Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat bende seni çok merak ediyorum Vallahi blog a bakmaya fırsatım olmuyor senin iyi haberin için hem dua ediyorum hemde merakla bakıyorum

Slm canlar bendede dengelı tranklasyon var senın hıc cocugun olmaz saglıklı tup bebek yaptırırsan cok para harcarsın dedıler ucu yoktu yanı yuzde altı belkı 5 sansım vardı ve belkı 8 defa dusuk ve bır kurtaj oldum kurtajdan sonra hamıle kaldım ve sımdı saglıklı bır kızım var umıtlerınızı kaybetmeyın kızlar kurtaj oldu arkasından tekrar hamıle kaldım o kadar yıkılmıstım kı yıne duseck ya da amniyosentez yaptırcam ama saglıklı cıkmayacak dıe o kadar kotu gunler yasadım kı anlatamam cok sabır sadece cok zorlu bır surec

Allah hepimize nasip etsin.. sizinde gözünüz aydın diyeyim. İnşallah hepimiz burada böyle güzel haberler paylaşırız..

Merhaba arkadaşlar. Doktorumla görüşmeden size sormak istedim. İkinci transfer için arayacağım. (İlkini kaybetmiştim) bekleyen 2 dondurulmuş emriyom var. Kasımda 1. Transferim olmuştu. Yurt dışındayım bilgim olmadığı için soruyorum. İkinci transferde aynı ücreti mi alıyorlar? İlkinde 10.000tl mal olmuştu. Herhangibir test olmadan.

Benim pek bilgim yok, daha ilk denemedeyim. Ama şu başlığa yazarsan kızlar cevap dönerler

https://www.kadinlarkulubu.com/foru...ondurulmus-transfer-olacaklar-buraya.1050425/

Neden vaz geçtiniz? Özel değilse paylaşırmısınız..
Ne özel olacak arkadaşım bizim sorun genetik hasta bi çocugum var ama ben eşim temiz yani %1 ile ikinci çocuğun hasta olma ihtimali varmiş size tüp bebek önermiyoruz dedi genetikçi ben illa istiyorum dediğimde yapsanda tutmaz dedi çok şaşırdım ozman neden bu kadar insan çaba sarfediyo anlamadım çokta istiyosan sadece istanbul acıbadem dedi yani imkansız olan biyer dedi hem pahalı hem çok uzak ne yapcam bilemedim

Canm sonucumu bekledim yazmak için. Şimdi sonucu aldım sonucum pozitif..:))))

Nasıl Umut kırıcılar öyle mi konuşulur bunları diyen de vicdan Yok mu acaba? Neyse şükür artık darısı başımıza

Sağol canım inşallah katlar değerim. Rabbim senin de güzel haberini almayi nasip etsin innnşallah..Bu yolda mücadele verip dileyen, isteyen herkese nasip etsin.Geçen sefer katlamamisti inşallah bu defa katlar değerim.
Canım çok sevindim

Sende ve eşinde genetik bi sorun yok ama ikinci çocuğun olursa yine genetik sorun olabilir miymis? Pgt le sizin sağlıklı embriyo bulunmuyor mu acaba neden öyle zor dedi ki doktor size

Canımmm çok sevindim ne güzel bir haber Rabbim tamamına erdirsin inşaAllah sağlıkla mutlulukla kucağına aldığın günlerinde yazarsın inşaAllah..
Çok teşekkür ederim canım inşallah arkası da güzel gelir. Rabbim isteyen dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…