlı maalesef.
Allah bu yoldaki herkese hayırlar nasip etsin inşallah

Canım translokasyonun hangi kromozom hangi bantlarda? Küçük bir aralıkta olduğundan gözde kaçmış olabilir diye mi düşünüyorlar? 1den fazla doktor takip ediyor demişsin, doktorların ne açıdan takip ediyor, uzmanlıkları mı farklı?

Canım translokasyonun hangi kromozom hangi bantlarda? Küçük bir aralıkta olduğundan gözde kaçmış olabilir diye mi düşünüyorlar? 1den fazla doktor takip ediyor demişsin, doktorların ne açıdan takip ediyor, uzmanlıkları mı farklı?
Kromozomlar 3-7. Bant kısmını tam bilemiyorum, rapora bakmam lazım. Benim 3deki kopan parça çok küçükmüş. Hatta ngs ile atlanır diye önce 3-7 ye fish yapıldı, sonra hepsine ngs yapıldı.
Genetik ve tüp bebek doktorum sıkıntı pek beklemiyoruz ama az da olsa kromozom kopan parçanız küçük olduğu için fish bile belki görmemiş olabilir. Sıkı takipte olmak, iyi bir perinatolog takibinde olmakta fayda var dediler. Biz de normal kadın doğumcumuz yanında 3 haftada bir perinatoloğa gideceğiz, detaylı için de ayrıca bir perinatoloğa daha gideceğiz ekstra bir göz daha görsün diye. Allah korusun birşey görülürse amniyosentez yapacağız dediler.

Ben yaptırdım 26 ekimde yapıldı şimdi sonuç bekliyorum 20-25 günde çıkıyormuş
Hayırlı olsun tedaviniz. Kaç yumurta yolladınız ? zamanın yarısından fazlasını geçmişsiniz. Benim haftaya opu ondan sonra 1 ay sonuç bekliycem. 9 doğurucam muhtemelen :KK17:

Hayırlı olsun tedaviniz. Kaç yumurta yolladınız ? zamanın yarısından fazlasını geçmişsiniz. Benim haftaya opu ondan sonra 1 ay sonuç bekliycem. 9 doğurucam muhtemelen :KK17:
Sağolun 5 tane embriyomuzu gönderdik aynen yarısı geçti ama beklemek tedavinin en zor aşaması sizinde tedaviniz hayırlı olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Sağolun 5 tane embriyomuzu gönderdik aynen yarısı geçti ama beklemek tedavinin en zor aşaması sizinde tedaviniz hayırlı olsun Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Amin canım. 5 cok güzel sayı en az 3 saglıklı gelsin inş. Sende güzel haberlerini yazarsın buraya

Aynen bende öyle okumuştum birkaç sayfada bi umut bugün aradim ama çıkmamış daha amin sagolun 3 başarısız denememiz var ilk defa pgt yapıldı embriyolarimizdan sağlıklı gelen olur insallah
Benimde 2 tedavimde ( memorialda ) 2 negatif 1 biyokimyasalım var. 3. Tedavi için Banada pgt yapılması gerek dendi bu yuzden. 1 tane saglıklı gelsin tutunsun başka bir istegim yok.

X