- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #49.241
Benim doktorum yedigine ictigine dikkat et dedi okadarKızlar kaliteli sperm ve yumjrta için ne öneriyo doktorlarınız
Ben Amerika da yasiyorum Bende Nisan da gonderecegim embriolarimi pgt ye . Bana soylenecek cinsiyetleri. Benim icin farketmez cinsiyeti yeterki saglikli embriom gelsin. Ama 2 den fazla gelirse ben de isteyebilirim bir kiz bir erkek.Bu arada pgt de cinsiyet de belirleniyomuş. Ama Türkiyede yasak olduğu için bize söylemiyolarmış.
Gelin görün ki, bazı ünlülerin ikizleri bi kız bi erkek. Bu kadar da tesadüf olmaz herhalde. Hem ikiz hem kız-erkek :))
Bırak cinsiyet söylemeyi bize çift embriyo transferi için kaç takla attırıyo klinikler
Oyy inşallahhhBen Amerika da yasiyorum Bende Nisan da gonderecegim embriolarimi pgt ye . Bana soylenecek cinsiyetleri. Benim icin farketmez cinsiyeti yeterki saglikli embriom gelsin. Ama 2 den fazla gelirse ben de isteyebilirim bir kiz bir erkek.
Kesinlikle guzel olur . Ikisinden biri tutunursa yine dusunecegim hangisi tutundu acaba diye. Kasim da da iki embrio konulmustu ama biri tutunmustu. Onu da malesef 9. Hafta da kaybettim. Insallah bir gun hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz.Oyy inşallahhhtabi sağlıklı olsun yeter ama bilmek de çok güzel olabilir bence :)
İnşlllh bu sefer bebwklerinşz tutunur 9.haftada düşendemi pgtliydiKesinlikle guzel olur . Ikisinden biri tutunursa yine dusunecegim hangisi tutundu acaba diye. Kasim da da iki embrio konulmustu ama biri tutunmustu. Onu da malesef 9. Hafta da kaybettim. Insallah bir gun hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz.
Yok ilk deneme oldugu icin yaptirmamistim. Patoloji sonucunda trizomi 15 cikti. Doktorum geri kalanlara pgt yaptirtalim dedi. Benim icin de yapilmasi Iyi olacak. Insallah saglikli gelen embriolarim olur.İnşlllh bu sefer bebwklerinşz tutunur 9.haftada düşendemi pgtliydi
Aa çok üzüldümKesinlikle guzel olur . Ikisinden biri tutunursa yine dusunecegim hangisi tutundu acaba diye. Kasim da da iki embrio konulmustu ama biri tutunmustu. Onu da malesef 9. Hafta da kaybettim. Insallah bir gun hepimiz saglikli sihhatli bir sekilde bebeklerimizi kucagimiza alabiliriz.
Senin bir kaybin falan varmi dusuk yaniBenden istemediler rahim filmi.
Düşük yok canım. Tüp bebek ilk denemeSenin bir kaybin falan varmi dusuk yani
Anladim.cnm banada oyle bisey demedi ama yinede kafam karmakarisik...acaba istermi diye bilemedim...Düşük yok canım. Tüp bebek ilk deneme
Tel la sor canım dr a ya da hemşireye istersen. İstanbulda mısın? Şehir dışındaysan git gel zor olmasınAnladim.cnm banada oyle bisey demedi ama yinede kafam karmakarisik...acaba istermi diye bilemedim...
Yok istanbuldayim onun icinde aramk istemdim.bilmiyoruki.Tel la sor canım dr a ya da hemşireye istersen. İstanbulda mısın? Şehir dışındaysan git gel zor olmasın
Insallah ikisi de saglikli gelir ve sende ikiz annesi olursun. Sonuc ne zaman gelecek?Aa çok üzüldüminşallah bu denemede ikizlere kavuşursunuz ben de çok istiyorum ikiz bebiş. Ama sadece 2 yumurtam 5.güne geldi, onları da pgt ye gönderdik. İnşallah sağ salim gelirler
2-3 hafta dediler. Daha 5 gün oldu. Günler gecmek bilmiyo :)))Insallah ikisi de saglikli gelir ve sende ikiz annesi olursun. Sonuc ne zaman gelecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?